Rottie Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Witajcie Borderomaniacy :p Ja też z chęcią spotkam się w właścicielami "hipnotyzerów" ;) Z tego co wiem to we Wrocławiu jest ich "do wyboru do koloru" :diabloti: Quote
Marta & Figa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Rottie napisał(a):Z tego co wiem to we Wrocławiu jest ich "do wyboru do koloru" :diabloti: hmmm ... mało nas nie jest :lol: Quote
Atkaaaa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Marta & Figa napisał(a):hmmm ... mało nas nie jest :lol: To zapraszam do Gdyni... zeby się trochę przerzedziło.:evil_lol: Quote
Rottie Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Liczba Borderów bardzo wzrasta w Polsce (z rozwojem psich sportów), ale mam nadzieję, że moda nie wyniszczy ich tak jak np. Husky'ch.. Już sobie wyobrażam jak Border zostaje sam w domu na 10 godzin :placz: Quote
bellatriks Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Rottie napisał(a):Liczba Borderów bardzo wzrasta w Polsce (z rozwojem psich sportów), ale mam nadzieję, że moda nie wyniszczy ich tak jak np. Husky'ch.. Już sobie wyobrażam jak Border zostaje sam w domu na 10 godzin :placz: Niestety, moda już zaczyna je niszczyć. W schroniskach coraz więcej borderów i borderopodobnych. To nie jest przypadek. Niestety. :-( Quote
Atkaaaa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 bellatriks napisał(a):Niestety, moda już zaczyna je niszczyć. W schroniskach coraz więcej borderów i borderopodobnych. To nie jest przypadek. Niestety. :-( oj tak, niestety tak Quote
Rottie Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Oj Nera już dużo okazji straciłaś :evil_lol: Marta: Co do agility: należysz z Figą do jakiegoś klubu sportowego czy same trenujecie? ;) Quote
Marta & Figa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Rottie']Marta: Co do agility: należysz z Figą do jakiegoś klubu sportowego czy same trenujecie? ;) Nalezymy do klubu ;) Oprocz zajęć w klubie mam nadzieję, że uda mi się uzbierac pieniądze i pojechac na wakacyjny obóz agility ;) Quote
Recommended Posts