bellatriks Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Mam kilka borderowych fotek z dzisiejszej wystawy w Łodzi. Niestety większość wylądowała w koszu:shake: Uśmiechnięty Kosma :-) Wena Raisa czeka cierpliwie na swoją kolej Leniwe popołudnie Nony:evil_lol: Quote
bellatriks Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Sky zapuszkowana:diabloti: Ness(?) Watażka groźny Watażka:eviltong: Quote
bellatriks Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Watażka usilne (i niezbyt udane) próby uchwycenia odrobiny agility:oops: Viola Bajka (?) Quote
Reno2001 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Fotki super. Natalio, miło było cie poznac :p! To była nasza pierwsza wystawa, więc dla mnie jeszcze większośc borderów wygląda podobnie. Przy takim ich zgromadzeniu trudno mi było je porozróżniac :oops:. Musze to porządnie nadrobic. Gratuluje serdecznie wszystkim wygranym. No o mizianki dla Kosmy, bo przytulak z niego niesamowity :loveu:. Ogólnie piękny psiak. No taki w moim typie :eviltong:. Quote
Rottie Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 bellatriks: świetne zdjęcia! Dziękuję w imieniu borderomaniaków :loveu: Znasz może pełny przydomek Kosmy? Quote
Agnes B. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa, że ujawnię:razz: Kosma to Triple Trouble CAPTAIN JACK SPARROW;) Quote
bellatriks Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Reno2001 napisał(a):Fotki super. Natalio, miło było cie poznac :p! To była nasza pierwsza wystawa, więc dla mnie jeszcze większośc borderów wygląda podobnie. Przy takim ich zgromadzeniu trudno mi było je porozróżniac :oops:. Musze to porządnie nadrobic. Dzięki ;) Mnie również! :multi: Wiesz, ja też ich wszystkich nie rozróżniam, ale powoli robię postępy;) Rottie: dzięki ;) Kosmę już Agnes ujawniła;) Quote
prittstick08 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Rottie napisał(a): http://img135.imageshack.us/img135/4541/11kc5.jpg http://img405.imageshack.us/img405/6494/13ma7.jpg http://img183.imageshack.us/img183/8176/14xu4.jpg Czy ktos wie co to za merlak cudowny? starsznie mi sie podoba, mam nadzieje ze moj na takiego wyrosnie, nawet podobne maja rozlozenie plamek:) Quote
Madzika Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 To jest Nikon czyli Triple trouble Child of Revolution :) Quote
prittstick08 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 oo, jak milo z tego co znalazlam na stronie hodowli, to ojcem jest Space, czyli tez tatus mojego szczyla:) Quote
Ajrisz Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No o mizianki dla Kosmy, bo przytulak z niego niesamowity :loveu:. Ogólnie piękny psiak. No taki w moim typie Dzieki. :-) On ma to po Raisie. Z tego co widzialam, to Rys nie dawala spokoju bellatrix. Sorka za nia. Ona czasami ma problemy ze swoimi manierami ;-) To jest Nikon czyli Triple trouble Child of Revolution Tak. W hodowli mial kryptonim "Mietek" :-) Piekny pies z niego wyrosl, mam nadzieje, ze skonczy ml. champ, brakuje mu tego jednego, malenkiego zw.ml ;-) Szczerze mowiac, nie moge sobie wybaczyc, ze gdy opuszczal rodzinne gniazdo wydawalo mi sie, iz nie zapowiada sie wystawowo. Jak to sie czlowiek moze pomylic :oops: :D oo, jak milo z tego co znalazlam na stronie hodowli, to ojcem jest Space, czyli tez tatus mojego szczyla Kosma i Nona prezentowane wczesniej to rowniez rodzina Twojego psiaka. Quote
bellatriks Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Ajrisz napisał(a): Z tego co widzialam, to Rys nie dawala spokoju bellatrix. Sorka za nia. Ona czasami ma problemy ze swoimi manierami ;-) Mnie tam było bardzo miło:loveu: Quote
Recommended Posts