majku33krakow Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 violka49 napisał(a):majku jaki mam post??? sorry za offa na czarnych kwiatkach strona 59
violka49 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 majku33krakow napisał(a):na czarnych kwiatkach strona 59 przecież to nie ja Cię tam wrzuciłam i mój post nie miał na celu umieszczenia tam Twojej osoby...ja tylko poprawiłam autorkę postu co do mieszkania i nic więcej proszę nie odchodźmy już w tym wątku od tematu, który jest poswięcony znalezieniu domku dla Zuzi....wszelki inne sprawy załatwiajmy na PW KONIEC TEMATU NIE ZAŚMIECAJMY ZUZINEGO WĄTKU
majqa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 zulugula napisał(a):Jedziemy z Isadorą w piatek pod wieczór sprawdzić domek. Zuzia jedze z nami, jeśli domek bedzie ok, to podpiszemy na miejscu umowę adopcyjną i Zuzia spędzi pierwszą nocke w nowym domku. (...). Już jutro ten wielki dzień? Nic się nie zmieniło?
zulugula Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 To już dzisiaj :lol: Mam nadzieje, że wizyta adopcyjna będzie zakończona pomyślnie.
violka49 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 oby ta żabka miała podróż tylko w jedną stronę :kciuki:
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 violka49 napisał(a):oby ta żabka miała podróż tylko w jedną stronę :kciuki: Wyłącznie w jedną !!! :thumbs:
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Może to i dziecinada ale normalnie jak dziecko nie mogę się doczekać info o naprawdę szczęśliwym zakończeniu tej historii i...fotek, fotek, fotek, rozwariowanego, wygłupowego wyrazu pyszczka Zuzi.:loveu:
Inez de Villaro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 majga- może to i dziecinada...ale w takim razie wszyscy tu jesteśmy trochę zdziecinniali ;)
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Inez de Villaro napisał(a):majga- może to i dziecinada...ale w takim razie wszyscy tu jesteśmy trochę zdziecinniali ;) To odetchnęłam! :evil_lol: Idę pokornie do piaskownicy, zająć się babkami z piasku, zabić czas i doczekać dobrych newsów! ;)
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Inez de Villaro napisał(a):...to Barbie się już nie bawisz????:) Ej, co Ty sobie myślisz??? :-o :evil_lol: Zawsze wybierałam Kena !!! :evil_lol:
Cekinka13* Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Czy Zuzia grzeje już doopkę w nowym domku? :razz: Fotki Zuzi z dnia dzisiejszego mają znaleźć się jak najprędzej na wątku! :diabloti: Tylko mi nie mówcie, że nie ma zdjęć! :mad: :evil_lol:
Isadora7 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zuzia w domku, swoim, własnym :), ma swojego Ludzia :loveu::loveu::loveu:
Cekinka13* Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 :multi: :multi: Ależ się cieszę :loveu: :loveu: Są może jakieś fotki? :cool1: Chciałam wszystkim podziękować za pomoc w ratowaniu oraz znalezieniu Zuzi domku!
zulugula Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zuzia zaczyna swoje prawdziwe życie od wakacji. Już jutro jedzie :lol: Ja też bym chciała :-( Oby całe jej życie było jak długie wakacje. Choć uważam, że jest na to szansa. Zuzia co prawda będzie mieszczuchem, jednak jej nowy Pan jest rencistom (cały czas ma tylko dla Zuzi) i spędza bardzo dużo czasu w domku na działce. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zajrzeli tutaj na watek i przyczynili się w jakiś sposób do polepszenia życia temu maleństwu. W szczególności dziękuję za bezpośrednią pomoc Selendze (nie każdy wie, że miałam w niej absolutne wsparcie w DT), Olence84 (za chęć pomocy w DT u Selenga), MaJi 75 (za transport do mnie i namiary na trafne ogłoszenia), asiunip (za telefon do właściwego domu), Isadorze7 :lol: za przetestowanie nowych właścicieli, a także Mariuszowi (za dobre chęci).
Isadora7 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='zulugula']Zuzia zaczyna swoje prawdziwe życie od wakacji. Już jutro jedzie :lol: Ja też bym chciała :-( Oby całe jej życie było jak długie wakacje. Choć uważam, że jest na to szansa. Zuzia co prawda będzie mieszczuchem, jednak jej nowy Pan jest rencistom (cały czas ma tylko dla Zuzi) i spędza bardzo dużo czasu w domku na działce. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zajrzeli tutaj na watek i przyczynili się w jakiś sposób do polepszenia życia temu maleństwu. W szczególności dziękuję za bezpośrednią pomoc Selendze (nie każdy wie, że miałam w niej absolutne wsparcie w DT), Olence84 (za chęć pomocy w DT u Selenga), MaJi 75 (za transport do mnie i namiary na trafne ogłoszenia), asiunip (za telefon do właściwego domu), Isadorze7 :lol: za przetestowanie nowych właścicieli, a także Mariuszowi (za dobre chęci). Bez przesady ja tylko grzecznie siedziałam i właściciele mi sie na tyle spodobali, że nie skorzystałam ze swoich pokładów sarkazmu, cierpkiego humoru i doświadczeń z sabatów na Łysej Górze
zulugula Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zapraszam wszystkich chetnych do pomocy tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117064 Bez Was sobie nie poradzę :evil_lol: Młoda potrzebuje pilnie DS lub chociaż DT na miesiąc.
zulugula Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Dzwoniłam, żeby dowiedzieć się co u Zuzi. Podobno siedzi na "swoim" fotelu i znowu nie ma z nią kontaktu :-( Biedulka. Ja wiem, że za parę dni juz będzie szczęśliwa, ale żal mi jej okropnie, że znowu czuje się zdradzona, porzucona...
Recommended Posts