majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 violka49 napisał(a):za pewne Zuzia nie jest az takim psim przytulasem jakiego bys szukał....pewnie jest typem samotniczki az takim bardzo nie ale głaskanie lubi napewno,sopel jest przytulasem,damy sobie rade nie oddam jej ponownie napewno.
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 majku33krakow napisał(a):az takim bardzo nie ale głaskanie lubi napewno,sopel jest przytulasem,damy sobie rade nie oddam jej ponownie napewno. napewno jej nie oddam mam zasade ze psem sie nie wolno bawic,oddawac z rak do rak,zasady nie zmienie
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 violka49 napisał(a):ja wysiadam...brzydko mi to pachnie :shake: dlaczego,zuzie wysterylizuje
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 violka49 napisał(a):ja wysiadam...brzydko mi to pachnie :shake: obrazasz mnie!
GameBoy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Majku cytuj wszystko w jednym poscie! rozciagasz watek i robi sie nieczytelny, tak sie nie robi
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 GameBoy napisał(a):Majku cytuj wszystko w jednym poscie! rozciagasz watek i robi sie nieczytelny, tak sie nie robi oki,denerwuje sie,ale rozumie wasze obawy po tym moim telefonie,wreszcie chcemy dla zuzi najlepiej
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 GameBoy napisał(a):Majku cytuj wszystko w jednym poscie! rozciagasz watek i robi sie nieczytelny, tak sie nie robi powiedz mi jak to robic,widze ze stron przybywa a nie powinno
GameBoy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 majku33krakow napisał(a):oki,denerwuje sie,ale rozumie wasze obawy po tym moim telefonie,wreszcie chcemy dla zuzi najlepiej majki moje rozterki nie dotycza Twojego telefonu ale tego co robisz teraz zachowujesz sie dziwacznie, nie pisze tego po to, zeby Cie urazic tylko dlatego, ze tak Cie odbieram Twoje reakcje i odpowiedzi sa irracjonalne, jakbys czytal inne posty niz ja
violka49 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Mariusz nie mam zamiaru Cię obrażać .....osobiście z Tobą rozmawiałam i wydawałeś się normalnym facetem dlatego wystawiłam tak pozytywną opinię ale Twoich postów zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć....piszesz nie logicznie, bez składu i ładu zupełnie jak 5cio latek :shake: dlatego również teraz mam mieszane uczucia co do tej adopcji
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 dlaczego nie logicznie?dlatego ze chce pomoc pieskowi zeby miał godne warunki?
violka49 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 majku33krakow napisał(a):na rottce umie a tu jestem mało razy podaj mi adres na rottki jak mozesz to przeglądne tamte posty
MaJa 75 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Violka jesteś jedyną osobą, która miała osobisty kontakt z Mariuszem. Dlatego Twoje zdanie jest tak ważne. Ja zmieniłam NIE na TAK właśnie po Twojej relacji. Nie chcę oceniać człowieka wyłącznie na podstawie słowa pisanego, ale do cholery normalny facet powinien być w stanie sklecić normalną wypowiedź.Jestem już głupia:placz:
violka49 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 MaJu sama mam mieszane uczucia bo wiem co słyszałam i widzę co czytam i własnym oczom nie wierzę:shake:....biję się z myślami bo nie chce nikogo skrzywdzić ale co raz bardziej jestem na NIE
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 nie mowiłem wam ze mam nerwice,ale co to ma wspolnego z zuzia
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 co tu jest nie tak?co robie zle,niezartujcie sobie
MaJa 75 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Jestem załamana i też mam nerwicę i depresję szczególnie w poniedziałek rano jak muszę iść do pracy:evil_lol:
Hotel KADIF Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 GameBoy napisał(a):jeżeli ktoś weźmie pod uwagę moje zdanie to ja jestem na NIE Mariusz z Zuzia nic sie nie stalo, dziewczyny pytaja jakie masz oczekiwania wzgledem psa, zeby skonfrontowac to z zachowaniem i usposobieniem Zuzki Przeczytałam cały wątek! Też jestem na NIE! Facet nie umie sklecić porządnego zdania, nie odpowiada na proste jak drut pytania. A te schody będące powodem jego zmiany decyzji kompletnie mnie rozwaliły....:megagrin::mdleje::megagrin: Nie podobają mi się te wypowiedzi: majku33krakow napisał(a):ja chce Zuzie,chce jej pomoc. majku33krakow napisał(a):dostane zuzie? majku33krakow napisał(a):taki ktory lubi pieszczotki,całowanie po pyszczku rozpieszczanie. Bardzo mi się nie podobają! :angryy: violka49 napisał(a):Mariusz nie mam zamiaru Cię obrażać .....osobiście z Tobą rozmawiałam i wydawałeś się normalnym facetem dlatego wystawiłam tak pozytywną opinię ale Twoich postów zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć....piszesz nie logicznie, bez składu i ładu zupełnie jak 5cio latek :shake: dlatego również teraz mam mieszane uczucia co do tej adopcji Sama viola, która przecież rozmawiała z Mariuszem ma wątpliwości!! Przypomnę jeszcze jedną wypowiedź: Lulka napisał(a):majki33krakow - ta osoba jest rowniez na forum adopcyjnym rottkow pomorskiej fundacji, czytajac jego posty ma sie nieodparte wrazenie ze cos jest "nieteges" i tu i tam tak wiec lepiej dmuchac na zimne ...... Dmuchając na zimne .... ode mnie nie otrzymałbyś żadnego psa, chłopie!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Zulugula powiedziała, że Zuzia może u niej pobyć do 27 lipca, bo potem wyjeżdża na wakacje. Zgadza się, czy coś kręcę? ;) Mamy 7 dni na znalezienie DT lub DS. Nie oddawajmy jej Mariuszowi! Takie jest moje zdanie!
GameBoy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 moge o cos Was prosic... przestanmy pisac i sie nakrecac przespijmy sie, zastanowmy i jutro niech zulugula podejmie decyzje
MaJa 75 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 DIF Bogu dzięki, że się pojawiłaś GB słuszna uwaga. Trzeba się przespać z tematem, chociaż jest baaaardzo gorąco:evil_lol:
violka49 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 majku33krakow napisał(a):nie jestem hory psychicznie. nikt tak nie napisał i nikt Cię o to nie posądza
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 co tu jest nie tak?co robie zle,niezartujcie sobie.
Recommended Posts