bety Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Frytela napisał(a):Dziękujemy :) :) W nastepny Weekend atakujemy Wels :diabloti::diabloti: Mam nadzieje ze bedziemy mieli sie czym pochwalic... :cool3::cool3: No to będę trzymać kciuki. Pzdr Quote
Frytela Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 bety napisał(a):No to będę trzymać kciuki. Pzdr Nie będe dziękować :cool3: Jutro mam nadzieje wstawie jakies swiezsze zdjęcia... Quote
Cambel&Megi Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 gratulacje za Sopot! :klacz: powodzenia w Wels :kciuki: i czekam na świeższe zdjęcia :cool3: Quote
Frytela Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Cambel&Megi napisał(a):gratulacje za Sopot! :klacz: powodzenia w Wels :kciuki: i czekam na świeższe zdjęcia :cool3: Zgadujcie kto będzie w sesji? :cool3::cool3: Ktos kto bardzo rzadko wystepuje na zdjeciach :lol: Quote
Frytela Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Frytuszkę obstawiam.:lol: Masz racje, masz racje. Nie wiem czy dam rade foty wstawic dzisiaj - po rowerach ledwo na oczy patrze... wszystko mnie boli, wszystko... Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='Frytela']Chillencja w Sopocie: CWC, CACIB :multi::multi: Brawo!!! [quote name='Frytela']Dziękujemy :) :) W nastepny Weekend atakujemy Wels :diabloti::diabloti: Mam nadzieje ze bedziemy mieli sie czym pochwalic... :cool3::cool3: My też będziemy w Wels. A czy będzie się czym chwalić...? Sie zobaczy. Pzdr. Quote
Frytela Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='Asiaczek']Brawo!!! My też będziemy w Wels. A czy będzie się czym chwalić...? Sie zobaczy. Pzdr. Dziękujemy :multi: Co do Wels - ma nadzieje ze bedzie czym, z tego co widze to chilli przez wszystkie dni jest sama w klasie, wiec jesli sedzia nie slepy to chociaz klase wygra :evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje ze gdzieś złapie Asiaczkową ekipe na wystawie :cool3: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Byłoby fajnie spotkać się w Wels. Może jak dadzą rozpiskę ringów, to coś bliżej będzie wiadomo. O ile wogóle dadzą... Pzdr. Quote
Frytela Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Byłoby fajnie spotkać się w Wels. Może jak dadzą rozpiskę ringów, to coś bliżej będzie wiadomo. O ile wogóle dadzą... Pzdr. A no wlasnie, a do wystawy tydzien... Quote
bety Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Asiaczek']Byłoby fajnie spotkać się w Wels. Może jak dadzą rozpiskę ringów, to coś bliżej będzie wiadomo. O ile wogóle dadzą... Pzdr. Asia plany ringów, rozmieszczenie w halach już są o tutaj Centennial Show 2009 - 100 Jahre ÖKV - Infocenter by parsec Pzdr Quote
Frytela Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='bety']Asia plany ringów, rozmieszczenie w halach już są o tutaj Centennial Show 2009 - 100 Jahre ÖKV - Infocenter by parsec Pzdr Dzięki Ci, dobra duszyczko :multi: Dzien 1: My ring 3, Asiaczki na 22... Dzien 2: My ring 2, Asiaczki 23 Dzien 3: My znowu 2, Asiaczki 27 Quote
Frytela Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 A tak swoja droga to... MAM ZDJECIA :D Zabieram sie za zmniejszanie.... Quote
bety Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Frytela napisał(a):Dzięki Ci, dobra duszyczko :multi: Dzien 1: My ring 3, Asiaczki na 22... Dzien 2: My ring 2, Asiaczki 23 Dzien 3: My znowu 2, Asiaczki 27 Nie ma za co.:lol: Drugiego dnia Asiaczki ring 29 nie 23. ;) Pzdr Quote
Frytela Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 bety napisał(a):Nie ma za co.:lol: Drugiego dnia Asiaczki ring 29 nie 23. ;) Pzdr Mój błąd :oops: W kazdymr azie to dwa rozne konce hali, ale raczej bede sie kolo asiaczkow pojawiac :cool3: Quote
Recommended Posts