Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Dochód nie może przekraczać bodajże 3 tysięcy, a oni mają 2 suki rodzące co pół roku około 4 szczeniąt, 8 * 300 zł = 2400. Niestety odpada...
Tu liczą się całe dochody na rok.

Kwota wolna od podatku to na 2008 rok - 3091zł. Jeśli Ci lidzie pracują itp to to też wlicza się w tą sumę. Znaczenie ma tu cały dochód - zarejestrowany i nie zarejestrowany.

Posted

Viris napisał(a):
Tu liczą się całe dochody na rok.

Kwota wolna od podatku to na 2008 rok - 3091zł. Jeśli Ci lidzie pracują itp to to też wlicza się w tą sumę. Znaczenie ma tu cały dochód - zarejestrowany i nie zarejestrowany.

Jak to udowodnić?

Posted

[quote name='Doda_']jejku, znowu Halinów..:shake:

Sunka jest piękna!

Niestety.... "ZNOWU"!!! :-(
Przykro nam (mnie i Cekince...- mogę tak napisać ?), ale takie są realia tej miejscowości!!! :angryy:
Ja ostatnio wypatrzyłam psiaka, młodego bardzo.... Cały biały, szorstkowłosy... tylko mordka, oczy i nos brązowe... i doopka!!! Śmierdział jak sto choler i miał objawy grzyba/nużycy!!! Byłam rowerami z rodziną w ok. Domu Kultury, plac zabaw!!!Zero sznurka czy aparatu!!! Wypatruję go od tamtej pory.. ale nic!..:shake:
Cekinka! Jakbyś go widziała dawaj info!!! :-(

Posted

Cekinko, jeśli chcesz, bo sama teraz nie zdołam poogłaszać, podeślę Ci na PW zestaw stron godnych uwagi pod kątem ogłoszeń. Spróbujesz?

Posted

[quote name='DIF']Niestety.... "ZNOWU"!!! :-(
Przykro nam (mnie i Cekince...- mogę tak napisać ?), ale takie są realia tej miejscowości!!! :angryy:
No dokładnie.... Ten Halinow to jedna wielka pomyłka i tyle... :angryy:

[quote name='DIF']Ja ostatnio wypatrzyłam psiaka, młodego bardzo.... Cały biały, szorstkowłosy... tylko mordka, oczy i nos brązowe... i doopka!!! Śmierdział jak sto choler i miał objawy grzyba/nużycy!!! Byłam rowerami z rodziną w ok. Domu Kultury, plac zabaw!!!Zero sznurka czy aparatu!!! Wypatruję go od tamtej pory.. ale nic!..:shake:
Cekinka! Jakbyś go widziała dawaj info!!! :-(
Kolejny...?? :shake: Jasne, że dam znać! Jeszcze dziś się tam wybiorę!

Posted

Dziewczyny, zmieniłam tytuł- "proszę o ogłoszenia", jak nikt się nie zgłosi do pomocy w ciągu kilku dni to poproszę o to Paros, ale to w ostateczności, bo ma teraz dużo zgłoszeń do ogłoszonek.

Posted

Cekinko, cytuję samą siebie z postu 38: "Cekinko, jeśli chcesz, bo sama teraz nie zdołam poogłaszać, podeślę Ci na PW zestaw stron godnych uwagi pod kątem ogłoszeń. Spróbujesz?" - co Cię powstrzymuje by spróbować, choć po 5 stron dziennie?

Post 40: "Dziewczyny, zmieniłam tytuł- "proszę o ogłoszenia", jak nikt się nie zgłosi do pomocy w ciągu kilku dni to poproszę o to Paros, ale to w ostateczności, bo ma teraz dużo zgłoszeń do ogłoszonek." -
nie tylko Paros ma pewnie ten problem. Mam go ja i masa innych osób. Mnie samej nikt nie pokazał jak to robić, przegryzłam się z problemem sama. Raz jeszcze zachęcam Cię do poogłaszania, zmierzenia z tym wyzwaniem. To tylko na początku wydaje się trudne.

Poza tym, w 1 poście podałaś opis pod kątem ogłoszeń ale brak w nim namiarów - na kogo podawać ogłoszenia, imię, kom. mail.

Posted

majqa, żeby zrobić jakiekolwiek ogłoszenie trzeba być zarejestrowanym na portalu ogłoszeniowym, ja jestem zarejestrowana tylko na allegro! Powoli zaczęłam się rejestrować na innych portalach, ale aktywacje konta przechodzą z opóźnieniem! Więc narazie mogę zrobić tylko allegro!
Jeśli chodzi o nr koma, to chwilowo go nie mam! Wpadła mi cholera do wody i czekam na naprawę, więc narazie trzeba się wstrzymać z ogłoszeniami lub podać namiary do kogo innego.

Posted

Cekinko, wyślę Ci, jeśli tylko napiszesz "tak, chcę" na PW zestaw stron, na których rejestracja to moment, mail zwrotny, do dokończenia rejestracji, przychodzi w ciągu zazwyczaj nastu minut. Na wielu z nich możesz również ogłaszać bez rejestracji. Co Ty na to? Oczywiście, nic na siłę.

Posted

Cekinka13* napisał(a):
(...)Jeśli chodzi o nr koma, to chwilowo go nie mam! Wpadła mi cholera do wody i czekam na naprawę, więc narazie trzeba się wstrzymać z ogłoszeniami lub podać namiary do kogo innego.

To uważam za błąd, bo dzwoniący dopyta o jakiś szczegół (a tylko, jak rozumiem, Ty znasz psa, realia itd.) i klops.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...