maciaszek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Mosii, jak Bono zniósł Sylwestra? Co u niego słychać? Zjadł Was, że taka cisza :evil_lol: :evil_lol:? Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Bono .....przynoszę Ci życzenia ...aby Nowy Rok przyniósł Ci domek Quote
_Tosia_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='maciaszek']Mosii, jak Bono zniósł Sylwestra? Co u niego słychać? Zjadł Was, że taka cisza :evil_lol: :evil_lol:? własnie , czekamy na wiesci. i czy dzwoniła da kobieta z poznania? Quote
ab-agnieszka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Napewno nie zjadl on jest taki ciapek przeslodki:loveu: Quote
maciaszek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Wpłynęła kolejna kasa na Bono - 125 zł od Moniki M. i od Bjuty. Wielkie, wielkie dzięki :loveu: :loveu: :loveu: :multi:. Quote
mosii Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 :diabloti: no przecież ze zjadł:diabloti: no co wy! Bono to chodzaca łagodność, az dziwne:roll: moze cos tam z niego wyjedzie z biegiem czasu ale szczerze mówiąc nie przypuszczam:lol: ładnie wcina ryż z kurczakiem i marchewka, niec alergicznego nie dostrzegam na razie. niestety marznie na mrozie a mrozy solidne u mnie w nocy ok 10 stopni:shake: on sie nie nadaje na dwór, trzesie sie, nawaliłam mu slomy do budy do kojca ale.... nie pomaga. w środe zawoze Ortisa- dobka do poznania, on zajmuje teraz łazienkę(tez nie wytrzymywał mrozów) i tak jak ustaliłam z jaco-placo zaczniemy kapiele lecznicze, nie wiem z jaka czestotliwoscia ale bede miała okazje zabrac bialasa do domu i potzrymac go pare tygodni:evil_lol: sprawdzimy wtedy wszystko co dotyczy mieszkania w domu. na razie moge wstepnie powieziec ze Bono idealnie nadaje sie dla ludzi poczatkujacych w poznawaniu tej rasy i bulowatych w ogole, do wszystkich ludzi absolutnie łagodny, do psów rózwnież, nawet ostrych rottków, które go tam obszczekują od czasu do czasu podczas spaceru. Quote
rufusowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 cieszę się, że Bono ma się już lepiej i że nie sprawia problemów :loveu: szkoda, ze Marznie...Mosii moze uda Ci się wrzucic mu kocyk? :cool3: jesli ma cos z bullowatych, to będzie wiedzial jak go obsłuzyc ;) no i fotki mi się marzą :loveu: Quote
maciaszek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Mosii, dzięki za info. Zaraz dodam kilka zdań do ogłoszeń. Biedny białasek, jemu naprawdę musi być bardzo zimno... :-(. Mam nadzieję, że dotrwa dzielnie do środy. Quote
mosii Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bono:loveu: jak wezmę białasa do domu pozbedziemy sie tych brzydkich zacieków przy oczach. Quote
agaga21 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='mosii']Bono:loveu: jak wezmę białasa do domu pozbedziemy sie tych brzydkich zacieków przy oczach. i pewnie tych zaczerwienionych miejsc-to pewnie częściowo z zimna. Quote
maciaszek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Misiek-przytulak :loveu: :loveu: :loveu: A to coś na głowie, uszach to co to jest? Wygląda jak ślady po pogryzieniach... Czy to pigmentacja jest? mosii napisał(a):jak wezmę białasa do domu pozbedziemy sie tych brzydkich zacieków przy oczach.Masz na to jakiś patent? Jaki? Quote
mosii Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 na pierwszy rzut oka Bono wyglada nieładnie:-( na calym ciele ma takie jakby blizny, wet schroniskowy stwierdził ze to moze blizny po alergii i krostach które były rozdrapane, dla mnie głowa ewidentnie jednak jest pogryziona, poza tym ma plamki pigmentu na całym ciele, jezeli chodzi o oczy i zacieki to jest taki płyn specjalny do czyszczenia białej siersci w okolicy oczu. ale mysle ze kapiele bedą miały zbawienny wpływ na sierśc i skóre. Quote
maciaszek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Też mam nadzieję, że przy odpowiednim odżywaniu, kąpielach i w ogóle sierść zacznie nieco zarastać i Bono będzie wyglądał lepiej :). mosii napisał(a):jezeli chodzi o oczy i zacieki to jest taki płyn specjalny do czyszczenia białej siersci w okolicy oczu.A mogłabyś podać jego nazwę? Pytam, bo zaczynamy mieć ten sam problem z naszym białasem. Quote
mosii Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 lja po przetestowaniu róznych preparatów przeróznych firm najbardziej jestem zadowolna z tego [url=http://www.sklepzoo.pl/produkt-2241-5-Sensitiv_Tranefleckentferner_-_do_piel%EAgnacji_oczu.html]Sensitiv Tranefleckentferner - do piel Quote
maciaszek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Malutko tego, tylko 50 ml... To na długo starcza? Quote
mosii Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 jezu, na bardzo długo, mnie chyba na pół roku starcza:lol: bierzesz wacik kosmetyczny i kapiesz dokładnie jedną, dwie kropelki i przecierasz smugi pod oczami i powieki, preparat bardzo szybko neutralizuje brzydki kolor, wybiela siersc- nie uzywac do czarnych psów. stosuje sie wg potrzeb przy normalnych psach(tzn bez skróconych kuf) mysle ze co 3 dni Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dziewczyny a może miał gronkowcowe zapalenia skórki i stąd tak dużo tych przebarwień ... gronek zostawia ślady :razz::razz: Quote
_Tosia_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 mosii, a czy dzwoniła ta kobieta, która była nim zainteresowana? Quote
mosii Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 _Tosia_ napisał(a):mosii, a czy dzwoniła ta kobieta, która była nim zainteresowana? nie, nikt nie dzwonił Quote
ab-agnieszka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 przytulanka jedna sliczna. U Mosii dojdzie napewno do siebie:loveu: Quote
jaco-placo Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mosii we wtorek bede niedaleko,moge podjechać?Przywiózł bym ci szampon dla niego,może jakąs biotyne i kwasy omega3 i 6,cynk może jeszcze ,co myślicie? Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 jaco-placo napisał(a):Mosii we wtorek bede niedaleko,moge podjechać?Przywiózł bym ci szampon dla niego,może jakąs biotyne i kwasy omega3 i 6,cynk może jeszcze ,co myślicie? na skórkę jak znalazł ;) Quote
Recommended Posts