majku33krakow Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 kwapa napisał(a):Głosu zabierać nie będę bo nie jestem w temacie i nie mam prawa aby się wypowiadać. Poinformowałem tylko zainteresowane osoby, że nie jesteś osobą, która powinna adoptować jakiegokolwiek psa. To wszystko. Przepraszam za off. A SKAD TY TO MOZESZ WIEDZIEC ZE NIE POWINIENEM MIEC PSA?
kwapa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 majku33krakow napisał(a):MOZESZ PODAC POWOD?NIE ZNASZ MNIE Powodu podawac publicznie nie musze... Prosze nie zaśmiecać wątku, bo z tego co się zorientowałem od jakiejś chwili trwa tutaj nie potrzebna nikomu, bezsensowna walka...
majku33krakow Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 kwapa napisał(a):Powodu podawac publicznie nie musze... Prosze nie zaśmiecać wątku, bo z tego co się zorientowałem od jakiejś chwili trwa tutaj nie potrzebna nikomu, bezsensowna walka... TO PODAJ MI POWOD NA P,W, ALBO MEILA majku@vp.pl
gamoń Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 kwapa napisał(a):Powodu podawac publicznie nie musze... Prosze nie zaśmiecać wątku, bo z tego co się zorientowałem od jakiejś chwili trwa tutaj nie potrzebna nikomu, bezsensowna walka... A inne stworzenia czekają na błyskawiczną pomoc:shake:
asiuniap Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Dziewczyny bardzo Was proszę, nie odpowiadajcie na wpisy tego człowieka. Ignorujcie je. To go tylko nakręca. Watku nie trzeba zamykać, bo suczka szuka domu. Jeszcze raz Was proszę. NIE ODPOWIADAJCIE MU!!!
majku33krakow Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 gamoń napisał(a):A inne stworzenia czekają na błyskawiczną pomoc:shake: oki koncze dowidzenia
Kasia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Proponuje załozyć nowy wątek suni bo w końcu ona szuka domu albo poprosić Moda o zrobienie totalnych porządków na tym wątku.
Isadora7 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ale kaszanka. Sorry, dobrnęłam do końca. Trzeba było momentami nabierać powietrza i odpoczywać. I ze trzy fajki wypalić. Ale już pewne, że majku33krakow nie dostanie psa to mogę tylko zrobić ufff. Nie będe powielać wypowiedzi DIF, czy majq'i. Emir, kwapa - dzięki, że poparliście swoim autorytetem jedynie słuszne rozwiązanie. bianka0 oby więcej takich ludzi jak ty, z takim podejściem do adopcji (w końcu to ja maczałam palce w selekcji i sprawdzaniu ciebie przy jamniczej adopcji, było dokładnie jak piszesz. Przyjęłaś to naturalnie, nie dopatrując sie obrazy, nie grożąc sądami itd)
Cekinka13* Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Wątek nie zostanie zamknięty, ponieważ pies szuka domu. Mariusz - już nie wypowiadaj się z łaski swojej na tym wątku, psa napewno nie dostaniesz i tego nie zmienisz, Twoje wypowiedzi są tu zbędne. Może zrobimy tak. Suka będzie na DT u Zuluguli, później przejmie ją Selenga. Przed wydaniem Zuzi do ewentualnego domu zostanie ona poddana sterylizacji, zostanie zaszczepiona oraz zaczipowana przez Emir. OKI?
emir Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Cekinka13* napisał(a):Wątek nie zostanie zamknięty, ponieważ pies szuka domu. Mariusz - już nie wypowiadaj się z łaski swojej na tym wątku, psa napewno nie dostaniesz i tego nie zmienisz, Twoje wypowiedzi są tu zbędne. Może zrobimy tak. Suka będzie na DT u Zuluguli, później przejmie ją Selenga. Przed wydaniem Zuzi do ewentualnego domu zostanie ona poddana sterylizacji, zostanie zaszczepiona oraz zaczipowana przez Emir. OKI? Jeśli suka przebywac będzie w Dt u nieznanych nam osób - ludzi, którzy nie są naszymi wolontariuszmi - więc de facto nie będziemy mieli żadnej możliwości sprawować kontroli nad tym co się z suką dzieje. Aby funkcjonowac jako DT Fundacji EMIR należy najpierw podpisać z nami umowę o świadczenie usług DT , oraz być osobą pełnoletnią. W innym przypadku - nie możemy podejmowac żadnych działań skutkujących finansowo EMIR
majku33krakow Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 emir napisał(a):Jeśli suka przebywac będzie w Dt u nieznanych nam osób - ludzi, którzy nie są naszymi wolontariuszmi - więc de facto nie będziemy mieli żadnej możliwości sprawować kontroli nad tym co się z suką dzieje. Aby funkcjonowac jako DT Fundacji EMIR należy najpierw podpisać z nami umowę o świadczenie usług DT , oraz być osobą pełnoletnią. W innym przypadku - nie możemy podejmowac żadnych działań skutkujących finansowo EMIR czy ja moge wplacic na zuzie pieniadze jakies,jesli nie jest w fundacji emir i jesli umowy nie podpisaliscie znimi?
