Light of Shin-Ra Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Mam do Was pytanie jako do znawców rasy. Spotkałam się z opinią, że borzoje nie mogą się bawić z innymi dużymi psami bo są bardzo delikatne i łatwo o złamanie. A tu na zdjęciach Canaveral-staff widzę borzoja i doga jak szaleją w najlepsze. Gdzie jest prawda? Canaveral-staff masz piękne psy:loveu: Quote
gonek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Moja się bawi z psami każdego kalibru od yorka po doga :-) Nawet do wyżła 'tarana' się przyzwyczaiła ;) Quote
Mraulina Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Borzoje koleżanki szaleją z wielkimi psami i nic się nie dzieje. Z moimi nie, bo się nie lubią. Quote
xxxx52 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Han sharan-zobacz ,na watku o borzoju oskarku .Piesek 80 cm bawi sie z 20 cm terrierkiem.Gonia sie wspaniale po lakach i pskar bardzo zgrabnie przeskakuje przez Fredzie. Quote
Love-Wab Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 pani z hodowli z kruszelnickiego dworu ma 13 borzoji i teriera walijskiego i nie slyszalam żeby któryś z borzoi był agresywny w stosunku do tego terierka :) Quote
Recommended Posts