NNL-BC Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Witajcie! Aga GRATULACJE!!!! :lol: Jestem z Was dumna!!! :lol: Ja wczoraj w koncu wrocilam z Lipska w Niemczech. Jazda w tamta strone dluuuuga, 950km - 14godz (z postojami, caly czas ja za kolkiem). Ale bylo warto! Reel w klasie Championow CAC i VDH CAC, Ruda (maliniak) w posredniej CAC i VDH CAC a do tego CACIB, jej 3ci - ma Warszawe, Lvov i Lipsk :lol: Reel i Ruda rozpoczely Ch.Dt i VDH CLUB!!! :lol: W niedziele wystawialam znajomego goldenka, niestety tylko 3 bdb, byl zupelnie nie w typie sedziny, przy czym sedzina (bardzo sympatyczna) miala troche dziwny gust, na ale coz :lol: Gero byl jedynym goldenem wystawianym na luznej ringowce, ja nie umiem tak podciagac glowy jak oni wszyscy to robia i pokazal przez to piekny ruch. A mnie bolala reka od trzymania ogona... :wink: Droga powrotna byla ciut utrudniona...pod Katowicami moj Passat zdechl :( Wiec holowanie, nocleg w Katowicach, a wczoraj powrot pociagiem. Mam szczescie ze maja mama ma filie sklepu w Katowicach i tam byla, ona wroci moim autem do Lublina. Wiec zmeczona ale zadowolona jesem w koncu w domu :lol: A tutaj Iris sie jeszcze grubsza zrobila :wink: Pozdrawiam Ewa Quote
AlderaanBC's Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 NNL-BC napisał(a): Reel w klasie Championow CAC i VDH CAC WOW!!!! GRATULACJE!!! A mogę liczyć na stawkę? :-) Pozdrawiamy! Iwona & Alderaan Border Collies www.alderaan-bordercollies.com Quote
NNL-BC Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Dzieki Wyniki, po pierwsze 4 miejsca bo dalej mi sie nie chce pisac :wink: PSY Veteran: 1 Rancollie Forever Lucky Mlodziez: 1dosk CACJ/VHCJ Miraje Spellcaster 2dosk CACJ Res/VHCJ Res Dumf And Galwy Charismatic 3dosk Canyonland Big Boy Go Back To Lucility 4dosk Brave Blue Knight Of Coloured Angels Posrednia: 1dosk CAC/VHC CAC/Res.CACIB Darjeeling's Katch Me If You Can 2bdb Dumf And Galwy Balvenie Doublewood 3bdb Woody Vom Mc Schottenerbe Otwarta: 1dosk CAC/VHC/CACIB Agility Joy UK Levis Red Point 2dosk CAC Res/VHC Res Dumf And Galwy Allt-A-Bhainne 3dosk From Borders Home Uriel Jairo 4dosk Brains'n Beauty Kiwi Freeze Championy: 1dosk CAC/VHC Kamarda Schumacher SUKI: Mlodziez: 1dosk CACJ/VHCJ Tefryn Christel's Gem 2dosk CACJ Res/VHCJ Dumf And Galwy Calligraphy 3dosk Kylie Princess Of Australia Vom Gerauer Land 4dosk Luckt Border's Daiquiri Otwarta: 1dosk CAC/VHC CAC/Res.CACIB Torobeam Opal 2dosk CAC Res/VHC Res Eyes Of The World Zsazsajoy 3dosk Darjeeling's Highland Rose 4bdb Dee Of Scottisch Roy Vom Beutenhof Championy: 1dosk CAC/VHC/CACIB/BOB Bekkis Yldanach Fian Pozdrawiam Ewa Quote
AlderaanBC's Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 NNL-BC napisał(a):Dzieki Wyniki, po pierwsze 4 miejsca bo dalej mi sie nie chce pisac :wink: Wielkie,wielkie dzięki!!!! Ty to masz te przygody!!! Strach z Tobą podróżować! :wink: Dobrze jednak,że wszystko pomyślnie się zakończyło. A co do CACIB-owego psa (1dosk CAC/VHC/CACIB Agility Joy UK Levis Red Point ) w Liege był w klasie z Bowiem i nie załapał się na lokatowe miejsce... No ale w tym sporcie tak bywa... Pozdrawiamy i raz jeszcze gratulujemy sukcesu! Iwona & Alderaan Border Collies www.alderaan-bordercollies.com Quote
Ajrisz Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Gratulujemy!!! 950 km... masakra, ja tu czasem boje sie 350 przekroczyc, a tu prosze...! :lol: Kurcze, powiedzcie mi dlaczego Raisa nie moze spokojnie biec za koniem?! Tylko wredna sucz, od razu by chetnie szczypnela! Chyba na rodezjany sie przestawie albo inne beagle... :wink: Ano wlasnie, dzisiaj bylam pojezdzic, teren cudowny - krajobrazy niczym z Pana Tadeusza, i do dopelnienia calego tla, brakowalo oczywiscie psa! No, ale niestety... :-? 8) Quote
Recommended Posts