Frytela Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Nera- napisał(a):Co ja powiem ze to mieszanka pekina ze spanielem tybetanskim :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Frytela Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 są tu 4 foty ktore nie chca sie wyswietlac. :/ Quote
Frytela Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 bo sie wysylaja, a net muli bo moj "kochany" brat nie chce na chwile wylaczyc sciagania na swoim kompie.. Quote
Cambel&Megi Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 jedną już prawie widzę, tzn. w części :eviltong: poczekam aż wrzuci się więcej na serwer.. Quote
Frytela Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 wiecej nie wrzucam - nie chce mi sie xD Quote
Asiaczek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Chyba najpiękniejsza fotka!:lol: http://www.e-corgi.pl/dogo/s15.jpg Pzdr. Quote
Frytela Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Nera- napisał(a):Piekne :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :loveu::loveu: Quote
Frytela Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Asiaczek']Chyba najpiękniejsza fotka!:lol: http://www.e-corgi.pl/dogo/s15.jpg Pzdr. Hehe, dziękujemy za odwiedziny :) :multi::multi: Quote
SNAG Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Hejka!!! Zdjęcia jak zawsze fantstyczne:loveu:.Jak Ty to robisz ja chciałam kilka fotek cyknąć moim psiakom na spacerze w zimowej scenerji i nic mi nie wyszło prawie wszystkie ruszone, poobcinane głowy i same zadki widoczne :evil_lol::diabloti::placz: Quote
Paula&Goofi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 http://www.e-corgi.pl/dogo/s25.jpg Piękny 'lisek' :loveu::loveu::loveu: Quote
Kaya Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Śniegu osobiście nie zazdroszcze bo nienawidze zimy :eviltong: Ale i tak lepsze to niż nasza chlapa :-( Kiedy nowe fotki, może jakieś pozowania wszystkich psiaków? :cool3: pzdr. Quote
Frytela Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 SNAG napisał(a):Hejka!!! Zdjęcia jak zawsze fantstyczne:loveu:.Jak Ty to robisz ja chciałam kilka fotek cyknąć moim psiakom na spacerze w zimowej scenerji i nic mi nie wyszło prawie wszystkie ruszone, poobcinane głowy i same zadki widoczne :evil_lol::diabloti::placz: jak ja robie? nie wiem xD Quote
Frytela Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Paula&Goofi']http://www.e-corgi.pl/dogo/s25.jpg Piękny 'lisek' :loveu::loveu::loveu: A jak sie bulwersowała jak ją tam wsadziłam :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 widziałam fotaski :multi: jak ja robie? nie wiem xD A ja wiem :razz: wyjmujesz aparat z torby, włączasz, ustawiasz, myślisz nad ujęciem, i pstrykasz :cool3: A jak sie bulwersowała jak ją tam wsadziłam :diabloti::diabloti::diabloti: hmmm mój lis już się przyzwyczaił do takiego pozowania :evil_lol: no ale Chilli to nie takie kundliszcze... :eviltong: Quote
Frytela Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Kaya napisał(a):Śniegu osobiście nie zazdroszcze bo nienawidze zimy :eviltong: Ale i tak lepsze to niż nasza chlapa :-( Kiedy nowe fotki, może jakieś pozowania wszystkich psiaków? :cool3: pzdr. Ja tam zime kocham :loveu::loveu: narty itd. trzy lata już nie jeździlam :placz::placz::placz: Fotki, moze jutro.... Ustawiane? Ha wątpie, kokosa nie jest latwo ustawic, o frytce nie mowie, a chilli to inna historia... :lol::lol: Quote
Frytela Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Cambel&Megi napisał(a):widziałam fotaski :multi: :razz: Cambel&Megi napisał(a):A ja wiem :razz: wyjmujesz aparat z torby, włączasz, ustawiasz, myślisz nad ujęciem, i pstrykasz :cool3: ooo dobra odpowiedz xD :lol::lol: Cambel&Megi napisał(a):hmmm mój lis już się przyzwyczaił do takiego pozowania :evil_lol: no ale Chilli to nie takie kundliszcze... :eviltong: Chilli to prawdziwa madam kiedy nie trzeba... Jak ma byc powazna to jest nie do zniesienia, kiedy ja chce z nia cos porobic to nietykalna lalunia sie z niej robi... taaa iscie krolewski pies... :shake::shake: Quote
Cambel&Megi Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Frytela napisał(a): Chilli to prawdziwa madam kiedy nie trzeba... Jak ma byc powazna to jest nie do zniesienia, kiedy ja chce z nia cos porobic to nietykalna lalunia sie z niej robi... taaa iscie krolewski pies... :shake::shake: no i prawidłowo :razz::razz::razz: Quote
Paula&Goofi Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Frytela napisał(a):A jak sie bulwersowała jak ją tam wsadziłam :diabloti::diabloti::diabloti: Ale się opłacało, bo piękna fotka wyszła :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts