Beata i Fiona Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 no to teraz my ;) Nazywam się Beata, mieszkam w Radlinie na śląsku. Od ponad 2 i pół roku moje życie ubarwia berneńka FIONA. Pochodzi z cieszyńskiej hodowli Rotnak, ma 4 braci i 1 siostrę. Jesteśmy po kursie PT, ukończyłyśmy go z wynikiem 198/200 pkt, w wieku niecałych dwóch lat. Jeździmy także na wystawy, jak dotąd mamy ich za sobą 21 ;) i mam nadzieję że na tym się nie skończy. Więcej info na naszej stronie, serdecznie zapraszam Quote
Beata i Fiona Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 26 miałyśmy spacerek FUL WYPAS :p najpierw - pierwsza lekcja konikowa l'amour i ja później zalew Fionka cała happy bo w wodzie ;-) :lol: Quote
Beata i Fiona Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 "... wśród wysokich traw ... .. głęboki staw ... ...jak mnie nie pokochasz .." :roll: jej wysoka chudość :lol: Quote
Beata i Fiona Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 wyliniały uśmiech! czy tu nie jest pięknie? słoneczny partol :-P potem Lyski krecik co to :mrgreen: przy kamiennym stole Quote
Beata i Fiona Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 kilka z Krakowa dosk. bez lokaty na 14 z taką ilością futra to sie nie dziwie :evil_lol: Quote
Recommended Posts