snuszak Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 takiego ladnego psiaka nikt nie widzi? Niestety przez dogo ciezko teraz domki znalezc bo wszyscy zapsieni :shake: Quote
Rene@Rabik Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 To jest miejsce, gdzie swoje dzieciństwo spędza młodziutki Gringo. Czy tak dalej ma wyglądać jego życie ? Tak bardzo potrzebny jest dom dla Gringo. Quote
snuszak Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 domek na wczoraj dla malego dzikusa w typie huskiego! Idealny do biegania i na długie spacery a nie zajmuje tyle miejsca co rasowy huski. Quote
Rene@Rabik Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Jak chcesz przyjaciela, który będzie ci towarzyszył w rowerowych przejażdzkach, w uprawianiu joggingu, czy tez ruchowych szaleństwach - to GRINGO jest najlepszy - zawsze dotrzyma ci kroku :razz: Quote
snuszak Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A i saneczki malenkie z jakims rocznym bobasem pociagnie bo mocny jest chlopak :lol: Quote
Rene@Rabik Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Pies, który sie nie męczy, chętnie wyładuje nadmiar energii w towarzystwie swojego "ludzia" :evil_lol: Quote
snuszak Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 wiadomo ze pies ideał :cool3::cool3: tylko ciagle szuka domku!!!! Quote
supergoga Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Ciotki sie zaparły żeby domku szukać, a tu nic. Gringo też mbnie troche martwi, że taki się narwany robi. To niedobrze. Niestety nawet nie mamy gdzie go wykastrować (źle, mamy gdzie, ale nie mamy gdzie przechować). Do tego wrócił drugi temperamentowiec, jak się dogadaja to uffff. Dobrze, że Gringo nie jest agresor. Tylko wulkanik.:evil_lol: Biedna ciotka Rene zmieniła zabarwienie :lol:. Może według Gringusia byłaś ciotka za blada. Quote
Rene@Rabik Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 supergoga napisał(a): Biedna ciotka Rene zmieniła zabarwienie :lol:. Może według Gringusia byłaś ciotka za blada. Coś w tym jest, ale w fioletach naprawdę mi nie do twarzy :eviltong: Ale faktycznie, albo miał zły dzień (zdarza się każdemu), albo rozpiera go nadmiar energii, której nie ma jak rozładować. - bo 1 spacer w tygodniu to dla niego za mało. To stwór do ułozenia i zmęczenia, ale po tamtej "akcji" miałam w jego kierunku raczej mało pochlebne uwagi :evil_lol: Ale obiecałam sobie, że wezmę go na następny spacer i zmęczę - ciekawe kto padnie pierwszy on czy ja ? :cool3: Quote
supergoga Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Chyba nie opuszczę tego widowiska. Hihihi :eviltong:. Zamówie tez na wszelki wypadek erkę i weta. Zobaczymy kto pierwszy skorzysta. Stawiam jednak na to, że erka będzie wykorzystana :evil_lol: Quote
Rene@Rabik Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Tak łatwo sie nie dam - zmęczę gada :painting: i nie erka będzie potrzebna tylko co najwyzej sole trzeźwiące :evil_lol: Quote
snuszak Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A to dajcie tylko znać kiedy to i ja bede nadzorowac :P a i moze z Mika z dala Was bedziemy gonic zeby troszke tłuszczyku zrzuciła :crazyeye: Quote
Rene@Rabik Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Nie ma sprawy, umówimy się - będzie przednia zabawa :lol: Quote
supergoga Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 To ja oczywiście też jadę. Będę sprzątać klatki i pilotować karetkę, jak ma jechać.:evil_lol: Quote
Rene@Rabik Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mały, "szuropaty" :razz: potomek huskiego wytrwale poszukuje właściciela Quote
supergoga Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Gringo - niestety nadal nic. Marnieje nam śliczny, młody pies. Całkiem marnieje.:-( Quote
Rene@Rabik Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Był ogłaszany w gazetach i nic :niewiem: Ma oryginalna urodę, chrakter tez niczego sobie (pod warunkiem, że mnie nie maltretuje :evil_lol:) Nie rozumiem... naprawdę nie rozumiem :shake: Quote
snuszak Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 ja niestety tez nie :shake: to jakas paranoja jest Quote
Rene@Rabik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Roczny, bezdomny mix huskiego, z tym czymś w oczach szuka - na razie bezskutecznie - domu Quote
Recommended Posts