Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Melduję, ze przekazałam Zuzię Zuluguli.Cekinka z tego wszystkiego zapomniałam o Frontline dla akity

Dzięki wielkie, ale frontline dla akity już raczej nie będzie potrzebne.

Posted

zulugula napisał(a):
Mała już u mnie. Nie wiem czy Wam mówiłam, ale jedzie do domku w poniedziałek. Rodzice zostają dłużej :cool3: Jest strasznie zestresowana. Chciała uciekać za samochodem. Na szczęście smyczka dobrze ją trzyma. Nie mam pojęcia czyja ta smycz i czy ma trafić z suczką do Mariusza???
Na dworze troszkę warczała i nie dała się dotknąć. Gdy zaprowadziliśmy ją do domu, tak staneła w progu i stała przez 15 min. Teraz leży, ale w tym samym miejscu :shake: Jest zdezorientowana kompletnie. Troszkę powarkuje na moją suczkę, ale nie ma zamiaru jej atakować. Bardziej ze stresu.

Smyczka i szelkie są moje, ale mogę podarować je Mariuszowi, a raczej Zuzi ;)

Zuzia zawsze bała się obcych ludzi, ale w przeciągu około 3 dni przyzwyczajała się do nich.
Jest śliczna, a przy tym ma świetny charakter. Kocha towarzystwo ludzi, będzie ciągle domagała się pieszczot. Kocha też zabawę z innymi psami.

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Smyczka i szelkie są moje, ale mogę podarować je Mariuszowi, a raczej Zuzi ;)

Zuzia zawsze bała się obcych ludzi, ale w przeciągu około 3 dni przyzwyczajała się do nich.
Jest śliczna, a przy tym ma świetny charakter. Kocha towarzystwo ludzi, będzie ciągle domagała się pieszczot. Kocha też zabawę z innymi psami.

a jak ona wchodzi po schodach? ma malutkie nozki

Posted

Komu pieska, komu?????

majku33krakow właśnie do mnie dzwonił, że rezygnuje :angryy:

Skąd go wytrząsnęłyście?

Psiak czeka na transport spowrotem do piekła...

Posted

Cooooo???? Zulugula musisz ją przetrzymać. Ona szybko znajdzie dom. Jeśli nie Ty to musimy coś wykombinować. Szukamy na cito DT. Nie może wrócić do Halinowa.To jest pewne

Info dla Majko33Kraków
CZY TY JESTEŚ W PEŁNI ZMYSŁÓW???

Posted

Kur..a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy: Nie będe wypowiadała się na temat Mariusza, bo musiałabym użyć niestosownych słów :angryy: :angryy: :angryy: Dopilnuję, aby nie zaadoptował żadnego psa z dogo!!!

Kuźwa i co teraz??!! Zulugula do kiedy możesz ją przetrzymać??

Posted

Właścicielka Zuzi powiedziała, że już jej nie weźmie: "oddałam ją i już nie jest moja"!!!

W dzialę "przygarnę psa" jest ktoś chętny na ratlerkowatą suczkę! Jak dostanę nr. tel. tej osoby, to zadzwonię! Gdzie dokładnie sunia teraz przebywa?

Posted

Sunia jest u Zuluguli, ale nie może tam długo zostać. Już wysłałam PW do asiunip. Ona założyła wątek "dom dla ratlerka pod Wawą" Czekam na odzew. Może się uda. Skontakuję się z Wandą Szostak. Na wątku onki mówiła coś o tymczasie. Zanim znajdziemy DS może pomoże.

Posted

O kurcze, od początku wiedzialam ze bedzie cos nie tak.. :shake: Dobrze ze sunia do niego nie trafila.. do nieodpowiedzialnego faceta!

Posted

Trzeba Bogu dziękować, ze do niego nie trafiła, bo po postach śmiem twierdzić, że adopcja miała mieć charakter matrymonialny:mad::mad::mad::angryy:

Posted

Doda_ napisał(a):
O kurcze, od początku wiedzialam ze bedzie cos nie tak.. :shake: Dobrze ze sunia do niego nie trafila.. do nieodpowiedzialnego faceta!

Nieodpowiedzialnego faceta?

Mnóstwo osób dla ratowania tego psa poświęciło swój czas i pieniądze!!! A teraz pies wyląduje w schronie, bo nie ma co z nim zrobić!!! Cieszysz się????!!!! :2gunfire:

Jezu kochany............ Sory, ale po prostu wymiękam na taki debilizm!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...