Joanna G Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Gorące niusy ESEMESOWE z Bratysławy NATALIE WOOD Gandamak wystepująca po raz pierwszy na Słowacji na specjalistycznej wystawie chartów w Bratysławie w klasie pośredniej otrzymuje CAC. Sędzia LOTTE JORGENSEN (DK) hodowla BOXADAN .Serdecznie dziękuję pani sędzinie za docenienie mojej dziewczynki na tej wystawie. Quote
Joanna G Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 I dalej gorące niusy z Bratysławy . NATALIE WOOD Gandamak pokazywana 2 dzień w Bratysławie na miedzynarodowej wystawie w klasie pośredniej otrzymuje swój 2 CAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Na dzisiejszej wystawie Natala została oceniona przez Pana Elmara Sistermanna :cunao::terazpol: Quote
jolai alf Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 No to ponawiam gratulacje a może jakieś zdjęcia :multi::multi::multi: Quote
k.iwona Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Joanna G no nieźle idzie jak burza - a ty nie jesteś z Natali Gandamak ? Znasz pełne stawki? nie chodzi mi o wyniki tylko o stawke zgłoszonych afganów na wystawy o których piszesz. My tez bylismy ostatnio na wyjeździe i poszło nam wybornie :) Nie miałam zbyt wiele czasu by o tym pisać - pracy dużo i zamieszanie w sztabie strażackim spore pochwale się najpierw prywatnym sukcesem. Wiedza i kunszt SEBASTIANA zostały docenione przez zwierzchników i został awansowany na wyższy stopień teraz musi pagony wymienić bo kolejna gwiazdka przybyła :). Wczoraj byliśmy na fantastycznej imprezie Strażackiej i musze wam powiedziec ze jak się bawić to tylko z chłopakami strażakami mega extra impra. A teraz o Budapeszcie bo tam bawilismy sie tydzień temu tez było fajnie atmosferka extra wegrzy robia niesamowicie smaczne ciasta i mozna je kupić na kazdej wystawie mniam mniam. A nasze wyniki : Furyanek w obydwa dni CAC i r.CACIB IRUNIA CAC i r.CACIB a na drugi dzień CAC i CACIB TRUE LADY r.CAC a na drugi dzień CAC i r.CACIB po IRUNI Quote
k.iwona Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Calamus True Lady zdjecie przyringowe Calamus SHOW ME HEAVEN No i sa też newsy z Holandii i Irlandii W Holandii na Cacibówce Calamus True Fighter zajoł pierwsza lokate w klasie posredniej a w Irlandii Calamus TORNADO PRINCE zdobł dwie gwiazdy zielone i jedną czerwoną :) prawdopodobnie juz pod koniec roku TORNADO bedzie można zobaczyc na krajowym ( i nie tylko ) irngu. Quote
Joanna G Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Jola ,Iwona serdecznie dziękuje za gratulacje . Jola na fotki z utęsknieniem czekam , miałam obiecane i mam nadzieje że chociaż z 1 dostane :) Iwona nie niestety nie jestem tam z Natalką ,zabrali ja na te wystawy Państwo Kavale od Franeczka , a ja siedze tu i zaciskam zęby.Nie znam tez stawek ,ale myśle że dostanę katalogi to wtedy dopiszę :) Ale za to mam nowe wieści esemesowe . Dzisiaj Natalka oceniana przez sędziego hiszpańskiego , Pana MALO ALCRUDO RAFAELA w klasie posredniej otrzymuje CAC i CACIB[SIZE=2] !!!! Oj że mnie tam nie było :( Quote
Recommended Posts