Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

same dobre wiadomości i kilka fotek :
byliśmy na wystawie championów i tegoroczna afgańska para CHAMPION OF CHAMPIONS wygląda tak :

grupa

STORM wygrał najwięcej porównań z trójki charcich finalistów.

a tu ojciec i syn lokata 1 i 2
w Irlandii Calamus Tornado Prince od afgańskiego specjalisty dostał moc komplementów i CAC chyba powinnam napisac CC

Posted

Gratki, gratki miłe dziatki !!!!
Ale te zwycięzstwa były tak oczywiste jak to, że jutro będzie dzień. :loveu:
A chcę Cię Sztormie ;) podpytać czy Oleńka ma jakąś swoją własną stronkę czy tylko tę u Ciebie?
I jeszcze na dopełnienie całości - kto stoi na zdjęciu ze Sztormem?

Posted

Juta zanim ci odpowiem to cie troche "wyprostuje"...On ma na imie STORM ...sztorm jest po prostu zwykla burza na Baltyku, ale storm ma juz zupelnie inny zasieg;), no i najwaznijsze On nie jest psem - jest CHARTEM a to ogromna roznica...
na zdjeciu ze Stormem widac na przemian mnie i Iwone - ...zeby ci bylo latwiej zgadnac ktora jest ktora to ci podpowiem, ze Iwony jest wiecej -no nie objetosciowo, ale ilosciowo...
- acha Ola nie posiada innej stronki, wiec na razie musisz sie zadowolic tylko tym i mnie bardzo przykro ze to wyglada tak a nie inaczej, przyczyna siegniecia dna rozpaczy sa moje nieustajace klopoty z webmasterem