Joanna G Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Troszkę zaległych i nowych wiadomości z polskich ringów . Tydzień temu byliśmy w Lesznie Tam NATALIE WOOD Gandamak otrzymała CWC i IFIGENIA Varius Avis równiez otrzymała CWC Dzisiaj odwiedziliśmy gorzowską wystawę równiez z Natalką i Myszką i otrzymaliśmy NATALKA - CWC i IFIGENIA - CWC - W ten sposób Mysza zakończyła championat Polski :multi: Quote
k.iwona Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Oj dawno mnie tu nie było w Lesznie wystawialiśmy się i my a nasze rezultaty to Int. Multi Ch CALAMUS Show Me Heaven CWC, CACIB , Najlepsza Suka w Rasie , Ch. Mł, Mł.Zw Klubu CALAMUS True Fighter 1,CWC (do championatu dorosłego brakuje mu czasu ) no i muśle że należy wspomnieć o sukcesie Int. Multi Ch KARAKUSH And Proud Of IT ( ojciec mijego miotu T) CWC, CACIB, Najlepszy Pies w Rasie ,BOB, BOG 1 Fart- gratulacje super występ -fotki z wystawy wstawie jutro nie miałam czasu ich zmniejszyć pracy dużo no i mielismy zaplanowany kolejny wyjazd W tym samym czasie Ch CALAMUS True Lady wystawiała się na Wegrzech a tu rezultat jest taki CAC, Najlepsza Suka w Rasie , BOB Quote
k.iwona Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 fotka z Leszna z seneku z Nitry - to moja ulubiona i jeszcze raz Nitra Quote
Recommended Posts