Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majku33krakow napisał(a):
CZY FUNDACJA PODEJMIE SIE ,CHCE TO ZGLOSIC DO SADU,CZY FUNDACJA ZWRUCI KOSZTY JAK JA WYGRAM?

Niestety, obawiam się, że Pan nie wygra, a straci kolejną porcję zdrowia i zbędne nerwy. Czy jest sens? Pan sam powinien wiedzieć, że strona przegrana ponosi koszty sądowe, jak więc jest z tym Pana rozumowaniem?

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Podpisuję się pod tym od A do Z, również z racji zawodu...i...niestety nic nie da zasięganie języka od osoby, która ma dane dolegliwości (czyli sam zainteresowany, a propos, chwała mu za to, że to ujawnił).

Z kolei, wyciąganie informacji od osób, najogólniej ujmując, pomagających danej osobie, jest naruszeniem prawa (nie mam tu na myśli wspomnianej konsultacji).

Mam nadzieję, że to trochę ostudzi Wasz zapał, co do sprawdzania domu, bo to nic nie da. Ot, poprostu. Problemy nie wybierają i daleko mi tu do ironii. Dziś wydaje mi się, że ich nie mam, "każde jutro" może być inne od "dzisiaj".
Panu, wziętemu pod lupę, z całego serca współczuję ale nie tędy droga.

SKORO MI NIECHCECIE ODDAC TO NIE DAWAJCIE JA DO SCHRONU PORAZ DRUGI,JEJ POTRZEBNY D,T
NIE MOZE SOBIE FUNDACJA EMIR BRAC PSA BO CHCA POMOC SUNI,
POZATYM TO BZDURY ZE CHCA JEJ POMOC,ZROBIC ZABIEG ,CZIP,I DO BUDY TAK?ROZBRAJA MNIE TA FUNDACJA,SUNIA MA DOBRE WARUNKI.

Posted

majqa napisał(a):
Niestety, obawiam się, że Pan nie wygra, a straci kolejną porcję zdrowia i zbędne nerwy. Czy jest sens? Pan sam powinien wiedzieć, że strona przegrana ponosi koszty sądowe, jak więc jest z tym Pana rozumowaniem?

WIEM ZE STRONA PRZEGRANA PONOSI KOSZTY.

Posted

POZATYM TO BZDURY ZE CHCA JEJ POMOC,ZROBIC ZABIEG ,CZIP,I DO BUDY TAK?ROZBRAJA MNIE TA FUNDACJA,SUNIA MA DOBRE WARUNKI.

Nie znasz się i bzdury piszesz.

Posted

majqa napisał(a):

PANI SKAD WIE ZE NIE WYGRAM,POWINNA PANI W SADZIE PRACOWAC JAK PANI WSZYSTKO WIE.

Posted

majqa napisał(a):

TRUDNO SUNIA TEZ TRACI ZDROWIE.

Posted

GameBoy napisał(a):
z powodu????

Rozumiem, że przejmujesz osobiście odpowiedzialność za los tej suki. Fundacja EMIR ma dośc psów w potrzebie i nie jest naszym celem odbieranie jej na siłę. Nie zamierzamy jej porywac ani uprowadzać. Natomiast brak reakcji w syt. gdy chcieliście przez swoją decyzje popełnić kardynalny błąd; narażając życie i zdrowie psa - musielismy zareagować.
Zatem - los suki w Twoich rękach i po zaszczepieniu i koniecznej sterylizacji znajdziesz jej odpowiedni i odpowiedzialny dom. Tak mam rozumiec Twoje posty?
EMIR
Cieszę się, że zdanie innej oraganizacji przestrzegającej przed tą fatalną adopcją dotarlo do Was. Nie ważne czyje argumenty - ważne, że suka będzie bezpieczna.

Posted

GameBoy napisał(a):
z powodu????

Niezgodność z EMIR? ;) Inne wątki.
Nie staję nigdy po stronie silniejszego ale zawsze, dosłownie zawsze, wybieram drogę własnego zdrowego, mam nadzieję rozsądnego, rozumowania. (DIF doskonale wie, że, nie a propos EMIR, tak się stało na wątku, bliskiego sercu DIF, Berniego. Pamiętasz DIF???)
Również zawsze, bo to też nauka, analizuję cudze poglądy, o ile ktoś ma pojęcie, o czym pisze.
W tym przypadku zaburzenia nie zostały w pełni zdefiniowane, to zmuszałoby człowieka do "wybebeszania siebie", do tego nie mamy prawa, na zimne więc dmucham.
Nigdy nie szukam sposobu na przypodobanie się żadnej z fundacji. Gwiżdżę na to.

Posted

violka49 napisał(a):
nie wiem co reszta osób piszących w tym wątku ale ja jestem aby Mod zamknął temat bo robi się niemiło :shake:

VIOLA49 ZAMYKAMY BO KTOS NAS POSTRASZYł FUNDACJA EMIR?
VIOLA49 CZY MOZESZ MI PODAC NAMIARY NA OSOBE Z TOZU,PROSZE CIE,

Posted

zulugula napisał(a):
Decydujcie...

Zdecydowanie nie. Mam nadzieję, że nie chcecie jej zafundować kolejnego koszmaru. Czy dzwoniłyście na 2 numery, które Wam podałam na pw?

Posted

emir napisał(a):
Rozumiem, że przejmujesz osobiście odpowiedzialność za los tej suki. Fundacja EMIR ma dośc psów w potrzebie i nie jest naszym celem odbieranie jej na siłę. Nie zamierzamy jej porywac ani uprowadzać. Natomiast brak reakcji w syt. gdy chcieliście przez swoją decyzje popełnić kardynalny błąd; narażając życie i zdrowie psa - musielismy zareagować.
Zatem - los suki w Twoich rękach i po zaszczepieniu i koniecznej sterylizacji znajdziesz jej odpowiedni i odpowiedzialny dom. Tak mam rozumiec Twoje posty?
EMIR
Cieszę się, że zdanie innej oraganizacji przestrzegającej przed tą fatalną adopcją dotarlo do Was. Nie ważne czyje argumenty - ważne, że suka będzie bezpieczna.

nie mam sily do Ciebie czasami naprawde
suka jest u Zuluguli, pozniej pojedzie do Selengi, poniewaz Zulugula wyjezdza
pies zostanie zaszczepiony, co ze strylka nie wiem
miala byc wykonana w nowym domu ale kandydatura p.Mariusza odpadala nie tylko z powodu tego co napisał przedstawiciel Pomorskiej Fundacji Rottka
p.Mariusz jest chora osoba o reszcie szczegolow nie bede tu pisala bo nie mam do tego prawa!!!
jezeli los Zuzi jest Ci bliski to chyba moznaby wykonac z Twoja pomoca tansza sterylke i pozniej podpisac umowe na Emir
ja tylko nie rozumiem po co ja zabierac w tlum psow skoro tu na dobre warunki
do Twoich dzialan nie mam zadnych zastrzezen, chwala Ci za to co robisz dla psow, ale takie traktowanie z gory bez znajomosci tematu nie podoba mi sie i to sie nie zmieni

ja nie jestem osoba odpowiedzialna za Zuzke, odpowiedzialne za nia jest tu kilka osob, ktore od poczatku organizowaly akcje, ja tylko wpadlam pomoc sprawdzic dom i dowiedziec sie o co chodzi

Posted

VIOLA49 ZAMYKAMY BO KTOS NAS POSTRASZYł FUNDACJA EMIR?

nie od nas zależy zamknięcie tematu tylko od Moda i nie chodzi o żadne straszenie tylko o to, że jeszcze chwilę a padną nie potrzebne słowa i może bezpodstawne oskarżenia a ogólnie posty zaczynają odbiegać od meritum sprawy i tematu wątku

VIOLA49 CZY MOZESZ MI PODAC NAMIARY NA OSOBE Z TOZU,PROSZE CIE,

nie dysponuję takowymi

Posted

PANI SKAD WIE ZE NIE WYGRAM,POWINNA PANI W SADZIE PRACOWAC JAK PANI WSZYSTKO WIE.

Proszę wybaczyć, nie jestem prawnikiem...Jeśli Pan wierzy, że wygra..cóż mi dodawać poza podtrzymaniem, że jest Pan na przegranej pozycji.
Tym gorzej dla Pana spokoju, że Pan tego nie dostrzega.
Nie, nie jestem wszechwiedząca.

Posted

CZESC MOZESZ ZABRAC GLOS,O PRAWDE MI CHODZI?

Głosu zabierać nie będę bo nie jestem w temacie i nie mam prawa aby się wypowiadać. Poinformowałem tylko zainteresowane osoby, że nie jesteś osobą, która powinna adoptować jakiegokolwiek psa. To wszystko. Przepraszam za off.

Posted

Nie widzę powodu do zamknięcia sprawy, bo sunia wciąż szuka domu.
Proszę jedynie o odcięcie się od tematu obecnego, bo to nas oddala od pomocy suni.

Posted

kwapa napisał(a):
Głosu zabierać nie będę bo nie jestem w temacie i nie mam prawa aby się wypowiadać. Poinformowałem tylko zainteresowane osoby, że nie jesteś osobą, która powinna adoptować jakiegokolwiek psa. To wszystko. Przepraszam za off.

i dzieki Ci za to, choc niestety, dla p.Mariusza, nie byles jedyny

Posted

emir napisał(a):
EMIR

TO TERAZ PAN CHCE WCISNAC GEM BOY SUNIE,PRZEDCHWILA PAN MOWIł ZE PAN JA BIERZE.

Posted

kwapa napisał(a):

MOZESZ PODAC POWOD?NIE ZNASZ MNIE

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...