Frytela Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Chilli ukarana za pogonienie kota :lol: to jeszcze sprzed wyjazdu... "Mój dołek! sama wykopałam!" - wakacje w hodowli Simpatica PS :) A tu przedstawiam dwie panny kocice. Tosie i Pariske (Brytyjskie Krótkowłose). Z początku ruda je strasznie ganiała, ale sie troszke opamiętała :diabloti: A to kotka Tosia - mieszkająca u p. Bartkowiaków (Simpatica PS), rodowodowo nazywa sie chyba Rufi*Pl Tosia :) To jest Pariska - wspóltowarzyszka Tosi. Quote
M&S Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Frytela napisał(a):Teraz będzie mi towarzyszyc co tydzien - co tydzien jakies show :lol: szybko sie wykończę :evil_lol: to tak jak u mnie + jeszcze adrenalina związana z poprawką...:cool1: ale myślę, ża damy radę i ten nadmiar ostatecznie dobrze nam zrobi ;) m. Quote
Frytela Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):to tak jak u mnie + jeszcze adrenalina związana z poprawką...:cool1: ale myślę, ża damy radę i ten nadmiar ostatecznie dobrze nam zrobi ;) m. O tak, mam nadzieje ze wyjdzie nam na dobre :lol: Quote
Frytela Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Dobra... oficjalni mówie wam... :sleep2:[SIZE=5] DOBRANOC! :sleep2: musze odespac troszkę :lol::lol: Quote
M&S Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Frytela']Dobra... oficjalni mówie wam... :sleep2:[SIZE=5] DOBRANOC! :sleep2: musze odespac troszkę :lol::lol: Miłych snów :) A. Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Uwielbiam kicie!:loveu: http://i32.tinypic.com/ju8thy.jpg Pzdr. Quote
Frytela Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Uwielbiam kicie!:loveu: http://i32.tinypic.com/ju8thy.jpg Pzdr. Z taką tez myślą je tu wrzuciłam :lol: ;) Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Frytela napisał(a):Z taką tez myślą je tu wrzuciłam :lol: ;) Dziekuję, Kochana!:loveu: Pzdr. Quote
Frytela Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Dziekuję, Kochana!:loveu: Pzdr. moze mam jakies jeszcze ladne zdjecia... ;);) A tak swoją drogą zaraz jade do chilluni. Z tego co tata z nimi rozmawial to wyniki sa okej, czerwone krwinki tez. Tylko suczysko jesc przestalo. Je im tylko jak jej na reku podstawią :lol::lol: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Frytela napisał(a):moze mam jakies jeszcze ladne zdjecia... ;);) A tak swoją drogą zaraz jade do chilluni. Z tego co tata z nimi rozmawial to wyniki sa okej, czerwone krwinki tez. Tylko suczysko jesc przestalo. Je im tylko jak jej na reku podstawią :lol::lol: Za dobrze ma! Bierz sukę do domu i niech się nie wygłupia z chorowaniem...:lol:;) Pzdr. Quote
M&S Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Frytela napisał(a):A tak swoją drogą zaraz jade do chilluni. Z tego co tata z nimi rozmawial to wyniki sa okej, czerwone krwinki tez. Tylko suczysko jesc przestalo. Je im tylko jak jej na reku podstawią :lol::lol: Dobrze, że wyniki są ok. :lol: A. Quote
Frytela Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Za dobrze ma! Bierz sukę do domu i niech się nie wygłupia z chorowaniem...:lol:;) Pzdr. :evil_lol: Maks i Spark napisał(a):Dobrze, że wyniki są ok. :lol: A. Ruda wraca!!! Jutro po nią po 22 jedziemy - bedzie wiecej czasu na pogawedke z wetem :lol: Troche spozniony bedzie ten prezent urodzinowy xD Quote
M&S Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Frytela napisał(a): Ruda wraca!!! Świetnie :multi::multi::multi: głaski dla Rudej :lol: A. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Frytela napisał(a)::evil_lol: Ruda wraca!!! Jutro po nią po 22 jedziemy - bedzie wiecej czasu na pogawedke z wetem :lol: Troche spozniony bedzie ten prezent urodzinowy xD Super!!! Cieszymy się razem z Wami! Pzdr. Quote