Maupa4 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Cekinka13* napisał(a):Wątek nie zostanie zamknięty, ponieważ pies szuka domu. Wątek nie zostanie zamknięty - ja nie mam na razie do tego żadnych podstaw. Regulamin nie został złamany. Co do zmoderowania - decyzja należy do Was - nie chcę potem czytac że "jak zwykle moderator wpadł i wyciął to co niewygodne i niepopularne". Ja osobiście zostawiłabym na razie tak jak jest.
xxxx52 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Selega-prawde mowiac ,jestem zachwycona adopcjami pieskow do osob calkiem normalnych ,milych ,a takimi sa homoseksualisci i lesbijki.Z ta grupa osob mam tylko bardzo dobre doswiadczenie i moje pieski maja jak w raju.Homoseksualizm to nie jest zaburzeniem psychicznym,to nie jest zadna choroba.Wolalabym adoptowac takim ludziom jak osobom z malymi dziecmi.
majku33krakow Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='emir']Jeśli suka przebywac będzie w Dt u nieznanych nam osób - ludzi, którzy nie są naszymi wolontariuszmi - więc de facto nie będziemy mieli żadnej możliwości sprawować kontroli nad tym co się z suką dzieje. Aby funkcjonowac jako DT Fundacji EMIR należy najpierw podpisać z nami umowę o świadczenie usług DT , oraz być osobą pełnoletnią. W innym przypadku - nie możemy podejmowac żadnych działań skutkujących finansowo EMIR[/quote chce wplacic pieniadze dla suczki czy moge,moze to byc fundacja emir.
MaJa 75 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Rany Boskie!!!! Co tu się dzieje? Nie było mnie zaledwie kilka godzin i ominęła mnie taka dyskusja!!! A teraz poważnie, jako osoba, która uczestniczyła w ratowaniu Zuzi (mam nadzieję, że mogę tak powiedzić) cieszę się, że wreszcie do wszystkich dotarło, że Zuzi nie można wydać Panu Mariuszowi. I dobrze, że pojawił się EMIR. Mogę teraz spokojnie jechać na wczasy:multi:
Inez de Villaro Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 człowiek chce wpłacic pieniądze....czy ktoś mógłby mu odpowiedzieć? chyba to nie będzie nic złego??
Isadora7 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Inez de Villaro napisał(a):człowiek chce wpłacic pieniądze....czy ktoś mógłby mu odpowiedzieć? chyba to nie będzie nic złego?? Inez jak ja chcę wpłacić kasę na cel dobroczynny to wpłacam i się nie pytam... sorry.
Inez de Villaro Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 racja....ale jak nie wiem na jakie konto to pytam.....:)
Isadora7 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Inez de Villaro napisał(a):racja....ale jak nie wiem na jakie konto to pytam.....:) Jak ja nie wiem na jakie konto i mówię np o EMIR i mam dostę do netu to wiem że googlarka moim przyjacielem. Chyba że chcę trzepać pianę.
emir Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Jeśli suka przebywac będzie w Dt u nieznanych nam osób - ludzi, którzy nie są naszymi wolontariuszmi - więc de facto nie będziemy mieli żadnej możliwości sprawować kontroli nad tym co się z suką dzieje. Aby funkcjonowac jako DT Fundacji EMIR należy najpierw podpisać z nami umowę o świadczenie usług DT , oraz być osobą pełnoletnią. W innym przypadku - nie możemy podejmowac żadnych działań skutkujących finansowo EMIR zatem proszę darowizny na sukę wpłacać osobom, które się nią zajmują i które będą ponosiły koszty z tą opieką związane.
MaJa 75 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 APELUJĘ do wszystkich, by Zuzię oddać pod opiekę EMIROWI!!!!
Cekinka13* Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 A jakie Zuzia będzie miała tam warunki, tzn. będzie mieszkała w domu, w kojcu?
MaJa 75 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Cekinka EMIROWI można zaufać. Jestem przekonana, że sunia nie wyląduje w kojcu. Będzie miała opiekę i bardzo szybko znajdzie DOBRY dom. EMIR nie wydaje psów na chybił-trafił. To jest najlepsze rozwiązanie sytuacji. Cieszę się, że włączył się w to wszystko EMIR.
Recommended Posts