bellatriks Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 palma napisał(a):Komu foty z wystawy w Szczeninie :D :D :D . Karolinka, nie gadaj, tylko wklejaj :D :multi: Quote
BooBC Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Oki :D :D :D Wstawiam do swojej galerii >>KLIK<< Zapraszam ! Quote
BooBC Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Kurcze tu powstał jakiś osobny wątek ... :crazyeye: :-o :crazyeye: Zmienił nam się mod czy co ? :eviltong: To ja grzecznie wstawię ... jak tylko mój serwer się opamięta ! Quote
bellatriks Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 palma napisał(a):Kurcze tu powstał jakiś osobny wątek ... :crazyeye: :-o :crazyeye: Zmienił nam się mod czy co ? :eviltong: To ja grzecznie wstawię ... jak tylko mój serwer się opamięta ! Jak widać. Z działu "rasy brytyjskie" wyciągnięto tematy o borderach i podzielono tego tasiemca pt. "Border Collie". Teraz przynajmniej jest chociaż w miarę czytelnie, nie wszystko w jednym wątku ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Czekałam i się doczekałam, w końcu zaczęły mi się pojawiać zdjęcia w wazej galerii :evil_lol: JA na początku nie zauważyłam oddzielnego "pod fora" :lol: i z przerażeniem szukałam "gdzie się podziały bordery!" :evil_lol: Brakuje tu tylko galerii borderów :razz: :loveu: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tyle nadających się do pokazania światu :roll: Quote
Recommended Posts