martita Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Chcialabym sie dowiedziec, czy istnieja w PL hodowle collie pracujacych i do sportu??? Quote
bodzia78 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Tak na prawdę to się w Polsce nie hoduje collie pod względem użytkowości niestety... Quote
Mona Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Fakt ja też w Polsce nie spotkałam się z hodowlami Collie nastawionymi na użytkowość... Jest natomiast taka hodowla w Finlandii-martita mogę podać link jeśli chcesz. Quote
Atkaaaa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Martita pamiętam jak kiedyś mówiła, ze marzy Ci sie pudelkowy... może Gusti?: Gustaw(pudelek) od Marzena&Gusti szuka domu!! Nie pozwólmy mu, stac się kupką sfilcowanych dredów za kratami! Pomóżcie!:placz::placz: Wejdz do jego galerii, pooglądaj fotki. i przepraszam za offa. Quote
martita Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Nie szukam collie, ciekawa bylam, czy uzytki w ogole w PL istnieja i sa rozmnazane. Szkoda mi collaskow. Takie fajne, a takie u nas bidne:roll: Atkaaaa napisał(a):Martita pamiętam jak kiedyś mówiła, ze marzy Ci sie pudelkowy... może Gusti?: Wejdz do jego galerii, pooglądaj fotki. i przepraszam za offa. Uwielbiam pudle i zdania nie zmienie, ale nie moge sobie,jak narazie, pozwolic na kolejnego czworonoznego, niestety:placz: Poka linka Gustisia! Quote
Atkaaaa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f576/gustaw-szuka-domu-89381/ To jego galeria... którą trzeba przenieśc na PwP:-( Fotek jest dużo w środku galerii. Quote
Recommended Posts