Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak chcesz przyjaciela, który będzie ci towarzyszył w rowerowych przejażdzkach, w uprawianiu joggingu, czy tez ruchowych szaleństwach - to GRINGO jest najlepszy - zawsze dotrzyma ci kroku :razz:

Posted

Ciotki sie zaparły żeby domku szukać, a tu nic.
Gringo też mbnie troche martwi, że taki się narwany robi. To niedobrze. Niestety nawet nie mamy gdzie go wykastrować (źle, mamy gdzie, ale nie mamy gdzie przechować).

Do tego wrócił drugi temperamentowiec, jak się dogadaja to uffff.

Dobrze, że Gringo nie jest agresor. Tylko wulkanik.:evil_lol:

Biedna ciotka Rene zmieniła zabarwienie :lol:. Może według Gringusia byłaś ciotka za blada.

Posted

supergoga napisał(a):

Biedna ciotka Rene zmieniła zabarwienie :lol:. Może według Gringusia byłaś ciotka za blada.

Coś w tym jest, ale w fioletach naprawdę mi nie do twarzy :eviltong:

Ale faktycznie, albo miał zły dzień (zdarza się każdemu), albo rozpiera go nadmiar energii, której nie ma jak rozładować. - bo 1 spacer w tygodniu to dla niego za mało.

To stwór do ułozenia i zmęczenia, ale po tamtej "akcji" miałam w jego kierunku raczej mało pochlebne uwagi :evil_lol:

Ale obiecałam sobie, że wezmę go na następny spacer i zmęczę - ciekawe kto padnie pierwszy on czy ja ? :cool3:

Posted

Chyba nie opuszczę tego widowiska. Hihihi :eviltong:. Zamówie tez na wszelki wypadek erkę i weta. Zobaczymy kto pierwszy skorzysta. Stawiam jednak na to, że erka będzie wykorzystana :evil_lol: