Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
C&M przybywa i melduje, że dziś Frytki nie dojechali na ocenę, bo stali na granicy, kiedy corgi zeszły już z z ringów...

Oj zeszły, zeszły, zalamac się można ;)

A w niedziele trfilismy na węgra ktory corgi nie lubi, i z bdb zeszlismy z ringu.

Ale za to jakie skarby przywiezlismy :diabloti::diabloti: Dwa GIGA arbuzy, ludzie przy wyjazdach z Lwowa sa takie "stoiska" z arbuzami, na jednym tak patrzac bylo ich tysiace :diabloti: a jakie dobre, mmm ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']Ja już myślałam, że się tyle pustego miejsca zrobiło, bo się zdjęcia ładują, a tu co :mad:
Też tak myślałam :mad: Trzeba to wypełnić Frytelami, Kokosami czy przyprawami Chilli :eviltong:

Posted

Jak to więcej nie ma? :mad: Co to są 2 zdjęcia? To nawet u mnie w galerii jest ich więcej. Ja chcę Frycie moją :loveu:

PS. Wiesz, że mam jeszcze zdjęcia z tamtegorocznej wystawy rzeszowskiej, wtedy co Koko miał III BIS Puppy? :cool3: Chcesz to mogę tu wstawić :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']Jak to więcej nie ma? :mad: Co to są 2 zdjęcia? To nawet u mnie w galerii jest ich więcej. Ja chcę Frycie moją :loveu:

PS. Wiesz, że mam jeszcze zdjęcia z tamtegorocznej wystawy rzeszowskiej, wtedy co Koko miał III BIS Puppy? :cool3: Chcesz to mogę tu wstawić :evil_lol:

3 zdjecia babo, 3 :cool3::cool3:

ooo wstawiaj :evil_lol::evil_lol: