Cambel&Megi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Moje zdanie już znasz.....1... 8) Quote
Frytela Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 nie wiem dlaczego doczepiliscie sie do tej co jest, ja juz nie moge sie na nia patrzec, takie obrzydzenie do niej mam... swoją drogą, Cambel wiedziałam, że sie nie powstymasz od napisania :diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong: Quote
Bewarka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 No bo...hm :hmmmm: Kolorystyka strony i kształt logo bardziej mi się podobają w pierwszym, chociaż moim zdaniem właśnie w logo zamiast sylwetek powinna być Chilli tak jak jest w drugim :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Frytela napisał(a):nie wiem dlaczego doczepiliscie sie do tej co jest, ja juz nie moge sie na nia patrzec, takie obrzydzenie do niej mam... swoją drogą, Cambel wiedziałam, że sie nie powstymasz od napisania :diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong: Pytałaś się o nasze zdanie, to napisałyśmy...o co chodzi :eviltong: pfff...:eviltong: Quote
Avaloth Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 a ja jestem za nową :) bo raz na jakiś czas u was bywam i raz na jakiś czas trzeba zmiany zastosować :eviltong: poza tym ta wychodzą z obrazu Chili w starszej wersji jakoś tak dziwnie wygląda :D no i kolory są takie żywsze.. ale obydwie są ładne ^^ w czym robisz ? photoshop ? kiedy fotki będą ? :diabloti: Quote
Juszes Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ja jestem za drugą. Kolorek troszkę żywszy i Chili w logo :loveu: Quote
Shetanka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Frytela']Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj mam do was pytanie... xD Który szablon lepszy: ten co teraz jest: kennel DellBenQ - Welsh Corgi Cardigan & Pembroke czy ten: kennel DellBenQ - Welsh Corgi Cardigan&Pembroke Drugi, bo bardzo mi się podoba ten nagłówek z krajobrazem :loveu: Quote
Frytela Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Masz Nikona D80? :o :cool3::cool3: Quote
Frytela Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 W tle Kijów, a raczej brak Kijowa bo go nie widac ;) a tu biegnaca chilli, pierwsze z dwóch zdjec chilli z wystawy które tatuskowi wyszły :lol::lol: :razz::razz: a tu stojąca chilli, czyli to drugie zdjecie ;) a tu cała Gaucho rodzina, od lewej: Anka (Hello Honey Heart Gaucho), Grosh (Grand General Gaucho) Chilli (I`m Super Star Gaucho ) Dasza (Dark Angel Haus Wityk Gaucho ) Soneczko (Soneczko Kusa Gaucho ) Kardi ( Cool Sunny Gaucho ) Quote
Frytela Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Aaaa chyba sie nie pochwalilam wynikami... oj nie ładnie Frytelo ;) W sobote młoda Doskonała, 1, CAJC w porównaniu z psem BOB JUNIOR! :) w niedziele doskonała, 1, cajc, porownania nie bylo, piesek chyba bdb dostal, bob junior tez nie dostała, ale do porównania ja wywołali. W oba dni wygrał wyżej wymieniony Grosh Quote
bila1 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 brawka:klacz: zdjęcie z brakiem Kijowa w tle bardzo ładne, Rzeszów dziś tak samo wygląda:rolleyes: Quote
Frytela Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 bila1 napisał(a):brawka:klacz: zdjęcie z brakiem Kijowa w tle bardzo ładne, Rzeszów dziś tak samo wygląda:rolleyes: a u nas już śnieg topnieje... :(:(:(:( Quote
Juszes Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Gratulacje! :multi: http://i43.tinypic.com/n1e3ar.jpg Brak kijowa, ale widok i tak piękny :loveu: Quote
Frytela Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 i jeszcze jedna fotka mlodej :) Quote
Shetanka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 http://i44.tinypic.com/2ltnhbq.jpg Śliczna :loveu: Quote
Frytela Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Shetanka']http://i44.tinypic.com/2ltnhbq.jpg Śliczna :loveu: i niedobra... Kolo oka ma blizne, prawdopodobnie etna juz nerwowo nie wytrzymala i ja dziabneła, wszyscy maja ją dosyć. A taka zazdrośnica z niej ze sobie nie wyobrazacie Quote
Juszes Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dziękujemyy :multi: Śliczne życzenia i pocztóweczka :loveu: Quote
Avaloth Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 jaka ładna karteczka :loveu::loveu: i nie zmieniłaś w końcu tej strony :eviltong: gratulacje sukcesów z Chilli ;) a ostatnio tylko Chilli wystawiasz ? tamte dwa gryzonie mają już koniec kariery? :evil_lol: Quote
Frytela Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Isia & Chester napisał(a):jaka ładna karteczka :loveu::loveu: i nie zmieniłaś w końcu tej strony :eviltong: gratulacje sukcesów z Chilli ;) a ostatnio tylko Chilli wystawiasz ? tamte dwa gryzonie mają już koniec kariery? :evil_lol: zmienie w wigilie, ale na inna, ktorej.. jeszcze nie ma... :PP Kokos czeka na nowy rok zeby ch pl skonczyc i wtedy bedzie jezdzil dalej. Frytka kiedys sie jeszcze pokaze :] Quote
Recommended Posts