Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aha ^^
fotek chcemy ! :loveu:
wiesz co.. w MP był opis welshów ostatnio:loveu: no i wyczytałam ze trzeba do nich podwójnej konsekwencji ^^ mnie nic nie zrazi, ja kiedyś corgusia będę mieć, ale chyba nie w tym domu.. bo moja mama jest straszna, ona nie rozumie że rozpieszczając psa robi mu krzywdę :cool1: moje Krówsko rozpieszcza jak cholera, co by było z małym cudownym pembroczkiem .. więc w tym domu raczej corgi sobie nie zprezentuję.. chyba że najbardziej uległego z miotu, po najbardziej uległych rodzicach jakich znajdę :evil_lol::evil_lol:

ładną masz tą stronkę teraz ;)))

Posted

Isia & Chester napisał(a):
aha ^^
fotek chcemy ! :loveu:
wiesz co.. w MP był opis welshów ostatnio:loveu: no i wyczytałam ze trzeba do nich podwójnej konsekwencji ^^ mnie nic nie zrazi, ja kiedyś corgusia będę mieć, ale chyba nie w tym domu.. bo moja mama jest straszna, ona nie rozumie że rozpieszczając psa robi mu krzywdę :cool1: moje Krówsko rozpieszcza jak cholera, co by było z małym cudownym pembroczkiem .. więc w tym domu raczej corgi sobie nie zprezentuję.. chyba że najbardziej uległego z miotu, po najbardziej uległych rodzicach jakich znajdę :evil_lol::evil_lol:

ładną masz tą stronkę teraz ;)))

moja chilli ma charakternych starych i czasami daje sie we znaki, ale nie jest taka straszna. Teraz po Kijowie sie rozpiescila bo miala mnie i tatuska tylko dla siebie, i sie rozwydrzyła panienka, ale tak to straszna pieszczocha.
Moi nrodzice strasznie psy rozpieszczają, ja im to ukrócam, wiec psy mnie mniej lubią :lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Moj kokos jest spokojnym psem, to samo fryta. To zalezy od osobnika, u nas tylko chilli potrafi pokazac na co ją stać :lol::lol: Nie wolno corgi pisać jednym opisem...

Posted

o to mnie pocieszyłaś :loveu: ale ja chce żeby mnie pies lubiał bardziej, bo Chester już woli wszystkich w około :evil_lol: może z wyjątkiem siostry :roll::diabloti:

fotki !

Posted

fotki mam... na aparacie, booo z matka sie pozarlam i jestem odcieta od mojego komputera i nie moge kabla dorwac...

Powiem ci tak (pewnie moje slowa juz są przetaczane przez całe grono osob... pozdrawiam!) wiem o tym ze corgi musi wiedziec kto tu rzadzi, ale ja nie potrafie by dla nich taka władcza, ach te ich oczy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: moje mi problemow wychowawczych nie sprawiaja, sa przekochane, choc tak jak mówiłam chilli sie rozpiescila po tym kijowie:lol:

Posted

własnie jestem po przeczytaniu tego artykulu, nie skomentuje
Cardigan wiecej kłopotu? Moj kokos do 6 msc zycia troche niszczyl, zostaje samw domu i wszystko jest w porzadku, z reszta kazdy cardigan jakiego znam albo wiekszosc to psy spokojne, zrownowazone, o cudownych charakterach. To wlasnie pembroki z mojego doświadczenia, bądz co badz krotkiego ale jednak są psami jednak trudniejszymi o twardszych charakterach. Moj kokos? w domu kochany spokojny, chilli szalona, na spacerach wszystkie szalone (fryta zawsze spokojna :lol:)
Chyba ze nie wiem, jakimiś dziwnymi psami kierowała się autorka pisząc ten artykuł