Madzika Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Na wystawie w Krakowie będzie dużo borderkow bo jeszcze równolegle będą zawody we frisbbe wiec najlepiej przyjdź i zagadaj:lol: Quote
Daktyl Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='NNL-BC'] My w Krakowie bedziemy na wystawie a z tamtad jedziemy na stadion w poblizu na zawody frisbee, chetnie Cie zapoznam z BC i mozesz sie z nami zabrac na frisbee. Pozdrawiam Ewa[/quote] No bardzo by było fajnie :) Chetnie skożystam z propozycji:) Rozumiem ze bedziecie w niedziele tak?? Quote
NNL-BC Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Tak, w niedziele, o 10.40 zaczyna sie sedziowanie BC na AWF a zaraz po zakonczeniu sedziowania jedziemy na frisbee. My bedziemy juz od piatku, pozwiedzamy sobie Krakow ;) To jak, do zobacznia? :razz: Pozdrawiam Ewa Quote
Daktyl Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 No ja mysle :) ze do zobaczenia :) a z pieskami polecam spacer w okolice krakowskiego zoo :) A dokladnie jakie plany na zwiedzanie?? Pozdrawiam Daniel Quote
Daktyl Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Czy ktoś jeszcze wybiera się do Krakowa w weekend????:lol: Quote
martita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 My niestety nie, mamy inne imprezy. Daktyl, ale z Ciebie marek nocny:crazyeye: Quote
Marta & Figa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Daktyl napisał(a):Czy ktoś jeszcze wybiera się do Krakowa w weekend????:lol: My będziemy w niedziele na zawodach ;) Quote
Daktyl Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 martita napisał(a): Daktyl, ale z Ciebie marek nocny:crazyeye: ano cóż jak sie ma na karku egzamin z anatomii to tak bywa ze przetrzymam sen a potem siedze do 4 albo 5 ;) Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele :) Ps. Jak jakis czubek bedzie chcial sie pobawic ze wszystkimi BC w okolicy to mozecie podejrzewac ze bede to ja :) Quote
martita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Daktyl']ano cóż jak sie ma na karku egzamin z anatomii to tak bywa ze przetrzymam sen a potem siedze do 4 albo 5 ;) no po czesci to znam, ale nie do 5 oj nieee.O ktorej w takim razie sie kladziesz spac i wstajesz?:cool3::cool3::cool3: Frenkino czy to ty bylas na cavikadzie w Chorzowie?Czy mi sie zdawalo? Quote
Daktyl Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='martita']no po czesci to znam, ale nie do 5 oj nieee.O ktorej w takim razie sie kladziesz spac i wstajesz?:cool3::cool3::cool3: Frenkino Nie no zasnołem dzis okolo 4.30 a wstałem o 10 potem 2h spania w dzien i sam sie dziwie ze funkcjonuje :) Ps. Znasz takie godziny spania czy egzamin z Anatomii?? Ps2.Nikt mnie tu nie zje za OffTopic?? Co by postów nie nabijac :D znów 2 a ja nie spie hehe:) Moja anatomia definitywnie ludzka i juz nie powiem co mi sie nia chce ;) Pozdrowienia dla dogomaniamów Juz jutro sie widzimy w Krk Quote
martita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ryzykuje... i to i to.Tylko ze ja na studiach mialam Anatomie Zwierzat... Quote
Frenkino Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='martita'] Frenkino czy to ty bylas na cavikadzie w Chorzowie?Czy mi sie zdawalo? Tak to ja bylam :eviltong: nie zdawalo Ci sie;) razem z Lulla Luck... Quote
Daktyl Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Pozdrowienia dla wszystkich Dogomaniaków, którzy dzis byli ze swoimi psami w Krk :) Strasznie zaluje ze nie zabrałem aparatu bo zdjecia byłyby bajeczne poprostu:) Musze sie wam przyznac ze coraz bardziej zako****e sie w tej rasie:loveu: Takie przemile psiaki, udało mi sie wpaść na chwile na frisbee i zobaczyc co potrafia :) W sumie fajna sprawa z tym frisbee.:razz: Wiele nie widzialem, bo przyszedlem późno i bylo tylko kilka piesków ale i tak bardzo mi sie pobało. No to teraz jeszcze wiecej bede sobie myslal czy dam rade dobrze sie borderem opiekowac :) Pozdrowienia Daniel Quote
Jess Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No szkoda że nie wziąłeś aparatu :( A o borderku myśl, bo to naprawdę wspaniałe psy jeśli się nimi zaopiekuje odpowiednio ;) Daniel będziesz jeszcze gdzieś na jakiś zawodach, wystawach? Pozdrowienia ;) Quote
bellatriks Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 A'propos wystaw: ja szanownym paniom od Boogie przypominam, że są ze mną umówione we wrześniu w Łodzi :cool3::evil_lol: Quote
Daktyl Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hmm nie wykluczone ze gdzies sie jeszcze wybiore :) w koncu teraz zaczynam pomalu wakacje :) (pomimo ze zaczynem je od miesiaca praktyk na laryngologii) A tak napewno to zalicze katowice i kraków za rok ;) A dlaczego pytasz jess Ciekaw jestem ilu z was widzialem wczoraj na wystawie:) Quote
Jess Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 A nie, tak zapytałam ;) Jak masz zamiar jeździć na wystawy to foty jeszcze porobisz :D :) Ale jakbyś miał bordera (hodowlanego) to chciałbyś go wystawiać żeby tytuły pozdobywał ? :cool3: Quote
Daktyl Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hmmm... Szczeze mówiac nie wiem... jakos nie jestem wilkim fanem chodzenie po "wybiegu" z psem... i raczej wolalbym bordera, żeby z nim po jakiejs łące albo parku śmigac. Chodz to 2 nie wyklucza pierwszego. Jednak zdecydowanie wolalbym jakis sport z nim uprawiac Quote
Jess Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No sport wiadomo że lepszy ;) Ale pytam czy wystawy też cię wciągnęły :cool3: Bo czasem to też jest fajne :razz: Ja tez nie jestem fanką wystaw ale chcetnię jeżdżę patrzeć :lol: Quote
NNL-BC Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hmmm... Szczeze mówiac nie wiem... jakos nie jestem wilkim fanem chodzenie po "wybiegu" z psem... i raczej wolalbym bordera, żeby z nim po jakiejs łące albo parku śmigac. Chodz to 2 nie wyklucza pierwszego. Jednak zdecydowanie wolalbym jakis sport z nim uprawiac Jedno drugiemu nie przeszkadza, jak nasze psy pokazaly w Krakowie :diabloti: Rumor Zw.Modziezy i startowal, Vinci 2dosk i startowal, Seven CACIB i Zw.Rasy i startowal ale najlepsza byla Alice - CACIB i 2 miejsce w SuperMini :lol: Ness, corka Alice, ktora wygrala Young Dogs tez jest juz od jakiegos czasu Ml.Ch.Pl. ;) Fakt ze my lacielismy z wywieszonym jezorem na wystawe po 1 rundzie Minidistance a potem po absolutnym zwyciestwie na wystawie w super humorze z powrotem na frisbee :evil_lol: Szkoda ze sie nie spotkalismy w koncu :roll: Moze nastepnym razem? Pozdrawiam Ewa Quote
Daktyl Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hmm a jak wasz piesek miał Zw.Młodzieży to was widzialem zreszta stałem obok jak pokazywałas psiaka i jescze pozniej kreciłem sie koło was :). Na Ks wieczysta tez was widzialem. No ładne te wasze psiaki :) Nastepnym razem jak gdzies was zobacze to napewno podejde :) Pozdrawiam Daniel Quote
NNL-BC Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Zw.Ml. wziely psy ode mnie, moje wziely CACIBy i Rase ;) Szkoda ze nie podeszles... Ale pewnie jeszcze sie zdazy okazja :cool3: A teraz cos innego: Dwa zdjęcia z wczorajszego treningu, więcej wkrótce ;) Pozdrawiam Ewa Quote
Jess Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ale foty :-o :crazyeye: :-o Niebo też super :D Ewo zachęcam do zrobienia galerii :cool3: Quote
marcia&parys Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Na prawde foty COOL- zarabiste) Z niecierpliwoscia czekam na dalsze foty, Mi sie mazy w przyszlosci Border Collie. Na razie ma labka ale w przyszlosci kupie Border-a :):) Quote
Recommended Posts