Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A czyje to będą włości, Twoje, Rodziców, Wasze...?

Jeeeee, jakie zmęczone maleństwo...
http://www.e-corgi.pl/dogo/wies/wies95.jpg

Pzdr.
Być może moje w przyszłości.
W każdym razie tata powoli wszystko szykuje pod psy.. ;)

[quote name='wiska']slicznosci!! a jakie widoki!!!!!!!!!!!:-o Tez tak chce! :roll: psiaki widac,ze szczesliwe i zadowolone. serdecznie pozdrawiam!

Oj widoki cudowne, po okolicy kręci się sarna, czesto ją widzimy ale chyba tym razem usłyszała moje oszołomy i nie kręciła się w pobliżu ;/

Posted

Jutro Chillencja jest umówiona na USG o 18... ;) dam znać jak wrócę :)

w tym samym czasie jest też umówiona Frytka, z tym że nie na USG ale chyba do chirurga (nie bylam przy tych wszystkich rozmowach więc sorry). w każdym razie jakiś czas temu frytka zeskoczyła z biurka dzięki mojemu "kochanemu" braciszkowi, który czasami nie myśli co robi i krzyknął na nia a ona ze strachu skoczyła. Po tym zaczeła kuleć.
Oczywiście ja się o wszystkim dowiedziałam jakiś miesiąć po? nie wiem może więcej, myslałam że kuleje bo ma pazury za długie (szpony miała niesamowite) i że po prostu jej to tak przeszkadza, zaopatrzylam sie w obcinaczke bo poprzednią ten sam brat zniszczył. No i obciełam pazury.
w niedziele byliśmy w tej samej klinice w której psy leczymy od czasu choroby chilli (babeszjozy) no i sie okazało że frytka ma jakąś narośl na kości ;( ;(
będe informować na bieżąco co się dzieje.

Posted

Ciężarówka świetnie - na usg widzieliśmy conajmniej 6 szczeniakow, wiadomo nie jest to zbyt łatwe do policzenia na usg :)

Z frytką średnio na jeża..
Niestety znow nie wiem co dokładnie robili jej bo ja w tym samym czasie co robili cos z frytka bylam z moją na usg.
A z taty ciężko cokolwiek wydusić... wszystko zapomina...

Boli ją to, nie chodzi na jedną łapę. Ma praktycznie całkowity zakaz ruchu i rygorystyczną diete

Posted

Ma tabletki.
Przeprowadzali jakiś zabieg, była pod narkozą (jako ciekawostkę podam że jak tylko otworzyła oczy i troche oprzytomniała to im zwiala i szukala swojego pana po całej klinice, a co tam że boli ją straszzliwie, co tam że ledwo szła, pan był ważniejszy ;) )
ale na prawdę nie jestem w stanie powiedzieć co z nią robili bo mój ojciec wszystko, WSZYSTKO zapomina. Jak dzwonił w sprawie wyniku progesteronu chilli przed kryciem też zapominał :evil_lol:

jedziemy w czwartek z frytką więc ja osobiście spytam się p. dr która prowadzi frytkę do zdrowia co się działo i powiem.

Chilli z dnia na dzien jest coraz większą kulką :evil_lol: jeszcze kilka dni a chodzic nie bedzie moglaa, juz ledwo chodzi :evil_lol: cos czuje ze to 6 to bardzo zaniżona liczba ;)