Rottie Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 7.06 - Wrocław - krajowa psów pasterskich i zaganiających Kogo będę miała przyjemność poznać? :p Do czerwca jeszcze daleko, ale nie zaszkodzi zapytać ;) Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Rottie']7.06 - Wrocław - krajowa psów pasterskich i zaganiających Kogo będę miała przyjemność poznać? :p Do czerwca jeszcze daleko, ale nie zaszkodzi zapytać ;) Ja będę z australijczykiem;) Quote
Rottie Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 To się cieszę :p Specjalnie odszukam ring z aussie ;) Quote
Marta & Figa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Prawdopodomnie ja z Fiskiem bedziemy na wystawie ( zalezy czy sucz cieczki nie dostanie :placz: ) ale raczej nie bedziemy się wystawiać ;) Quote
Rottie Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Marta & Figa napisał(a):Prawdopodomnie ja z Fiskiem bedziemy na wystawie ( zalezy czy sucz cieczki nie dostanie :placz: ) ale raczej nie bedziemy się wystawiać ;) Trzymamy kciuki za Figę :-D Mam nadzieję, że cieczka jeszcze trochę zaczeka :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Marta & Figa napisał(a):Prawdopodomnie ja z Fiskiem bedziemy na wystawie ( zalezy czy sucz cieczki nie dostanie :placz: ) ale raczej nie bedziemy się wystawiać ;) No ja też trzymam kciuki za Figową na wystawach :multi::multi::multi: A gdzie macie sie dokladnie zamiar pokazac- moze sie gdziestam spikniemy :diabloti: Quote
Marta & Figa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nerul napisał(a):No ja też trzymam kciuki za Figową na wystawach :multi::multi::multi: A gdzie macie sie dokladnie zamiar pokazac- moze sie gdziestam spikniemy :diabloti: My bedziemy przez całą wystawę ( od pączątku az do bisów ;) ) gdzieś się błąkać po ringach ( większość obok borderowego :lol: ) :p Quote
Coffee&Nera Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Marta & Figa napisał(a):My bedziemy przez całą wystawę ( od pączątku az do bisów ;) ) gdzieś się błąkać po ringach ( większość obok borderowego :lol: ) :p Ale na jakiej dokladnie wystawie- macie tylko 1 w planach czy moze kilka :diabloti:? Ja najprawdopodobniej Opole bede :D:D Quote
Marta & Figa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Figa nie jest typem suczki bordera na wystawy ;) Jest drobnej budowy dlatego sędziom w większości się nie podoba ( dla mnie zawsze będzie najładniejsza :loveu: ), a pozatym w wakacje strasznie linieje ( traci futro w maju, w czerwcu jest strasznie łysa i obrasta dopiero w listopadzie ) dlatego wystaw nie planujemy jak narazie ( stawiamy na sport ;) ) :shake: Zobaczymy...jak cieczki nie będzie miała to może na Opole się skusimy :eviltong: ale jak pisałam wszystko zalezy kiedy sucz cieczke dostanie ;) i kiedy zzuci futerko :lol: Quote
Rottie Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Marta: ważne, że dobrze sobie radzi z frisbee :) Zawody są o wiele ciekawsze od wystaw :D Quote
Marta & Figa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Rottie napisał(a):Zawody są o wiele ciekawsze od wystaw :D Tez tak sadzę :lol: ;) Do frisbee niedługo dojdzie jeszcze agility :p Zobaczymy jak z tym Figa sobie poradzi :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Oj oj widze ze ostro trenujecie :D:D Miejmy nadzieje ze kiedys was ujze jak latacie za dyskiem :evil_lol: Quote
wiska Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a w tym roku ta wystawa tez jest w planach?(znaczy pasterskich w czerwcu);) Quote
Ekwiwalent Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [FONT=Verdana]Witam ! [/FONT][FONT=Verdana] Zapraszam do zgłoszeń na naszą wrocławską wystawę !! Podtrzymajcie honor rasy - na razie jest zgłoszonych tylko 12 Border Collie .....a taki dobry sędzia . Przyjmujemy zgłoszenia jeszcze do końca przyszłego tygodnia , tj. do 25 czerwca Zapraszamy serdecznie wszystkich wystawców ![/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] Aleksandra Lubaszka[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Recommended Posts