Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dopiero weszłam na net " Fartowa" tobie puściłam pierwsza ture druga jutro .
Lady Nona a witam i pozdrawiam Wrocław mam piękne zdjęcie twojej suczki z Wrocławia
Z filmem i fotkami musicie poczekać do jutra. Bateria z kamery ładuje się - chyba padła z wrażenia hahahaha a i ja dziś w formie takiej sobie Karowice bardzo mi się podobały ale Berlin był wystawą PLENEROWĄ - było 8'C lał deszcz porwało namiot sędziów, wiatr zdmuchnoł maszyne do pisania była zmiana ringu przy którymś z kolei porównaniu czyłam jak przenikliwe zimno wąże mi kostki. Furyo wygrał w klasie z młodzieżowym Zw. Europy 07 ale to był dopiero początek sukcesów na tej wystawie o wszystkim napisze jutro - wstawie fotki . W życiu nie zjadłam tyle aspiryny na raz ......... . to nie był maraton ( TYLKO 2 WYSTAWY) - maraton planujemy ..... :) a no planujemy ;)

Posted

WOW Iwona!!!!!!!!!!!
czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oj niepredko Cie inni dogonia---o ile w ogole:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
SUPER
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Iwona od nas też gratulacje :) wyściskaj tam swoje kochane psiaki.
Filmik też z chęcią bym obejrzała :)

Proszę o podanie pełnej stawki (w chwili wolnego czasu) oraz o kompletne wyniki affów z Katowic.

Posted

GRATULACJE!!!!! Cudowne affy :):loveu:

Mijałam Was w Katowicach z dużym czarnym pudlem, teraz już będę wiedziała kim jesteście jak na jakiejś wystawie się spotkamy ;)

A zdjęcia i filimiki jak najbardziej poproszę w dużej ilości, chętnie pooglądam Wasze zwycięstwa :multi:

Posted

Fart zawsze się staram . Syjon poszedł na tzw "Stracenie" wiek nie ten - na dniach wszedł w młodzież i nie ja go wystawiałam a Kuba . Kuba jest nowicjuszem i musiałam zebaczyc cóż on w ringu bedzie wyczyniał i zobaczyłam ale tylko początek bo potem patrzeć na to nie mogłam hahahahaha ale to jest bardzo dobry moment na takie oglądanie -postaram się przez młodziez podszkolic Kube i Syjonka. Ja ze swojej strony oceniłam samego Syjona i potencjał na przyszłość. KUBA nic się nie martw takie sa wystawy ale zamiast wszystkich cyrkowych sztuczek jakie umie Syjonek naucz go stania w pozycji wystawowej i biegania jak pożądny afgan wystawowy :). Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z tego co zobaczyłam Syjon spełnia moje oczekiwania a nawet je przerasta !
Ewelina
stawka z Katowic jest taka oceny nie do końca nie wszystkie afgany dostały oceny doskonałe ale nie jestem na 100% pewna które nie wiec wszystkim wpisałam ocene doskonała lokaty natomiast zgadzaja się

Mr Gerard Jipping (Netherlands) judged the Afghan Hounds at the international dog show in Katowice (PL) on 30th March 2008 (Crufts Qualification 2009).
junior dog:
ex1, Junior Winner (Crufts Qualification 2009) Robroy Krist Wil
ex2 Aviva Fahrenheit
ex3 One Black Boy Karmazynowy Blekit
ex4 Calamus Umarex Red Hawk
abs. Moving Ain’t Nobody Belter

intermediate dog:
ex1, CAC, CACIB, BOS (Crufts Qualification 2009) Breathless de Darjeeling
ex2 Marcus Aurelius Gangamak
ex3 James Bond At Ersari Varius Avis
open dog:
ex1, CAC Nicky Black Boss Cinske Hedvabi