Paskuda_Bandzior Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 A dziś kilka fotek mojego rosnącego bachorka :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Mały łobuziak :loveu: Umie już jakies komendy? :loveu: Quote
bellatriks Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Super fotki! Ta z piłeczką słodziutka :loveu::loveu::loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Mały łobuziak :loveu: Umie już jakies komendy? :loveu: Hmmm.... "puść" (baaaaardzo przydatne:eviltong: ), "siad", 1/2 waruj, i obrocik w prawo :razz: Galerii nie zakłądam bo nie mam czasu i możliwości jej prowadzić :evil_lol: Quote
BooBC Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Szkoda :-( :placz: :-( To mała zdolna :D :loveu: :D Quote
Jess Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Galerii nie zakłądam bo nie mam czasu i możliwości jej prowadzić :evil_lol: ta, ta, ta :mad: To będziesz musiała od czasu do czasu tu wstawiać :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Ja na dogo bywam regularnie ale galerii Wenosławie nie prowadzę ;) Najobszerniejsza galeria i najczesniej aktualizowana jest na forum agilitowym, a mniej rozbudowane newsy, ale za to aktualne zdjecia można znaleźć na naszej stronie www.bandzior-wena.za.pl :p Quote
nathaniel Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Mozesz dac linka do galerii agilitowej? Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Prosze bardzo :p To jest link do ostatniej strony naszej galerii: http://www.agility**********/moj-pies,13/bandzior-i-paskuda-od-07-07-07-wena,22-2040.html EDIT: hehe cenzura na f o r a ;-) w miejscu kropeczek powinno być . f o r a . p l Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 ale jazda, miałam tu kiedy galerie :P cale wieki tu nie zagladalam. Pisze regulranie na blogu www.wenabc.blox.pl i od niedawna włóczek ma swoja strone www.wenabc.cba.pl Quote
wenabc Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Paskuda_Bandzior']ale jazda, miałam tu kiedy galerie :P cale wieki tu nie zagladalam. Pisze regulranie na blogu www.wenabc.blox.pl i od niedawna włóczek ma swoja strone www.wenabc.cba.pl stronka prześliczna:) Quote
Recommended Posts