Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek']Mosii, jak Bono zniósł Sylwestra? Co u niego słychać?
Zjadł Was, że taka cisza :evil_lol: :evil_lol:?
własnie , czekamy na wiesci. i czy dzwoniła da kobieta z poznania?

Posted

:diabloti:
no przecież ze zjadł:diabloti:
no co wy! Bono to chodzaca łagodność, az dziwne:roll: moze cos tam z niego wyjedzie z biegiem czasu ale szczerze mówiąc nie przypuszczam:lol: ładnie wcina ryż z kurczakiem i marchewka, niec alergicznego nie dostrzegam na razie.
niestety marznie na mrozie a mrozy solidne u mnie w nocy ok 10 stopni:shake:
on sie nie nadaje na dwór, trzesie sie, nawaliłam mu slomy do budy do kojca ale.... nie pomaga. w środe zawoze Ortisa- dobka do poznania, on zajmuje teraz łazienkę(tez nie wytrzymywał mrozów) i tak jak ustaliłam z jaco-placo zaczniemy kapiele lecznicze, nie wiem z jaka czestotliwoscia ale bede miała okazje zabrac bialasa do domu i potzrymac go pare tygodni:evil_lol:
sprawdzimy wtedy wszystko co dotyczy mieszkania w domu.

na razie moge wstepnie powieziec ze Bono idealnie nadaje sie dla ludzi poczatkujacych w poznawaniu tej rasy i bulowatych w ogole, do wszystkich ludzi absolutnie łagodny, do psów rózwnież, nawet ostrych rottków, które go tam obszczekują od czasu do czasu podczas spaceru.

Posted

cieszę się, że Bono ma się już lepiej i że nie sprawia problemów :loveu:

szkoda, ze Marznie...Mosii moze uda Ci się wrzucic mu kocyk? :cool3: jesli ma cos z bullowatych, to będzie wiedzial jak go obsłuzyc ;)

no i fotki mi się marzą :loveu:

Posted

[quote name='mosii']Bono:loveu:

jak wezmę białasa do domu pozbedziemy sie tych brzydkich zacieków przy oczach.

i pewnie tych zaczerwienionych miejsc-to pewnie częściowo z zimna.

Posted

Misiek-przytulak :loveu: :loveu: :loveu:

A to coś na głowie, uszach to co to jest? Wygląda jak ślady po pogryzieniach... Czy to pigmentacja jest?

mosii napisał(a):
jak wezmę białasa do domu pozbedziemy sie tych brzydkich zacieków przy oczach.
Masz na to jakiś patent? Jaki?

Posted

na pierwszy rzut oka Bono wyglada nieładnie:-( na calym ciele ma takie jakby blizny, wet schroniskowy stwierdził ze to moze blizny po alergii i krostach które były rozdrapane, dla mnie głowa ewidentnie jednak jest pogryziona,
poza tym ma plamki pigmentu na całym ciele, jezeli chodzi o oczy i zacieki to jest taki płyn specjalny do czyszczenia białej siersci w okolicy oczu.

ale mysle ze kapiele bedą miały zbawienny wpływ na sierśc i skóre.

Posted

Też mam nadzieję, że przy odpowiednim odżywaniu, kąpielach i w ogóle sierść zacznie nieco zarastać i Bono będzie wyglądał lepiej :).

mosii napisał(a):
jezeli chodzi o oczy i zacieki to jest taki płyn specjalny do czyszczenia białej siersci w okolicy oczu.
A mogłabyś podać jego nazwę? Pytam, bo zaczynamy mieć ten sam problem z naszym białasem.

Posted

lja po przetestowaniu róznych preparatów przeróznych firm najbardziej jestem zadowolna z tego
[url=http://www.sklepzoo.pl/produkt-2241-5-Sensitiv_Tranefleckentferner_-_do_piel%EAgnacji_oczu.html]Sensitiv Tranefleckentferner - do piel

Posted

jezu, na bardzo długo, mnie chyba na pół roku starcza:lol:

bierzesz wacik kosmetyczny i kapiesz dokładnie jedną, dwie kropelki i przecierasz smugi pod oczami i powieki, preparat bardzo szybko neutralizuje brzydki kolor, wybiela siersc- nie uzywac do czarnych psów.
stosuje sie wg potrzeb przy normalnych psach(tzn bez skróconych kuf) mysle ze co 3 dni

Posted

jaco-placo napisał(a):
Mosii we wtorek bede niedaleko,moge podjechać?Przywiózł bym ci szampon dla niego,może jakąs biotyne i kwasy omega3 i 6,cynk może jeszcze ,co myślicie?

na skórkę jak znalazł ;)