wiska Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 wiska napisał(a):Wiem,ze juz kieyds mi pisalas,ale zapomnialam ... ile kosztuje u ciebie zrobienie strony internetowej?? :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D no i czekam na new zdj :) Quote
wiska Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wszystkiego najlepszego!! samych sukcesow wystawowych i uadnych szczylkow! :D Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Hej, Gospodyni, odezwij się! My juz najedzeni, jedzonka nie chcemy. Chcemy fotek psiaków:) Pzdr. Quote
Avaloth Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 właśnie, my już najedzeni, teraz tylko zdjęć :P Quote
Frytela Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Sorrrrrrrrrrryyyyyyyyy Byłam odcięta od internetu - wizyta u znajomej w hodowli, a jak zawsze coś musiało być nie tak - miała awarie laptopa ;/ Dziękuje za życzenia ;) Postaram sie dzisiaj jakies foto dodać Quote
Asiaczek Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A dlaczego nie będzie Was na Europejskiej? tyle psów w domu, a Ty piszesz, że niemasz z jakim psem jechać... Pzdr. Quote
Frytela Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Oto jak moje psy czekają aż im ktoś furtkę otworzy - ucieczka :evil_lol: Quote
Frytela Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Asiaczek napisał(a):A dlaczego nie będzie Was na Europejskiej? tyle psów w domu, a Ty piszesz, że niemasz z jakim psem jechać... Pzdr. No bo nie mam... ;) Chilli będzie po szczeniakach, a kokos i fryta mysle ze nie ma sensu po prostu. Jeśli chilli byłaby w dobrym stanie to i tak bym nie jechała - sędzia :/ bardzo mi nie pasuje. Quote
Recommended Posts