Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zulugula czy to Ty masz glos decyzyjny w kwestii wydania psa do adopcji? czy musisz jeszcze sie konsultowac z kims?
ufasz majkowi na tyle, zeby mu wydac psa?
czy tam ktos byl na wizycie przedadopcyjnej? moze warto sprawdzic ten dom, jak myslisz?

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, trzeba prosić dziewczyny z Krakowa, by sprawdziły dom. Suka jest u Zuluguli więc ona podejmie decyzję, choć mam nadzieję, że skonsultuje ją uprzednio z nami.

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Mike jesteś osobą, której nie oddałabym nawet zaszczepki paprotki. Rozumiesz?

Ja też :) Chociaż paprotka to roślina delikatna... nie dałabym nawet grubosza, który wszystko prawie przetrzyma...
Mam nadzieję, że zulugula nie da się zbajerować.

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Tak, trzeba prosić dziewczyny z Krakowa, by sprawdziły dom. Suka jest u Zuluguli więc ona podejmie decyzję, choć mam nadzieję, że skonsultuje ją uprzednio z nami.

miałem dostac suczke na kredyt zaufania,po miesiacu odwiedzania mnie podjac ma wiera decyzje czy zostaje u mnie czy nie

Posted

majku33krakow napisał(a):
po jakiej akci?

Majku po jakiej akcji??

Już Ci tłumaczę.

Suka została wyrwana z pseudohodowli dzięki wielkim staraniom Cekinki. Przywiozłam ją wczoraj do Wawy do Zuluguli, która z kolei miala Ci ją przywieść do Sosnowca. Cala"operacja" trwała wiele dni. Miałeś zatem czas by sprawę dokładnie przemysleć. Jeszcze wczoraj były ochy i achy z Twojej strony. Dziś rano zadzwoniłeś do Zuluguli z informacją, że się rozmyśliłeś. Proszę Cię, oczekujemy dojrzałych decyzji.
Nie baw się ludźmi i zwierzętami. To emocje, czas i pieniądze.
Nawet nie raczyłeś wytłumaczyć swojego zachowania. Teraz Ci się znowu odwidziało i chcesz psa. A jaką mamy gwarancję, że wieczorem znowu Ci się nie zmieni. Pies to nie zabawka.

Posted

GameBoy napisał(a):
a co to depozyt rzeczowy jest?? zeby badac Twoje zaangazowanie?

to suczka jest tu wazna czy wasze domysły nie prawdziwe czy co?chyba Zuzia jest tu najwazniejsza,ja ewe nie bajeruje,prosze mnie nie obrazac.

Posted

to suczka jest tu wazna czy wasze domysły nie prawdziwe czy co?chyba Zuzia jest tu najwazniejsza,ja ewe nie bajeruje,prosze mnie nie obrazac.

wlasnie dlatego, ze suczka jest najwazniejsza mamy tyle watpliwosci
zgadzasz sie na wizyte przedadopcyjna?

Posted

Majku najmocniej Cię przepraszam, ale w mojej ocenie nie powinieneś dostać tej suni. Ona zasługuje na dojrzałego, odpowiedzialnego właściciela. Ty takim nie jesteś. Zrobię wszystko, byś tej suni nie dostał.

Powiem więcej, czas skończyć dyskusję z Majkim (przynajmniej ja)

Dziewczyny szukamy jej PRAWDZIWEGO domu.

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Majku po jakiej akcji??

Już Ci tłumaczę.

Suka została wyrwana z pseudohodowli dzięki wielkim staraniom Cekinki. Przywiozłam ją wczoraj do Wawy do Zuluguli, która z kolei miala Ci ją przywieść do Sosnowca. Cala"operacja" trwała wiele dni. Miałeś zatem czas by sprawę dokładnie przemysleć. Jeszcze wczoraj były ochy i achy z Twojej strony. Dziś rano zadzwoniłeś do Zuluguli z informacją, że się rozmyśliłeś. Proszę Cię, oczekujemy dojrzałych decyzji.
Nie baw się ludźmi i zwierzętami. To emocje, czas i pieniądze.
Nawet nie raczyłeś wytłumaczyć swojego zachowania. Teraz Ci się znowu odwidziało i chcesz psa. A jaką mamy gwarancję, że wieczorem znowu Ci się nie zmieni. Pies to nie zabawka.

mysle ze przeczucie cie myli i to bardzo,zastanow sie czy suczka jest wazniejszy niz nasze gadanie,nic sie nie stało Zuzia jest u ewy,nic sie nie dzieje,zostawcie ja juz w spokoju,ona sie stresuje bardzo,PRZYZEKAM ZE NIE ODDAM JEJ JUZ,SPROBUJCIE MI ZAUFAC,Ewa ma dobre serce poprostu chce nam pomoc szanuje ja za to.Niezycze sobie zebyscie jakies bzdury mowiły ewie,SUCZKA NIE JEST DEPOZYTEM.

Posted

mysle ze przeczucie cie myli i to bardzo,zastanow sie czy suczka jest wazniejszy niz nasze gadanie,nic sie nie stało Zuzia jest u ewy,nic sie nie dzieje,zostawcie ja juz w spokoju,ona sie stresuje bardzo,PRZYZEKAM ZE NIE ODDAM JEJ JUZ,SPROBUJCIE MI ZAUFAC,Ewa ma dobre serce poprostu chce nam pomoc szanuje ja za to.Niezycze sobie zebyscie jakies bzdury mowiły ewie,SUCZKA NIE JEST DEPOZYTEM.

no comment

Posted

[quote name='MaJa 75']Majku najmocniej Cię przepraszam, ale w mojej ocenie nie powinieneś dostać tej suni. Ona zasługuje na dojrzałego, odpowiedzialnego właściciela. Ty takim nie jesteś. Zrobię wszystko, byś tej suni nie dostał.

Dziewczyny szukamy jej PRAWDZIWEGO domu.[/quote
CZYLI ZROBIS WSZYSTKO ZEBY ONA JESZCZE SIE STRESOWAłA BARDZIEJ,NO TO JEST ODPOWIEDZIALNE STRASZNIE,

Posted

[quote name='MaJa 75']Majku najmocniej Cię przepraszam, ale w mojej ocenie nie powinieneś dostać tej suni. Ona zasługuje na dojrzałego, odpowiedzialnego właściciela. Ty takim nie jesteś. Zrobię wszystko, byś tej suni nie dostał.

CZYLI ZROBIS WSZYSTKO ZEBY ONA JESZCZE SIE STRESOWAłA BARDZIEJ,NO TO JEST ODPOWIEDZIALNE STRASZNIE,

Posted

tO ZE SIE TLUMACZE POWINNO WAS ZACIEKAWIC ,CZEMU.

Posted

Dobra, zróbcie tak. Niech ktoś idzie na tą wizytę przedadopcyjną, niech pozna tego całego Mariusza. Zobaczymy. Chcę dla Zuzi jak najlepszy domek.

Tak w ogóle to z tymi krótkimi nóżkami to lekka paranoja... Przecież można wziąć takiego maleńkiego pieska pod pachę i z nim zejść... Suczka umie chodzić po schodach.

Posted

majku, ja nieraz widziałam jamnika chodzącego po schodach, wiec co? :roll:

Jeśli twierdzisz ze jamniki nie mogą chodzić po schodach, to Zuzia tez nie (jest mala) i dlatego zrezygnowałes bo pewnie tobie nie chce sie nosic Zuzie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...