Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Już się upewniłam - właściciele przyjezdżają o 9 w sobotę.

Czy jak, mamy już wszystko ustalone?

Cekinka będę w Halinowie o 9.30-10.00 w sobotę. Zawożę sunię do Zuluguli na Bielany. Dalej Zulugula zawiezie ją do Sosnowca a tam odbiera ją nowy Pan. Niczego nie pomieszałam? Czy masz dla suni jakąś smyczkę?

Cekinka wyśij mi na PW nr komórki, żebyśmy się mogły szybko znaleźć w Halinowie

Do Zuluguli będę dzwonić w piątek, żeby podała mi adres

Posted

Cekinka13* czy suczka była szczepiona? U mnie w domu były szczeniaki. Jeden lub dwa są chore... Nie chcę małej narażać na jakieś wirusy. Jutro się dowiem co to jest. Być może nic zakaźnego :roll:

Posted

Potwierdzam gotowość:evil_lol: Cekinka na jakiej ulicy się umówimy? Gdzie dokładnie?
Zulugula, o której wyjeżdżasz? Bo nie wiem czy gnać czy jechać spokojnie?:cool3:

Posted

Maju, będę czekała na Ciebie na przystanku autobusowym w Halinowie około 9.30, jak coś to dzwoń.

Tata ma mi na jutro wydrukować umowę adopcyjną. Zulugula, dopilnujesz, aby Majku ją uzupełnił i zatrzymasz umowę u siebie w domu? :)

Posted

Cekinka proszę o nazwę ulicy albo jakieś znaki szczególne. Przystanek autobusowy nic mi nie mówi. Czyżby był jeden w Halinowie ?:mad:

Posted

Słuchajcie zmiana planów. Moi rodzice do mnie jutro przyjerzdzają i wracają w niedzielę. Nie ma się wiec co stresować. Rodzice bedą wracali ok 16. Można więc psa podwieźć do mnie w niedziele ok. 16. Może być? Z Mariuszem sprawa dogadana ;)

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Maju, będę czekała na Ciebie na przystanku autobusowym w Halinowie około 9.30, jak coś to dzwoń.

Tata ma mi na jutro wydrukować umowę adopcyjną. Zulugula, dopilnujesz, aby Majku ją uzupełnił i zatrzymasz umowę u siebie w domu? :)

Wszystko bedzie dopilnowane. Moja mamuśka się tym zajmie ;)

Posted

Dziewczyny w niedzielę mam organizować transport psiaka z Krzyczek do Krakowa. Nie mogę się umówić na 16 bo nie mogę być w dwóch miejscach na raz. Będę w Halinowie (a właściwie w jego okolicach) w sobotę późnym popołudniem, może nawet wieczorem tak gdzieś o 20. Czy możemy się umówić wtedy na odbiór? Zawiozłabym sunię do Zuluguli w sobotę wieczorem. Co Wy na to?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...