Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja dziumdzia :loveu: ślicznie :) :)
Dziękujemy bardzo :)

A ja wczoraj o mało nie posikałam sie z radosci gdy będąc na 18 kolezanki otworzylam moje maile a tam...
Fotki mojego kochanego piesia :loveu::loveu:
Tak się za tym potworem stęskniłam a właściciele bardzo długo milczeli co mnie martwiło.. A tu taka miła niespodzianka.
Fotki szkraba imieniem Coreg :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kokos? Kokos jest zachwycony, tyle kobitek :D
Małe uwielbia, potrafi się z nimi bawić godzinami ;)

Byłam w poznaniu i wyniki wygladaja tak:
Wódka w oba dni bob baby
Chilli wystawialam tylko w niedziele, CWC

Posted

Dziękujemy :)
Asiaczek - za chwilę zajrzę :)

Fotki moich paskud:
Wódka:
ring przygotowawczy w poznaniu, ten west obok mial za przeproszeniem... przeje... ;) Patrzyl na kielbase ktora jak widac wodka skrobala na tej fotce a on sie zblizal do niej wiec go goniło małe wsciekle rude kilka razy ;)

Posted

Chilluchya :)

I.... dostałam fotki moich córeczek :)
MIRACLE OF LIFE zwanej dalej Mirindą i MAGIC OF MY SOUL zwanej dalej Kluchą... ;)

Mirinda, zabójczo przypomina wichra z głowy... ;)

Kluska

Mirinda

Klucha

Posted

Jezeli bylas w kielcach to napisz prosze jak poszlo cogitowi Gaucho! blagam :D a jak masz jego jakies zdj to juz wg cie ucaluje :P Mam nadzieje nim pokryc ilke na wiosne :)

Posted

[quote name='Iś & Chester']wszystkie dzieci Chillowej są fotogeniczne :D po mamusi xD
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs575.ash2/149791_1328673716449_1819155829_664026_8082999_n.jpg jakie urocze ;)
urosły dziewczyny.
ostatnie zdjęcie Kluchy najlepsze:loveu:

Jak rozmawialam z p. Moniką to opowiadała że klucha w biegu robi się płaska - rozkłada łapy na boki i wślizguje się z duża prędkością pod szafę ;) Mirinda tego nie robi ;)

[quote name='Asiaczek']Frytela - dotarłaś juz do domku? Wszystko w porzadku?

pzdr.
Tak tak, dotarłam :)
Nie zaglądałam wieczorem na DGM...

[quote name='wiska']Jezeli bylas w kielcach to napisz prosze jak poszlo cogitowi Gaucho! blagam :D a jak masz jego jakies zdj to juz wg cie ucaluje :P Mam nadzieje nim pokryc ilke na wiosne :)
Byłam byłam i Cogitka widzialam :)
BOB'a zgarnął, na bis'ach nie wiem czy byl nie widzialam go.
Niestety fotek brak bo nie wziełam aparatu. A o kryciu słyszałam, słyszałam :evil_lol:

Posted

Jak rozmawialam z p. Moniką to opowiadała że klucha w biegu robi się płaska - rozkłada łapy na boki i wślizguje się z duża prędkością pod szafę ;-) Mirinda tego nie robi ;-)

zawsze wierzyłam że corgi mają jakieś ukryte umiejętności :D z Twoje corgi to już w ogóle xD

Posted

Frytela - zdjęć jest za dużo do wysłania mailem. No, chyba, że wolisz zmniejszone.
Jeżeli natomiast wolisz w oryginalnym rozmiarze - to nagram CD i wyślę pocztą. Czy adres w katalogu jest aktualny?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, ładna, ładna, ale czemu jej nie pokazujesz na wystawach...?

pzdr.

Bo ona nigdy mi sie nie podobała i nie brałam jej pod uwagę, ale z czasem gdy ja czekałam aż ktoś się odezwie w jej sprawie ona wypiękniała i powiem szczerze że nie wiem czy poki co, jej sobie nie zostawie, przynajmniej do czasu aż znajde kogoś odpowiedniego.

Posted

Tak zrobię ale do oddziału nie po drodze :evil_lol: a z reszzta i tak nigdzie nie jadę póki co...
dopiero w lutym jedna wystawa a pozniej kwiecien. Nigdzie sedziowie mi nie pasują... wiec dopiero bede jezdzic jak 9 miesiecy bedą miały... a do tego czasu duzo sie moze zmienic (5 msc...)