Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: superowe wiesci

zulugula napisał(a):
Tak majku, przepadla:p

Zuzia cały czas jest ze swoim nowym Panem na działce. Dopiero na zimę wraca do Warszawy. W listopadzie będzie sterylizowana. Nie mam zdjęć, bo na tej działce nie ma internetu. Jeśli się uda, to coś dostanę mms'em. Nie wiem co mam tutaj wiecej pisać. Zuzia jest bardzo grzeczna i karna. Nie ma więc z nią żadnych problemów i wielkich wydarzeń. Jest pieszczochem. Nie rzuca się już tak bardzo na jedzenie. Bardzo zaprzyjaźniła się z wnukami właściciela. Jest to dla mnie małym zaskoczeniem, bo mojego dziecka się bała. Zuzia bardzo lubi jeździć samochodem. To już nie ten sam pies. Jest szczęśliwa, posłuszna, przyjacielska, odważniejsza. Śpi z właścicielem w łóżku, bo wcześniej mieli kota. Ona taka mała, więc przejeła pewne kocie przywileje. Nie wiem co chcecie jeszcze wiedzieć??? To 200% bardzo dobry domek. Pan emeryt, więc Zuzia nie zostaje sama nawet na chwilkę. Ma do swojej dyspozycji ogromną działkę na wsi, a zimą mieszkanko w wawce. Oczywiście mieszka w domku. Własciciel jest zauroczony psiną. Obiecał się u mnie zjawić z nią gdy wróci do Warszawy. Zuzia to prawdziwa szczęściara. Nie każdy pies ma tak dobre warunki życiowe, nie wspominając o właścicielu. Rolą Zuzi jest po prostu towarzyszenie w codziennym życiu.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...