Cambel&Megi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Szkoda, że już nie ma tej wystawy letniej :shake: Za to jest międzynarodówka 8) Quote
psiulka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Mi to nie robi różnicy, więc wolałabym dwie w roku :) Quote
Cambel&Megi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Zawsze możesz jechać na "okoliczne" wystawy.....Jarosław, Krosno, Przemyśl.... Quote
psiulka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Zawsze możesz jechać na "okoliczne" wystawy.....Jarosław, Krosno, Przemyśl.... Eee tam, to nie to samo co rzeszowska, ale może kiedyś.... xP Z resztą nie róbmy OT w galerii Pauliny :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 A co takiego jest na tej rzeszowskiej, że jest taka wyjątkowa ? :lol: A Paulinie się należy, za tak mało fotek :grins: Quote
psiulka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='Cambel&Megi']A co takiego jest na tej rzeszowskiej, że jest taka wyjątkowa ? :lol: A Paulinie się należy, za tak mało fotek :grins: No nie wiem, ale z wszystkich na których byłam, rzeszowskie są najlepsze. Dodam, że nie byłam nigdzie indziej niż w Rzeszowie. :diabloti: :evil_lol: Quote
Frytela Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Dzieki za fotki :D Cameblito, jakos mam wrazenie ze oprucz uszu to kokos od roku sie w ogole nie zmienil w wygladzie... ;) Kokos sanitariusz :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Chyba wolontariusz :grins: Chyb mogę napisać... :razz: właśnie rozmawiałam z Frytelą, Koko w Radomiu dziś wygrał rasę!!! :multi: jeszcze raz G R A T U L A C J E ! ! ! :klacz::klacz::klacz: mam nadzieję, że na BOGach, a i BISach :razz: coś jeszcze ugracie :kciuki: Quote
psiulka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Wow, gratulujemy! :multi: Kokosik szaleje :loveu: Trzymamy kciuki za grupę i za BIS'y :D Quote
Frytela Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 no na grupie nic nie wyszlo, poza pięęęęęęęęęęęęknym skokiem nad... KUPKĄ ;) wszyscy sie brechatli z jego, jakze udanego skoku :P Quote
Frytela Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Czy ktos jest chetny na 82 foty?? :D Quote
Recommended Posts