Asiaczek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Frytela napisał(a): Wczoraj w jarosławiu kokos - bdb Chilli doskonała, Zw Mł, BOB Junior :multi::multi: Uuuuuuu, gratulacje! Pzdr. Quote
Frytela Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Cambel&Megi napisał(a):super super super :multi: gratulacje! Dziękujemy, szkoda ze sie nie złapałyśmy.... :placz::placz: Quote
Frytela Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Asiaczek napisał(a):Uuuuuuu, gratulacje! Pzdr. Dziękujemy :) :) i dziekujemy za odwiedziny :multi: Quote
Joy106 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Hej Frytko :multi: mam nadzieję, że mnie kojarzysz.. Gratulacje. ;) Kokos jak zwykle cudowny :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Frytela napisał(a):Dziękujemy, szkoda ze sie nie złapałyśmy.... :placz::placz:Szkoda :( ale myślę, że nadrobimy to w Katowicach.:cool3: Quote
Frytela Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Joy106']Hej Frytko :multi: mam nadzieję, że mnie kojarzysz.. Gratulacje. ;) Kokos jak zwykle cudowny :loveu: Jak to wszyscy mi mówią - pamięć doskonała ale krótkotrwała, niestety nie kojarze... :oops: Dziękujemy, Kokos? A gdzie tam, toż to paskuda :evil_lol: Quote
Frytela Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Szkoda :( ale myślę, że nadrobimy to w Katowicach.:cool3: Taaak cały piątek tylko dla nas :diabloti: fajnie sie złozyło :multi: Quote
Joy106 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 No wiesz.. :lol: SHiR . miałam od ciebie 'corga' :lol::lol: Jak tak możesz mówić o swoim psie :diabloti: Quote
Frytela Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 No to trzeba bylo tak od razu xD Zebym tak na paskude nie mowila? A czego by nie, jak go tak wolam to sie cieszy :evil_lol: Jak ktos nie wierzy to moge to na zywo udowodnic :lol: Quote
Joy106 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No, jestem ciekawa, pokaż :eviltong::eviltong: Quote
Frytela Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Joy106 napisał(a):No, jestem ciekawa, pokaż :eviltong::eviltong: filmu nie ma, wiec pozostaje spotkanie na zywo :lol: Quote
Joy106 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jak przyjedziesz do Sopotu na wystawę to proszę bardzo :eviltong: Quote
Frytela Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Joy106 napisał(a):Jak przyjedziesz do Sopotu na wystawę to proszę bardzo :eviltong: Z mloda moze, z kokosem nie wiem :lol: Quote
Cambel&Megi Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dla Waszej dwunożnej i czterołapnej Rodziny :) Quote
Paulina_mickey Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cześć Paulinko, nie wiem czy mnie pamiętasz ale kiedyś kiedyś rozmawiałyśmy na gg, poznałyśmy się podajże przez bloga o psach, jak jeszcze była na nie moda :evil_lol: Wypytywałam Cię o Twoje psiaki itd, bo to moja druga po bernardynach ukochana rasa :loveu: pozdrawiam Quote
Frytela Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Cześć Paulinko, nie wiem czy mnie pamiętasz ale kiedyś kiedyś rozmawiałyśmy na gg, poznałyśmy się podajże przez bloga o psach, jak jeszcze była na nie moda :evil_lol: Wypytywałam Cię o Twoje psiaki itd, bo to moja druga po bernardynach ukochana rasa :loveu: pozdrawiam Pamietam pamietam :loveu::loveu: Nadal mam twój nr gg (chyba twój :P) Ciesze sie ze do nas wpadłaś :multi::multi: Quote
Frytela Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Asiaczek napisał(a):A co tu tak cicho...? pzdr. Jakos mało czasu ostatnio... Ale sie poprawie, obiecuję :lol: Quote
Frytela Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Cambel&Megi napisał(a):i jak wyniki z Serbii, Węgier? :cool3: I tu i tu CAJC, BOB Junior i BOB ;) była sama ale co tam Kokos CAC, CACIB i BOB, był zgłoszony tylko na Serbie No dooobra.... Chillucha oficjalnie jest: Młodzieżowym Championem Polski* Młodzieżowym Championem Ukrainy* Młodzieżowym Championem Węgier* Młodzieżowym Championem Serbii* ma rozpoczety Mł Ch Słowacji. Młodzieżowa Zwyciężczyni Klubu Węgier Kwalifikacja na Cruft 2010 *Jak narazie nie mam siły co by wnioski powysyłać o wydanie championatów :lol: więc są póki co w zatwierdzeniu :P Quote
Asiaczek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 oj, leniuszku! wysyłaj, to tylko chwila a u nich tez troszke wniosek musi polezec...chociaz i tak szybciej to idzie za granica niz w Pl.:lol: pzdr. Quote
Paulina_mickey Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Frytela napisał(a):Pamietam pamietam :loveu::loveu: Nadal mam twój nr gg (chyba twój :P) Ciesze sie ze do nas wpadłaś :multi::multi: No ja raczej nie zmieniałam numerku, więc pewnie masz dobry;) Pamiętam jak rozmawiałyśmy o dogomanii :evil_lol: Tak się cieszę, że mogę pooglądać Twoje psiaczki tutaj :multi: Normalnie jestem tak zakochana w tych psiaczkach :loveu::loveu: Quote
Frytela Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Asiaczek napisał(a):oj, leniuszku! wysyłaj, to tylko chwila a u nich tez troszke wniosek musi polezec...chociaz i tak szybciej to idzie za granica niz w Pl.:lol: pzdr. Szczerze nie zaglebialam sie jakie sa procedury za granica :P Co do pol nie pamietam numerow katalogowych a bym dzis wyslala wniosek A inna sprawa to opłaty... :evil_lol::diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 rezultaty imponujące :loveu: :klacz: :loveu: Quote
Recommended Posts