Frytela Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Ruda już w domu. W czwartek po naszych odwiedzinach podobno ogłuszała wszystkich swoim wspniałym wyciem i znowu odmowiła jedzenia :evil_lol::evil_lol: A tak swoja droga poznajecie?: Poszewka D72, Welsh Corgi Pemroke, portret - DOGOMANIAK.PL sklep internetowy dla miłośników psów Poszewka D94, Welsh Corgi Pemroke, Merry Christmas - DOGOMANIAK.PL sklep internetowy dla miłośników psów Quote
Asiaczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Noooo, młoda wraca do zdrowia!:multi: Czyżby to Chilli została sportretowana...? Pzdr. Quote
Frytela Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Wraca wraca! Cały dom pod jej rządami :evil_lol: Tak tak :D to ruda ;) Quote
M&S Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Cześć, fajnie, że mała jest już w domu :p A. Quote
Frytela Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Ehhhh... wrocilismy z wloclawka wsciekli, pomimo że mój kokos ukończył championat. Nastąpiła zmiana sędziego - nowa sedzina, podobno jej pierwsza wystawa... Wchodze z Kufiastym na ring, a ona "JAKI PIĘKNY" :lol::lol::lol: miejsca gdzie ja widze jego największe wady, ona... wymieniła jako zalety :crazyeye: szok :evil_lol: Wchodze z rudą, widze ze jej sie nie podoba.. dobrze czułam. Dostaje doskonałą, ale sedzina stwierdza że ma zły wyraz i ogólnie nie ma dobrej głowy.... :shake: podobała jej sie za to linia grzbietu podczas ruchu... czepneła sie jeszcze wielkości.. co z tego, jest nieduża ale jest proporcjonalna (teraz jeszcze mi wyłysiała...) Na zwyciezce wybrala suke, z duuuzo gorsza głową, ktorej grzbiet w ruchu zamieniał się w pałąk, o złym wyrazie. szok :shake: (broń boze nie mam nic do tej suczki, ale trzeba być obiektywnym, moja jest lepsza) pewnie zaraz gdzieniegdzie zostane obrzucona błotem, prosze bardzo, to forum publiczne mam prawo wyrazić swoją opinie. Zaraz zgram foty, niestety moj tata jest osobnikiem ktory nie robi duzo zdjec, wiec Chilli nie mam ani jednej foty... :/ Quote
M&S Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Frytela napisał(a):Ehhhh... wrocilismy z wloclawka wsciekli, pomimo że mój kokos ukończył championat. Nastąpiła zmiana sędziego - nowa sedzina, podobno jej pierwsza wystawa... Wchodze z Kufiastym na ring, a ona "JAKI PIĘKNY" :lol::lol::lol: miejsca gdzie ja widze jego największe wady, ona... wymieniła jako zalety :crazyeye: szok :evil_lol: Wchodze z rudą, widze ze jej sie nie podoba.. dobrze czułam. Dostaje doskonałą, ale sedzina stwierdza że ma zły wyraz i ogólnie nie ma dobrej głowy.... :shake: podobała jej sie za to linia grzbietu podczas ruchu... czepneła sie jeszcze wielkości.. co z tego, jest nieduża ale jest proporcjonalna (teraz jeszcze mi wyłysiała...) Na zwyciezce wybrala suke, z duuuzo gorsza głową, ktorej grzbiet w ruchu zamieniał się w pałąk, o złym wyrazie. szok :shake: (broń boze nie mam nic do tej suczki, ale trzeba być obiektywnym, moja jest lepsza) pewnie zaraz gdzieniegdzie zostane obrzucona błotem, prosze bardzo, to forum publiczne mam prawo wyrazić swoją opinie. Zaraz zgram foty, niestety moj tata jest osobnikiem ktory nie robi duzo zdjec, wiec Chilli nie mam ani jednej foty... :/ .....no cóż sędziowie ;) Gratulujemy wyników :multi::multi::multi::multi: A. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ... mimo wszystko gratuluje ukończonego championatu! Pzdr. Quote
Frytela Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Wczoraj Chillka w Chorzowie dosk, CWC :) Quote
M&S Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Frytela napisał(a):Wczoraj Chillka w Chorzowie dosk, CWC :) GRATULACJE :multi::multi::multi::lol: A. Quote
bety Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Frytela napisał(a):Wczoraj Chillka w Chorzowie dosk, CWC :) Gratulacje. Foty doszły? Bo nie dałaś znaku. Pzdr Quote
Recommended Posts