Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Było nas dużo, bulki duże i miniatury, stafik, malamut i owczarki nizinne. Mam nadzieję, że ktoś szybko wstawi zdięcia. Następny zlot przewidujemy we wrześniu.

Posted

Było super!!!

Wreszcie wyściskałem na swój sposób pare bullkow ;)

Fotki powrzucałem juz na strone, jak macie problemy z wrzuceniem tu, to zapraszam do Galerii=>ZlotyBulli

www.bullterrier.site.prv.pl

Jeszcze raz dziękuje tym osobom, które próbują mi pomóc, co niektórzy wiedzą o co chodzi.... Oby się udało, spać nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Posted

Spotkanie było fajowe było dużo ślicznych prosiaczków :lol: i nie tylko bo było kilka bulków w przebraniu np malamuta :wink: . Wstawiam na razie jedną fotkę

_281602_n.jpg

Posted

A mnie nie bylo bo mi sie samochod popsul buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Tak mi smutno:( I razem z prosiakami w srodku stalismy godzine na moscie i teraz smarkamy wszyscy:(

Posted
Kurcze popsulam Topic:(

To go napraw szybciutko - w prawym gornym rogu przy poscie masz opcje "zmien" - kliknij i wytnij kilka "uuuu" :wink: 8)

Posted

Ponieważ było bardzo sympatycznie i mojej Vanity malamutce spodobało się w gronie prosiaczków :wink: to mam nadzieję, że też się niedługo spotkamy :D Tuptup.gif

(fotki jeszcze będą ale pewnie dopiero w poniedziałek)