Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już Ci wysyłam na PW.

Jedna tylko uwaga. tam, gdzie nie wejdą Ci zdjęcia, wpisz zdanie wytrych - "zdjęcia na życzenie mailem".
Dlaczego? - niektóre ze stron chcą zdjęcia poniżej 100kb, a nawet 40kb.

Aha. Jeszcze jedno, jeśli mimo wszystko chcesz je w takim, mniejszym formacie wstawić, prześlij prośbę o pomniejszenie fotek Isadorze7. Odeśle Ci na mail (to rzeczywiście Złota Istota :loveu:), jaki jej podasz, wtedy masz wszelką bazę.

Idźmy dalej. Gdzie trzeba zarejstruj się. To pójdzie piorunem. Ale...wstawiając ogłoszenie na wątek (uważaj na outlooka) sprawdzaj pocztę, bo przyjdą Ci linki do aktywacji ogłoszeń (nie z każdej ze stron). Wystarczy w nie kliknąć. :lol:

Radzę ponadto zrobić na wątku post z linkami do ogłoszeń. Tak, jak szczerze, z serca, radziłam. Nie idź na żywioł. :shake: Wystarczy dzień, po dniu, choćby po 4 - 5 ogłoszeń. Wprawisz się, wiem to i 3mam kciuki.

I....zalecam....spokój...Uda Ci się Cekinko, potraktuj to jak lekcję, bo kiedyś może się przydać. Ja zrobiłam dokładnie tak samo.:loveu:
Uwaga, wysyłam.
Cmok, ok, ok (ok, ok - to są odgłosy całusów ;)) !!! :loveu:

Mała korekta (jeśli zechcesz):
"Mam 2 lata. Jestem bardzo małą suczką, wielkości jamnika miniaturowego. Kocham towarzystwo człowieka, jego czułość i bliskość. Jestem bardzo tolerancyjna w stosunku do innych psów. Uwielbiam spacerki, pięknie prezentując posłuszeństwo i poczucie bycia wyróżnioną, gdy człowiek prowadzi mnie na smyczy. Szczekam na obcych ludzi (bronię swego Pana) oraz gonię koty (...choć może ktoś by mnie przekonał, że i one warte są kochania???). Lubię zabawę poprzez naukę, czyli wydawanie mi komend. Potrafię sygnalizować swoje potrzeby i nie obracam mieszkania w ruinę.
Błagam, daj mi szansę. Nie zawiodę!!!"

Poniżej dane kontaktowe....

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cekinko, jak już zaczniesz, zrób na wątku post z linkami. Co jakiś czas, gdy dorobisz kolejne, wejdziesz w tryb edytuj i dodasz kolejne linki. Tak stworzą spójną całość. Pamiętaj też by, jak już będziesz gotowa, dorzucić na wątku dane kontaktowe, wtedy ktoś, w miarę możliwości włączy się w pomoc ogłoszeniową i będzie miał zarówno podgląd, gdzie już są ogłoszenia jak i wszelkie potrzebne dane do ogłaszania.:loveu:

Posted

Gdybyś Cekinko miała Skypa to pomogłabym Ci przebrnąć przez dwa - trzy ogłoszenia i podpowiedziała co nieco jak ja to rozwiązuję i ułatwiam sobie.
Pierwsza uwaga linki zapisuję w zakładce i segreguję je w zależności od rodzaju strony ogłoszeniowej. To dużo uproszcza pracę, bo otwiera mi kilka stron jednego typu.

Posted

wanda szostek, kochana, problem z danymi kontaktowymi się taki, że obecnie nie posiadam tel, ponieważ wpadł mi do basenu i czekam na naprawę lub - w ostateczności - na nowy tel.
Myślę, że z ogłoszeniami sobie poradzę, allegro umiem to i inne zrobię :lol:

Posted

Aaaaa, tak, wpadł, ale szybko się naprawił, posiedział w spirytusie noc i działał :razz:
Ogólnie to ja mam pecha z telefonami... a to wpdanie mi do wody, a to zgniotę wyświetlacz... :roll:

Posted

Cekinuś, jeśli mogę coś poradzić, to...unikaj połączenia kom. z WC, hihihi...już to przerobiłam na własnym przykładzie i...nie polecam!!! :evil_lol:

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Co powiecie o podaniu maila, jako dane kontakowe?

Nr.tel. to jedna z opcji ale mail oczywiście tak. Może jak zaczniesz mnożyć ogłoszenia to w którymś zawita i nr. tel. obok maila, bo kom. odzyska sprawność.

Posted

majqa, kom wysuszony, ale brak zasięgu :placz:. Jutro jadę na mechanika, on powie, jaka część padła i mam dokupić...
Może podałabym tylko swój mail jako dane kontaktowe? A może poda ktoś swój tel? Bo rzeczywiście nie można dłużej z tym zwlekać...

Posted

Cekinko jest sens podawać kom. i mail wyłącznie do osoby, która jest
w temacie.
Jeśli podasz czyjś, a ten ktoś nie widział psa, nie zna dobrze sytuacji
i konktaktujący się załatwi go jakimś dopytaniem, co więcej wyczuje, że odpowiedź go nie zadawala szczerością, konkretnością to poprostu zrezygnuje.
Nie zwlekaj, rób ogłoszenia póki co z własnym mailem. Szkoda czasu. Mnożąc kolejne, podasz numer, jak Ci kom. ktoś doprowadzi do ładu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...