Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"no to co, słodko wyglądał"
A czy ja mówię, że nie słodko? :-D

to akurat było do Fryty :D do jej poprzedniej odpowiedzi :eviltong: mogłam dać to przed twoim cytatem żeby było wiadomo, nie pomyślałam że to będzie wyglądać jak odpowiedź do twojego ^^

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc tak, popelzlismy sobie na spacerek ok 18 (gorąąąąąąąąąąąąco!) psiska się zmachały totalnie po 20 minutach xD :diabloti: Wziełam aparat, porobilam pare fot paskudom, konikom wokol ktorych krazylismy, no i porobilam fot okolicom w ktorych dzisiaj pełzalismy ;)
Teraz tzn 10 minut temu kokosisko brykalo z pustą butelką w zębach i zaczepiał wszystkich ;) chillencja znudzona probą odebrania butelki znalazła kawałek kory i go zaczeła obgryzać i nadal to robi ;)

Posted

A ten źrebak jak zobaczyl kokosa, to zwial do mamusi ;)

Tutaj już z mamą; Kokos wygląda jakby chcial zaganiac, nie on nie chcial, patrzyl czy to biale wielkie zwierze sie na niego nie rzuci jak je omijal ;)

Tutaj źrebaczek ogląda się za moimi szczurami

Posted

ta smokowa:
"na jasnopopielatej tasiemce RĘCZNIE MALOWANE czarno-czerwone smoki,
wewnętrzna strona to mięciutki zamsz w beżowym kolorze"

drobiowa:
"na żółtej tasiemce RĘCZNIE MALOWANY drób (kaczki, kury, koguty, gęsi, indyki i inne),
wewnętrzna strona to czarna taśma"

Posted

Bo fryta nie siedzi ze mna, ona z tyakimi debilami jak ja chilli i kokos?! toz to jakies zarty dla tej rudej madam ;)

Chillencja ma najlepsza obrozke przecie :D