Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cudowny:loveu: a wyobraźcie sobie jak by wyglądał w swoim osobistym domku jeszcze z błyskiem radości w oku, mam nadzieje, ze w końcu taki domek sie znajdzie. Co do ogłoszenia, to w lecznicy już wisi i nawet pan doktor był Gringulkiem zachwycony, oby to coś dało. Trzymamy mocno kciuki :kciuki:

Posted

Ta opcja raczej odpada - ale nie tracimy nadziei.
Jak z wpłatami - ja dzisiaj przelewam pieniądze na kolejne 5 dni dla psiaka.
Nie wpłacam na większą ilość dni - cały czas kołacze się myśl, że ktoś jednak da mu dom.

Posted

Gringulec dalej wychodzi jak nadarzy się okazja - ciągnie go strasznie do człowieka. Zaprzyjaźnił się z Cobrą i razem dokazują na podwórku albo w domu. Dlatego jest teraz taka opcja, że mozna je wyadaptowac razem (jeśli ktoś byłby chętny) - będzie im raźniej, a oprócz tego same sobie zapewnią towarzystwo podczas nieobecności właścicieli.
Z resztą w w schronisku siedziały w klatkach obok siebie.
Gringo to wspaniały psiak, pełen zycia, radości, ale w oczach ma zadumę i smutek, przezycia zostawiły slad, ale przy Karinie wraca mu wiara w człowieka. I to mnie bardzo cieszy. Karina chwli go, ze jest grzeczny, usłuchany.

Posted

marta23t napisał(a):
w górę Gringuś. Święta tuż, tuż...bierz Cobre za dupsko i do domu marsz!:evil_lol:

podnoszę i ucałowania dla Dwójki (psich ryjków) ślę :loveu:

Posted

Wpaciłam za Gringa 120 zł - od 24.12 do 29.12.08

Wpłata była mozliwa dzięki ludziom, którzy zrobili zakupy na bazarku anielskim i przedświątecznym organizowanym przez Margolkę oraz dzięki indywidualnej wpłacie Yany. Dziękuję serdecznie kochani :Rose::Rose::loveu::loveu:

Posted

ale nadal zbieramy kaskę na hotelik:oops: zrób Gringusiowy prezent na święta- 1 dzień w hoteliku = 20zł...a te dni mogą być potrzebne żeby domek znaleźć...pięknie prosimy:loveu: