zulugula Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Jeśli domek nie zostanie sprawdzony do czwartku, to Zuzia zapewne trafi do kolejnego DT. To bardzo ją stresuje i chcemy chyba tego uniknąć? Państwo chcą po nią przyjechać w piątek lub w sobote. Zuzia absolutnie nie jest dla nich zarezerwowana, więć jeśli ktoś ma na oku jakiś inny fajny domek, to liczę na wiadomość :lol: Waldi489 propozycja Mariusza nie została odrzucona. Ona sam się z niej wycofał w ostatniej chwili. W zasadzie w trakcie jej transportu... To wystarczający powód. A Sopel Mariusza niech będzie szczęśliwym psem u boku swojego pana.
majku33krakow Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Cekinka13* napisał(a):Dyskusję oficjalnie uważam za zamkniętą. Teraz skupiamy się na ZUZI. DAJCIE SIE WYPOWIEDZIEC LUDZIOM KTORZY NIE BRALI UDZIAłU W DYSKUSJI,ZOSTAłEM ZLE POTRAKTOWANY,PONIEWAZ MAM PSA I JEST MU SUPER.
zulugula Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Cekinka, widzisz jakieś możliwości sprawdzenia domku? Ja jestem dość nowa tutaj i nie wiem kto skąd jest. Liczę na Was.
majku33krakow Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 zulugula napisał(a):Jeśli domek nie zostanie sprawdzony do czwartku, to Zuzia zapewne trafi do kolejnego DT. To bardzo ją stresuje i chcemy chyba tego uniknąć? Państwo chcą po nią przyjechać w piątek lub w sobote. Zuzia absolutnie nie jest dla nich zarezerwowana, więć jeśli ktoś ma na oku jakiś inny fajny domek, to liczę na wiadomość :lol: Waldi489 propozycja Mariusza nie została odrzucona. Ona sam się z niej wycofał w ostatniej chwili. W zasadzie w trakcie jej transportu... To wystarczający powód. A Sopel Mariusza niech będzie szczęśliwym psem u boku swojego pana. ALE TRZEBA DAC SZCZESCIE DRUGIEMU PSU,A TU NIE BYL WAZNY PIES TYLKO PRZEWRAZLIWIENI LUDZIE,JA TEGO TAK NIE ZOSTAWIE,CZY TO NIE DOWOD ZE SOPEL MA SUPER?NIECHCIELISCIE DAC ZUZI SZCZESCIA,BALISCIE SIE MI DAC PIESKA A DOWODEM W TEJ SPRAWIE JEST MOJ SOPEL,A KWAPA SIE ZAJMUJE ROTTWAILERAMI,TO INNA RASA CAłKIEM INNY CHARAKTER.
zulugula Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Właśnie zadzwoniłam na drugi nr telefonu. Wczoraj nikt nie odbierał, a dzisiaj rozmawiałam z Panem z Mokotowa. Wysłuchał wszystkiego na temat psa i jest na TAK. Chce małą młodą suczkę -ratlerka. Zuzia rasowa nie jest, ale ponoć taka jaką sobie wymarzył :lol: W piątek zaprasza do siebie na wizytę przedadopcyjną. W sobotę wyjezdza na działkę (może już z psem). Jest zdecydowany podpisać umowę adopcyjną, wysterylizować Zuzie (jest przeciwny rozmnażaniu zwierzat) i uzupełnić wszystkie szczepienia :lol: Pan już nie pracuje, miał w przeszłości pieski i kotki. Kto z doświadczeniem w adopcjach może pojechać ze mną i Zuzią do tego Pana w piątek? A swoją drogą, drugi mały piesek ma szanse na domek.
Isadora7 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 zulugula napisał(a):Właśnie zadzwoniłam na drugi nr telefonu. Wczoraj nikt nie odbierała, a dzisiaj rozmawiałam z Panem z Mokotowa. Wysłuchał wszystkiego na temat psa i jest na TAK. Chce małą młodą suczkę -ratlerka. Zuzia rasowa nie jest, ale ponoć taka jaką sobie wymarzył :lol: W piątek zaprasza do siebie na wizytę przedadopcyjną. W sobotę wyjezdza na działkę (może już z psem). Jest zdecydowany podpisać umowę adopcyjną, wysterylizować Zuzie (jest przeciwny rozmnażaniu zwierzat) i uzupełnić wszystkie szczepienia :lol: Pan już nie pracuje, miał w przeszłości pieski i kotki. Kto z doświadczeniem w adopcjach może pojechać ze mną i Zuzią do tego Pana w piątek? A swoją drogą, drugi mały piesek ma szanse na domek. W godzinach popołudniowych w piątek mogę być do dyspozycji. Mokotów nie problem. Mogę nawet z Rambuniem, to świetny tester nowych domków. No chyba ze ktoś inny się zgłosi :lol:
Guest Elżbieta481 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Każdy może uznać dyskusję za zamkniętą.Oczekujemy na stanowisko admina forum.Na chwilę obecną kończymy udział w tym watku.
Doda_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wczoraj wyjechałam, dziś rano wchodze na watek i ile nowych stron! :crazyeye: Dobrze, że Zuzia ma szanse na domek! Trzymam bardzo mocno kciuki!
majku33krakow Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 zulugula napisał(a):Jeśli domek nie zostanie sprawdzony do czwartku, to Zuzia zapewne trafi do kolejnego DT. To bardzo ją stresuje i chcemy chyba tego uniknąć? Państwo chcą po nią przyjechać w piątek lub w sobote. Zuzia absolutnie nie jest dla nich zarezerwowana, więć jeśli ktoś ma na oku jakiś inny fajny domek, to liczę na wiadomość :lol: Waldi489 propozycja Mariusza nie została odrzucona. Ona sam się z niej wycofał w ostatniej chwili. W zasadzie w trakcie jej transportu... To wystarczający powód. A Sopel Mariusza niech będzie szczęśliwym psem u boku swojego pana. zulu gula jak przekazesz pieska do innego domu złamiesz prawo ochrony zwierzat,pies nie jest rzecza,a wtedy ci nie odpuszcze!!
Isadora7 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 majku33krakow napisał(a):zulu gula jak przekazesz pieska do innego domu złamiesz prawo ochrony zwierzat,pies nie jest rzecza,a wtedy ci nie odpuszcze!! Szantaż też jest karalny a to ewidentny szantaż. A nawet groźba karalna. Ave bez odbioru
Charly Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 hihi, to znaczy, ze jak pogrożę policją osobie która chce popelnic wykroczenie czy przestępstwo- to narażam się na sprawę za szantaż?:evil_lol: abstrahując od tego, ze w powyższym wykroczenia nie ma i Mariusz- daj już spokoj dziewczynom i psu. Nie dają -trudno. Nie jestes piewszym ktory psa nie dostanie. Byc moze jest to niesprawiedliwe- dobrze jednak ogólnie, że dziewczyny są ostrożnie. Jesli niesprawiedliwie tym razem- takie życie:);)Nie przejmuj się tak
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Charly napisał(a):hihi, to znaczy, ze jak pogrożę policją osobie która chce popelnic wykroczenie czy przestępstwo- to narażam się na sprawę za szantaż?:evil_lol: abstrahując od tego, ze w powyższym wykroczenia nie ma i Mariusz- daj już spokoj dziewczynom i psu. Nie dają -trudno. informowanie o skutkach prawnych czynu zabronionego nie podlega karze i nie jest szantazem
MaJa 75 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dziewczyny dajcie mu spokój. ;) Jeśli chce niech złoży odpowiednie zawiadomienie na policję;) Wiemy wszyscy, że efekt będzie zerowy
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 MaJa 75 napisał(a):Dziewczyny dajcie mu spokój. ;) Jeśli chce niech złoży odpowiednie zawiadomienie na policję;) Wiemy wszyscy, że efekt będzie zerowy jezeli zlozy zawiadomienie a policja z nie wiadomo jakich przyczyn podejmie jednak czynnosci wyjasniajace prosze o info na priv - w jego postach juz mozna sie dopatrzyc wielu naruszen np. przepisow KC.
Isadora7 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 majku33krakow napisał(a):zulu gula jak przekazesz pieska do innego domu złamiesz prawo ochrony zwierzat,pies nie jest rzecza,a wtedy ci nie odpuszcze!! Angie :) napisał(a):informowanie o skutkach prawnych czynu zabronionego nie podlega karze i nie jest szantazem Jeżeli widzisz w tym informację o skutkach prawnych to spuszczam zasłonę milczenia i lata spędzone w V Wydziale Karnym Wojewódzkim (Warszawa) uważam za stracone. Jest takie powiedzenie i ma głęboki sens i jest bardzo, bardzo prawdziwe: dajcie mi człowieka a ja znajdę paragraf. Tyle. Amen. Koniec mojej dyskusji w temacie który nie będzie ściśle dotyczył Zuzi bezpośrednio.
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Isadora7 napisał(a):Jeżeli widzisz w tym informację o skutkach prawnych to spuszczam zasłonę milczenia i lata spędzone w V Wydziale Karnym Wojewódzkim (Warszawa) uważam za stracone. Jest takie powiedzenie i ma głęboki sens i jest bardzo, bardzo prawdziwe: dajcie mi człowieka a ja znajdę paragraf. Tyle. Amen. Koniec mojej dyskusji w temacie który nie będzie ściśle dotyczył Zuzi bezpośrednio. sorry - staje oczywiscie w obronie zulugulii - nie to zacytowlam.:oops: wrocmy do psiaka - co z tym domkiem?
MaJa 75 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Isadora nie ma czegoś takiego jak V Wydział Karny Wojewódzki;)
Cekinka13* Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Majku, nie odzywaj się już na tym wątku, pieprzysz bzdury i tyle, nie pomgasz w ten sposób Zuzi a wręcz przeciwnie. Masz do dyspozycji PW. Zulugula, z Twojego opisu wynika, że domek jest super! Mamy już załatwioną wizytę przedadopcyjną, wszystko zaczyna się układać! :multi: Zulugula, kochana, jak tam się Zuzka sprawuje? :cool3:
zulugula Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Zuzia jest bardzo słodka. Merda swoim kikutkiem, wpycha swoją malusią pupkę na kolana i szczerzy zęby z radości. Bardzo lubi dywany. Chyba nigdy w życiu nie miała z nimi do czynienia. Gdy tylko nas zobaczy, czołga się brzuchem po podłodze i ciągnie za sobą tylne łapki. Komicznie to wygląda. Pieszczocha z niej się robi. To jednak taki typ psa, który bedzie zakochany tylko w swoim właścicielu. Zupełnie ignoruje obcych. Za nic nie da się jej przekupić. Przed Zuzią jeszcze troszkę nauki. Dzisiaj nawaliła mi koope w dziecięcym pokoju :angryy: Mariusz - panu już na tym wątku dziekujemy :hand:
Isadora7 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Angie :) napisał(a):sorry - staje oczywiscie w obronie zulugulii - nie to zacytowlam.:oops: wrocmy do psiaka - co z tym domkiem? Nawet chwilę o tym pomyślałam. Nie ma sprawy. MaJa 75 napisał(a):Isadora nie ma czegoś takiego jak V Wydział Karny Wojewódzki;) A gdzie ja napisałam że jest? Napisałam że spędziłam kilka lat. A to jest różnica. Od tego czasu były 2 reorganizacje, przynajmniej o dwóch wiem. I w tym miejscu stawiam "grubą kreskę" i wracamy do bohaterki tego wątku. Zuzia - twój domek coraz bardziej widoczny.
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Isadora7 napisał(a):Nawet chwilę o tym pomyślałam. Nie ma sprawy. A gdzie ja napisałam że jest? Napisałam że spędziłam kilka lat. A to jest różnica. Od tego czasu były 2 reorganizacje, przynajmniej o dwóch wiem. I w tym miejscu stawiam "grubą kreskę" i wracamy do bohaterki tego wątku. Zuzia - twój domek coraz bardziej widoczny. sliczne zdjecie :) mozna je jakos obrocic :)
Isadora7 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Century Gothic]Prosze bardzo, mówisz i masz, wybieraj... [/FONT]
asiuniap Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Angie :) napisał(a):sliczne zdjecie :) mozna je jakos obrocic :) A po co. Ja kładę sie na prawy bok :diabloti: Bardzo się cieszę, że telefon się przydał :loveu: Moja sunia, na którą udało mi się "złapać" kilka dodatkowych telefonów w ten łyken też najprawdopodobniej (tfu tfu) idzie do super domu.
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 asiuniap napisał(a):A po co. Ja kładę sie na prawy bok :diabloti: Bardzo się cieszę, że telefon się przydał :loveu: Moja sunia, na którą udało mi się "złapać" kilka dodatkowych telefonów w ten łyken też najprawdopodobniej (tfu tfu) idzie do super domu. w pracy nie moge sie polozyc na bok bo pomysla ze spie ;) naprawde jest sliczna - ma allegro?
Recommended Posts