Frytela Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Łódź :loveu::loveu:\ Chillucha 1/2, Zw Młodzieży a w porównaniu ze swoim bratem IWO Gaucho zostaje BOB Junior. Ale tak naprawde nie wiem co myśleć o tym sukcesie - patrzac jak byly corgi sędziowane mogę wywnioskować ze mój pies jest wyjątkowo brzydki....:roll::roll: Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ej, tam. nie mędrkuj! My się baaaardzo cieszymy z Waszego wyniku!:multi: Pzdr. Quote
Frytela Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Ej, tam. nie mędrkuj! My się baaaardzo cieszymy z Waszego wyniku!:multi: Pzdr. Hehe ale kto nie widzial nie wie o co chodzi... :lol: Dziękujemy i wzajemnie, gratulowałam I miejsca na parach ale chyba zostałam nie rozpoznana :lol: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Frytela napisał(a):Hehe ale kto nie widzial nie wie o co chodzi... :lol: Dziękujemy i wzajemnie, gratulowałam I miejsca na parach ale chyba zostałam nie rozpoznana :lol: ... chyba tak... sorki...:oops: Pzdr. Quote
Frytela Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Asiaczek napisał(a):... chyba tak... sorki...:oops: Pzdr. My sie nie gniewamy :cool3: Kurcze miałam wpaść pogadac niestety caly czas mialam zawalony a jak mialam wolne to odpoczywalam :-o:-o NOWINKI [SIZE=2][SIZE=3]Czyli kolejne wyprawy wystawowe... :multi: Tym razem, a może raczej znowu serbia w roli głównej. Kokosisko bezkonkurencyjnie CAC, CACIB, BOB - ukończył Championat Serbii Chilli CAJC i BOB junior. Mam zdjecia na aparacie tzn tylko Kokosa, wstawiłabym teraz ale wyciagając okablowanie z mojego popsutego komputera złapałam nie ten co trzeba i wziełam do telefonu... :roll::roll: ---Koniec wiadomości--- Quote
hovomaniaczka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Gratuluje wynikow!!! i czekam na zdjecia ;) Quote
hovomaniaczka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 http://i39.tinypic.com/op7clh.jpg To najfajniejsze :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Frytela napisał(a):My sie nie gniewamy :cool3: Kurcze miałam wpaść pogadac niestety caly czas mialam zawalony a jak mialam wolne to odpoczywalam :-o:-o NOWINKI [SIZE=2][SIZE=3]Czyli kolejne wyprawy wystawowe... :multi: Tym razem, a może raczej znowu serbia w roli głównej. Kokosisko bezkonkurencyjnie CAC, CACIB, BOB - ukończył Championat Serbii Chilli CAJC i BOB junior. Mam zdjecia na aparacie tzn tylko Kokosa, wstawiłabym teraz ale wyciagając okablowanie z mojego popsutego komputera złapałam nie ten co trzeba i wziełam do telefonu... :roll::roll: ---Koniec wiadomości--- O...... jakie superaśne nowinki!:multi: Pozazdrościć!!! No i pogratulować!!!:lol: Pzdr. Quote
bila1 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Chilli ma wypasione CV :happy1: na zdjęciach z Łodzi widziałam oryginalny sposób wystawiania corgi :megagrin: Quote
Frytela Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 bila1 napisał(a):Chilli ma wypasione CV :happy1: na zdjęciach z Łodzi widziałam oryginalny sposób wystawiania corgi :megagrin: a ze niby co? :eviltong: Quote
Frytela Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 bila1 napisał(a):ogon Iwo:evil_lol: aaa no tak :evil_lol: jak byl na ringu, nie zwróciłam uwagi... jak zobaczyłam foty to mnie zamurowało :evil_lol: P.S w domu ma bardzo ciekawe imie - Ignacy :evil_lol: Quote
bety Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Rany julek gdzie Was poniosło :-o:evil_lol: Spóźnione co prawda ale ... :multi::multi:GRATULACJE :multi::multi: Pzdr Quote
Frytela Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='bety']Rany julek gdzie Was poniosło :-o:evil_lol: Spóźnione co prawda ale ... :multi::multi:GRATULACJE :multi::multi: Pzdr Dziękujemy :multi::multi: Wiatry nas wywiewają ostatnio na południe europy :lol: Quote
wiska Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 piękne, przesłodkie misie! Zakochałam się i będę często tu zaglądać, więc czekam na nowe zdj. . . :) no i gratulacje, aż mnie zatkalo jak przecztałam o waszych ostatnich wyczynach! Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 A ja fotki psiaków mogła bym ciągle oglądać :loveu: Quote
Frytela Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Tylko niestety na wstawianie fot brak czasu, a po drugie nawet nie mam nic świeżego... :placz::placz: Quote
Asiaczek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Frytela napisał(a):Tylko niestety na wstawianie fot brak czasu, a po drugie nawet nie mam nic świeżego... :placz::placz: No to szybciutko postaraj się o nowe foteczki. My tu czekamy, nogami przebieramy, a Ty się obijasz...:lol: Pzdr. Quote
Avaloth Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 To ja się wryję i wstawię kilka fot Chilowej z Krakowa ;):loveu::loveu: Chilli bez ucha :evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 rurka się wetła, a ja głowę Paulinie obcięłam:oops::evil_lol: i przebrzydłe zdjęcie, ale jedyne na którym mam Kokosa :shake: Skończyłam ^^ Quote
Frytela Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Powiedziec wam coś, szczerze mowiac to nie mam czasu na ta galerie, zdjec nie mam nowych od maja - brak czasu calkowity... niestety, moze w najblizszym czasie cos nowego wrzuce... Quote
Frytela Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Chillencja w Sopocie: CWC, CACIB :multi::multi: Quote
bety Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Frytela napisał(a):Chillencja w Sopocie: CWC, CACIB :multi::multi: GRATULACJE!!!!!!! :lol: Pzdr Quote
Frytela Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 bety napisał(a):GRATULACJE!!!!!!! :lol: Pzdr Dziękujemy :) :) W nastepny Weekend atakujemy Wels :diabloti::diabloti: Mam nadzieje ze bedziemy mieli sie czym pochwalic... :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts