Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SYNU jak masz JAJA to wytłumacz wszystkim swoje zachowanie. Napisz wprost jestem chory, upośledzony, nieletni....Zrozumiemy.Psa i tak nie dostaniesz i to żadnego. Capito??
A jeśli chodzi o czarne kwiatki to zaraz ja tam napisze referencje:angryy:

Posted

zulugula napisał(a):
Mariusz - no pogadaj z dziewczynami - może coś poradzą. Nie dzwoń do mnie, tylko tutaj załatwiaj sprawy...

Chodzi o czarne kwiatki ;)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:angryy::angryy::angryy:

Posted

MaJa 75 napisał(a):
SYNU jak masz JAJA to wytłumacz wszystkim swoje zachowanie. Napisz wprost jestem chory, upośledzony, nieletni....Zrozumiemy.Psa i tak nie dostaniesz i to żadnego. Capito??
A jeśli chodzi o czarne kwiatki to zaraz ja tam napisze referencje:angryy:

A ja się dopiszę! :angryy:
Z dogomanii, Mariuszku, już psa nie dostaniesz!!!! Już my się o to postaramy!! :mad:

Posted

dziewczyny spokojnie, czlowieku odezwij sie przeciez przez net nikt ci nic nie zrobi
ludzie popelniaja bledy ale miara czlowieczenstwa i dojrzalosci jest umiec sie do nich przyznac i sprobowac wytlumaczyc, jakos to naprawic

Posted

Dziewczyny sprawa rusza do przodu. Przed chwilą dostałam PW od agusip. Ona założyła wątek w imieniu pana który szuka ratlerka suki. Dom pod Warszawą. Trzeba mu wysłać zdjęcia suni + przeprowadzić rozmowę przedadopcyjną. DIF wysyłam Ci na PW jego nr telefonu. Masz większe doświadczenie w tego rodzaju rozmowach.

Posted

rozumiem, pamietam bo Ania mowila, ze szczeniakami z Elblaga bedziemy sie wymienialy

mozesz napisac o co chodzi z tym Mariuszem? ja po takich tekstach nie dalabym mu psa - nawet na 5 minut

Posted

Zulugula po takiej akcji on nie MOZE DOSTAĆ PSA. Nie ciesz się bo za 2 dni zadzwoni do Ciebie, że właśnie się rozmyślił i powie że masz natychmiast po nią jechać do Krakowa.
Proszę Cię przetrzymaj psa chociaż do jutra. Nie możesz mu go zawieść.

Posted

GameBoy powodem rezygnacji były nóżki - krótkie. Pies ma chodzić po schodach. Mariusz powiedział, że bedzie ja nasił na rekach i nie będzie dla niej chorował (bo takie pyt. też padło)... ;)

Jak tu psa nie oddać, jak ktos ma takie dobre checi ;)

Posted

zulugula napisał(a):
GameBoy powodem rezygnacji były nóżki - krótkie. Pies ma chodzić po schodach. Mariusz powiedział, że bedzie ja nasił na rekach i nie będzie dla niej chorował (bo takie pyt. też padło)... ;)

Zulugula proszę Cię....nie wygłupiaj się nawet...chyba nie jesteś aż tak naiwna...

Posted

zulugula napisał(a):

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
śmiac sie czy płakać?

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Właścicielka Zuzi powiedziała, że już jej nie weźmie: "oddałam ją i już nie jest moja"!!!

W dzialę "przygarnę psa" jest ktoś chętny na ratlerkowatą suczkę! Jak dostanę nr. tel. tej osoby, to zadzwonię! Gdzie dokładnie sunia teraz przebywa?

ja suczke chce spowrotem na stałe masz meila odemnie

Posted

majku33krakow napisał(a):
ja suczke chce spowrotem na stałe masz meila odemnie

Jeszcze jej nie dostałeś i jej nie dostaniesz. Chcesz bo się przestraszyłeś. Za późno.

Posted

rozmawiałem z ewa juz,proponuje ja nie stresowac juz,niech jedzie do mnie odbiore ja od ewy

Majki jakie Ty masz obywatelstwo ?

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Zulugula po takiej akcji on nie MOZE DOSTAĆ PSA. Nie ciesz się bo za 2 dni zadzwoni do Ciebie, że właśnie się rozmyślił i powie że masz natychmiast po nią jechać do Krakowa.
Proszę Cię przetrzymaj psa chociaż do jutra. Nie możesz mu go zawieść.

nie powiem tak pies jest najwazniejszy ,sam mam psa,przepraszam za moje zmienne zdanie,jak juz ja wezme to nie oddam takie mam zasady,ona mi sie podoba,nie powiem zeby spowrotem przyjezdzała do krakowa bo to nie taksowke,ja szanuje osoby mile sympatyczne ktore kochaja psy

Posted

nie powiem tak pies jest najwazniejszy ,sam mam psa,przepraszam za moje zmienne zdanie,jak juz ja wezme to nie oddam takie mam zasady,ona mi sie podoba,nie powiem zeby spowrotem przyjezdzała do krakowa bo to nie taksowke,ja szanuje osoby mile sympatyczne ktore kochaja psy

Mike jesteś osobą, której nie oddałabym nawet zaszczepki paprotki. Rozumiesz?

Posted

GameBoy napisał(a):
Maja przestan takie pytania sa nie na miejscu
zapytalam w wiek w kwestii pelnoletnosci

Przepraszam, ale Mike pisze tak nielogicznie, że przez chwilę pomyślałam, że to obcokrajowiec

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...