Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaya napisał(a):
Spóźnione gratulacje sukcesu :loveu: a fotki cudne mam nadzieje że w tym roku się spotkamy na niejednej wystawie :razz: (i użyczysz mi Chilli na MP :evil_lol:) Planujecie może wybrać się w północną strone Polski i do centrum? :)

Dziekujemy ;)
Centrum napewno, polnoc raczej nie... :(
Co do mlodej na MP, jakbys naprawde chciala to najpierw same proby bo raz numer juz wywinela i nie chce powtorki - moje "kochane" dziecko powiedziało "NIE" i szukała swojej mamusi wzrokiem :shake::shake:
A tak to sie mnie nie slucha, wiec jakby co to wiesz ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya napisał(a):
Skąd ja znam takie zagrania :evil_lol: Kaja biegała biegała nagle stop w tył zwrot i gdzie jest mój pancio :lol:

Ah te psy :evil_lol:
W domu udaje ze mnie nie zna, na wystawach gdy ja ktos inny ma na ringowce to nerwicy dostaje - lepetyna lata we wszystkie strony "Gdzie jest moja pani!" tak bylo np. w Trenczynie...

Posted

Hejka !!!
Gratulacje dla corgasów od corgasów:loveu:
Zdjatka jak zwykle przepiękne, a i jeszcze spoźnione życzonka urodzinowe dla Fryci :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Hie hie ja myslałam ze Cambelowa tu wpadnie i napisze jak nam poszłoo w rzeszowie, a ona nic... oj nie ładnie :mad: :lol::lol:

Chilli doskonała, 1/2, Zw Mł, BOB junior, na finałach zakwalifikowała się do finałowej 3 juniorów z I grupy :multi::multi:
za kare wstawiam fotki robione przez cambelowa, co z resztą widać :eviltong:

Posted

wybacz..... następnym razem napiszę wielkimi czerwonymi literami 8) :D
jeżeli o podpis chodzi.....no co.......powiedzmy, że to miała być pewna forma kryptoreklamy..... :evil_lol:

dorzucę się jeszcze z jedną fotką :eviltong:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']wybacz..... następnym razem napiszę wielkimi czerwonymi literami 8) :D
jeżeli o podpis chodzi.....no co.......powiedzmy, że to miała być pewna forma kryptoreklamy..... :evil_lol:

dorzucę się jeszcze z jedną fotką :eviltong:

fota xD

a tu bez podpisu? jeszcze kto gwizdnie fote bez twojej zgody... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Co do wczesniejszego, ok nie moge sie doczekac nastepnej wystawy i tego co tu nabazgrzesz :P

Posted

nie chciało mi się podpisywać :P chyba zaprzestanę tej idei..za dużo tych kiczów do podpisania by było... :evil_lol:

np. Jarosław.. :razz: Chilli dosk, 1, zw.mł, njwr, bob, bog, bis junior, bis :D co Ty na to ? :eviltong:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
nie chciało mi się podpisywać :P chyba zaprzestanę tej idei..za dużo tych kiczów do podpisania by było... :evil_lol:

np. Jarosław.. :razz: Chilli dosk, 1, zw.mł, njwr, bob, bog, bis junior, bis :D co Ty na to ? :eviltong:

powiem tak....
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XD
Ja bym na to nie liczyla, najwyzej na 3 pierwsze rzeczy na tej liscie :P :lol::lol:

• 2 weeks later...
Posted

Wiecie co?
Dobra wiem zaniedbałam tą galerie... :diabloti:
Ale trza dzisiaj świętować :loveu:
Chillluchowatej dzisiaj stukneło 12 miesięcy :multi::multi::multi:
Stara ta baba, oj stara...

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
ale to szybko minęło... :o:o wszystkiego najlepszego dla Chillci:loveu::multi:

No a dopiero co taką mała, rudą.. i wsciekłą kruszynke do domu przywiozłam...

Posted

Frytela napisał(a):
Wiecie co?
Dobra wiem zaniedbałam tą galerie... :diabloti:
Ale trza dzisiaj świętować :loveu:
Chillluchowatej dzisiaj stukneło 12 miesięcy :multi::multi::multi:
Stara ta baba, oj stara...

Spaźniłam się na świętowanie :roll::oops: Ale co tam - conajmniej stu tuzinów miesięcy dla Chilli. :multi::lol::multi::lol::multi:

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Spaźniłam się na świętowanie :roll::oops: Ale co tam - conajmniej stu tuzinów miesięcy dla Chilli. :multi::lol::multi::lol::multi:

Pzdr

Mała ruda bardzo dziękuje :multi:

Wczoraj w jarosławiu kokos - bdb
Chilli doskonała, Zw Mł, BOB Junior :multi::multi: