Paskuda_Bandzior Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dzień dobry :p Malduję się jako świeżo upieczona posiadaczka bordera :multi: Quote
Gwarek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Dzień dobry :p Malduję się jako świeżo upieczona posiadaczka bordera :multi: Gratuluję :) Niech się maleństwo zdrowo chowa :bigcool: Quote
BooBC Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Paskuda_Bandzior GRATULACJE !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wiesz że jesteś posiadaczką psa reprezentującego najwspanialszą rasę pod słońcem? ;) ;) ;) Quote
Madzika Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Gratulacje :razz: Wiesz co Cie teraz czeka.. praca praca praca :evil_lol: Quote
NNL-BC Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Wielkie Gratulacje !!! :multi: Milo mi ze zdecydowalas sie na rodzinke :lol: Polsiostra Eli i Tymona to nie lada wyzwanie :diabloti: Gdzie i kiedy bedzie mozna Was spotkac? Aaa, i prosimy o fotki! :razz: Pozdrawiam Ewa Quote
Frenkino Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Gratulacje!! :eviltong: Praca ale za to jaka mila....:lol: NNL-BC napisał(a): Aaa, i prosimy o fotki! :razz: no wlasnie....a gdzie fotki!!! Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Witam :) Co do czekającej mnie pracy to jestem w pełni świadoma:cool3: Wybór był podparty konkretnymi powodami (głównie agility), przemyślany i myślę, że trafny! :loveu: Ewa, jak na razie to mamy w planach zawody w Legnicy, ale nie wiem czy z samym Bandziorem jako zawodnikiem, czy z samą Weną jako towarzyszem, czy z dwoma psami :eviltong: A i na pewno będziemy na poznańskiej wystawie w klasie szczeniąt się wystawiać:p No, a fokti... To wklejam cytat. Marysia_i_gończy nam zrobiła śliczną sesję :loveu: [quote name='Marsyai_i_gończy'] :loveu: Śliczności :loveu: Quote
psiulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ale śliczny :loveu: Z jakiej hodowli? NNL? 8) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 psiulka napisał(a):Ale śliczny :loveu: Z jakiej hodowli? NNL? 8) Chodzi o moją Wenkę? Ona ze Sfory z Krasnego Boru, nie z NNL :) W NNl to mieszka tatuś małej:p Quote
psiulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No to teraz nie pozostaje mi nic innego jak odszukanie Twojej galerii :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 No to może być trudno bo jej nie posiadam :eviltong: Mam galerię do której jest link w podpisie ale to inne forum;) Ale dam Wam tutaj nowe foteczki: Lecę! Zakręt ;-) A mam Cię piłko! (pasja piłeczkowa w stadium rozwoju ;-) Rzadie chwile podczas spacerów, kiedy mój pies siedzi :P I znów piłeczka! No i Wena zapatrzona. Quote
psiulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Śliczne :loveu: A może tak założysz galerię tu, na dogo? Quote
BooBC Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Tak Paula ... załóż galerię małej :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jess Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a): Ale ta łateczka niewielka, jak była mała (oglądałam zdjęcia miotu na www hodowli) to miała większą tą łatkę, a teraz taka nie widoczna :D :loveu: Śliczna :loveu: Popieram, załóż galerie :razz: Quote
bellatriks Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Jejku, super foteczki i gratuluję borderzątka :loveu: KaRa; super!:multi: Łódź się poleca:cool3: Quote
Klaudia :-) Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Paula gratuluje suni,mam nadzieje,ze szybko ja zobacze na jakis zawodach albo wystawie:-) Quote
KaRa_ Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 A ja dam pare fotek Weny i jej starszej siostry Britki i mojego Duke z wczorajszego spaceru;) Wena Britka i zakochana para Quote
BooBC Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z51/karatc2/spacewar14.jpg Jejku ... !! :loveu: :-o :loveu: :-o :loveu: Jakie słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jess Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Brita widzę że ma sierść po tatusiu :loveu: http://i191.photobucket.com/albums/z51/karatc2/spacewar11.jpg Świetne foto :D Psiulka według mnie Never Never Land, jeżeli chodzi o polskie hodowle. ;) Quote
NNL-BC Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Sliczne dziewczynki !!! :loveu: I jakie szczesliwe, usmiechniete pysie :lol: Pozdrawiam Ewa Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Galerii nie załozyłam, ale do dziś mamy www :cool3: Jeszcze nie ma nic w galerii, ale dajcie mi chwilkę to was zasypie zdjęciami :eviltong: www.bandzior-wena.za.pl Quote
BooBC Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Super stronka :cool3: :razz: :cool3: Właśnie zwiedzam :D :D :D Quote
Recommended Posts