Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że najpierw sprawdzimy domek od pana, podał już adres. Później zamienię tytuł, na tytuł z prośbą o sprawdzenie domku w Krakowie. Jeśli ten będzie OK, to szukamy transprtu Wawa - Kraków.
Musimy jeszcze opłacić sterylkę...

Dobra, teraz już lecę po aparat do mechanika, trzymajcie na niego kciuki! :lol: (i za domek także!)

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aparat działa!!! :multi:

Pan napisał, żebyśmy pokryli koszty sterylki, więc kasa potrzebna! Około 150 zł! Kto porobi bazarki? Porszę!

Zmieniam tytuł wątku!

Posted

Śliczna sunieczka, malutka.
Jamniczka (poza wielkością) cięzko się w niej dopatrzeć, ale sunia ładniusia i malutka to zwiększa jej szanse na adopcje i oby jak najszybciej się to stało.

Posted

[quote name='Doda_']Ej, co, nikt?:mad: Ja zaglądam!
No tak, nasza niezawodna Doda!!! :loveu:

Isadorko, ona jest jeszcze jamnisiem z długości :loveu:

Pan napisał, że jest gotowy pokryć koszty sterylki i zobieg może odbyć się już u niego!!! :multi:

Teraz trzeba sprawdzić ten domek! Cioteczki, kto jest z Krakowa??

Posted

Cekinka13* napisał(a):

Pan napisał, że jest gotowy pokryć koszty sterylki i zobieg może odbyć się już u niego!!! :multi:

no to ktos z Krakowa bedzie musial pilnowac, zeby sunia zostala wysterylizowana...

Posted

Wera, super, zaraz wyślę Ci na pw adres :loveu: Mogłabyś również dopilnować, aby sunia została wysterylizowana? I co jakiś czas wpadać?

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Wera, super, zaraz wyślę Ci na pw adres :loveu: Mogłabyś również dopilnować, aby sunia została wysterylizowana? I co jakiś czas wpadać?

sunia musi byc wysterylizowana bo ten moj spaniek ja zaplodni

Posted

Wera Werner napisał(a):
Ja jestem z Krakowa. I nie ma problemu, jeżeli tylko ten Pan nie ma nic przeciwko, to mogę sprawdzić domek ;)
To nr mojego gadu: 3339545

na wszystko sie zgadzam,nawet moge wyjechac do bronowic.

Posted

Ooo właśnie bo ja się zastanawiałam jak tam dojechać do Ciebie.
Ja mieszkam w okolicach Borku Fałęckiego. Poradzę sobie sama z dojazdem, tylko jeśli możesz, napisz mi dokładnie czym mam dojechać i skąd?

Posted

Odzywa się, odzywa. Rozmawiałam z nim na gadu wczoraj.
Dzisiaj wieczorem będę wiedzieć kiedy mogę do niego podjechać.
A transport dla suni jest już załatwiony??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...