k.iwona Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Och co to była za majówka :) mam fotki ale wstawie dopiero wieczorem kompletne wyniki tez wieczorem. Częściowe wyniki z Łodzi: CACIB, BOB - Breathless de Darjeeling CACIB, BOS - CALAMUS Show Me Heaven Najlepszy Junior , Zw.Mł CALAMUS True Fighter Zw Mł.w sukach Kingsleah Divina - nie liczyłam ale wydaje mi się że zakończyła Młodziezowy Championat Polski Moze poprosze Joanne G o uzupełnienie wyników z Łodzi bo nie mam wszyskich ( mam ale nie mam 100% pewności) I na koniec taka mała refleksja I.R.A. na tej wystawie otrzymała swój 9 pełen CACIB ( I.R.A. cały 2007r nie brała udziału w wystawach ) a ma dopiero 3 lata a w 2006 r występowała w klasie młodzieżowej i posredniej. 19 miesięczny Furyo otrzyłam swój 3 cacib. I mała korekra co do Calamus TRUE LADY tak jest Championem Montenegro. Była wystawiana 2 razy pierwszy dzień CAC, CACIB , BOS dzień drugi CAC,BOB, BOG2 Quote
Joanna G Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ojjj z wynikami ciężko ,bo ja nie spisałam .Natalka w klasie posredniej CWC i Res.Cacib a India ocena bdb :) Wiecej wyników nie znam . Quote
Asiabaloo Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 k.iwona napisał(a): Zw Mł.w sukach Kingsleah Divina - nie liczyłam ale wydaje mi się że zakończyła Młodziezowy Championat Polski Tak, tak - mój czarny diabełek skończył Młodzieżowy Championat. Bardzo się z tego cieszę, ale Łódź nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Wpadliśmy jak po ogień i zwinęliśmy się zaraz po otrzymaniu karty. A tak w temacie kart ocen - sprawdzaliście, czy wszystko zostało wpisane jak trzeba? Ja musiałam sie upomnieć o swoje, bo panie zapomniały zaznaczyć Zw. Młodzieży - już myślałam, że nie dostałyśmy go w końcu, ale zapytałam sędziego i powiedział, ze jak najbardziej! Dodatkowo mam na karcie dopisane i skreślone "Najlepszy junior":roll: - a tu akurat sędzia bardzo wyraźnie i dość głośno wskazał na True Fightera. Ale pewnie czarna suka i pręgowany pies muszą być dość trudne do odróżnienia dla nieobeznanego z afganami oka:cool3: Mam dziwne wrażenie, że te panie nie tylko były pierwszy raz na wystawie, ale nawet nie bardzo mają pojęcie o psach. Oddzielną historią było tłumaczenie - np. w charcikach, chyba przy pierwszym piesku "good chest" zostało przetłumaczone jako "dobra szczęka". I tu mi szczęka opadła:shake: Heh, a miałam nie narzekać. ;) Ps. Dziękujemy za miłe słowa jeszcze z Opola. Quote
Joanna G Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A ja nie ponarzekam ,tylko się pośmieję :) Moja India ma bardzo mocno zakręconą pętelke na ogonie a sędzia stwierdził ,że ona ma złamany ogon hehhehee.Pewnie jeszcze nie widział takiej pętli i pomyslał ,że to celowo skręcone :) Ona nawet jak się zaczepi o cos tym ogonem ,to czeka żeby ja oswobodzić hehhee. Ale co tam ,niech u sędziego będzie że złamany :roll: Quote
k.iwona Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Asiabaloo - może chciał dać mi i tobie ;) suke masz fajna i pewnie nie raz Besta zgarnie tylko dorosnąć musi pokazałas ją bardzo ładnie mi osobiście bardzo się podobało. U mnie opisy w kartach w sumie zgadząja się z tym co mówił sędzia. Gratuluje Młodzieżowego Championatu. Joanno G te dwie oceny zgadzają sie brak mi tylko oceny Black Boya i suki od ciebie tej podpalanej która stała z natalka w klasie. co do asystentek to racja za bardzo nie miały pojęcia co robia i co w kartach kreślą - jak poprosiłam o wyniki to tez nie wiedziały z czego mają spisać i poszły bez słowa. Quote
Joanna G Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Sunia z pośredniej ocena bdb z tego co słyszałam na ringu ,a Black Boy nie mam zielonego pojęcia. A ja w karcie Natalki też mam zakreślone Najlepsza Dorosła Suka w Rasie :) Iwono u Ciebie tak samo u IRY?? Quote
Codik&Toffik Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Trochę mnie tu nie było... GRATULUJĘ Wszystkim ogromnych sukcesów z ostatnich wystaw !!! :loveu: Quote
k.iwona Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 hehehe może najlepsza dorosła/y dawano za klase hahaha u mnie wszystkie rubryki zgadzaja się Ira cwc, cacib, Najlepsza dorosła suka Furyo cwc, cacib, najlepszy dorosły pies , bob Natan Zw. Mł , Najlepszy Junior w rasie - wszystko mam zakreslone nie licząc tego ze Natan ma zkreślonego BOB-a ale myslałam ze to pojedyńczy błąd no nic pozostaje mi pogratulować wszystkim najlepszym psom / sukom w rasie i wszystkim najlepszym junioron :) hahaha tylu na raz na jednej wystawie jeszcze chyba nie było :lol: Quote
k.iwona Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Łódz BOB , BOS i Najlepszy Junior a teraz tylko BOB i BOS Quote
k.iwona Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Calamus True Fighter czyli Natan młodzież psy na lokatach i w ringu Quote
k.iwona Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 reszta fotek jutro( z bydgoszczy i manowa też + kilka fotek borzoi i saluk) - ide spac Quote
Ewelinaa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 k.iwona napisał(a):Asiabaloo - może chciał dać mi i tobie ;) suke masz fajna i pewnie nie raz Besta zgarnie tylko dorosnąć musi pokazałas ją bardzo ładnie mi osobiście bardzo się podobało. U mnie opisy w kartach w sumie zgadząja się z tym co mówił sędzia. Gratuluje Młodzieżowego Championatu. Joanno G te dwie oceny zgadzają sie brak mi tylko oceny Black Boya i suki od ciebie tej podpalanej która stała z natalka w klasie. co do asystentek to racja za bardzo nie miały pojęcia co robia i co w kartach kreślą - jak poprosiłam o wyniki to tez nie wiedziały z czego mają spisać i poszły bez słowa. ONE BLACK BOY Karmazynowy Błekit - DEX - doskonały Quote
Diablica Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Śliczne te wasze Afgany:) najbardziej podoba mi sie ten podpalany:) Gratulacje dla wszytskich Quote
Recommended Posts