Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

violka49 napisał(a):
za pewne Zuzia nie jest az takim psim przytulasem jakiego bys szukał....pewnie jest typem samotniczki

az takim bardzo nie ale głaskanie lubi napewno,sopel jest przytulasem,damy sobie rade nie oddam jej ponownie napewno.

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majku33krakow napisał(a):
az takim bardzo nie ale głaskanie lubi napewno,sopel jest przytulasem,damy sobie rade nie oddam jej ponownie napewno.

napewno jej nie oddam mam zasade ze psem sie nie wolno bawic,oddawac z rak do rak,zasady nie zmienie

Posted

GameBoy napisał(a):
Majku cytuj wszystko w jednym poscie! rozciagasz watek i robi sie nieczytelny, tak sie nie robi

oki,denerwuje sie,ale rozumie wasze obawy po tym moim telefonie,wreszcie chcemy dla zuzi najlepiej

Posted

oki,denerwuje sie,ale rozumie wasze obawy po tym moim telefonie,wreszcie chcemy dla zuzi najlepiej

majki moje rozterki nie dotycza Twojego telefonu ale tego co robisz teraz
zachowujesz sie dziwacznie, nie pisze tego po to, zeby Cie urazic tylko dlatego, ze tak Cie odbieram
Twoje reakcje i odpowiedzi sa irracjonalne, jakbys czytal inne posty niz ja

Posted

Mariusz nie mam zamiaru Cię obrażać .....osobiście z Tobą rozmawiałam i wydawałeś się normalnym facetem dlatego wystawiłam tak pozytywną opinię ale Twoich postów zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć....piszesz nie logicznie, bez składu i ładu zupełnie jak 5cio latek :shake: dlatego również teraz mam mieszane uczucia co do tej adopcji

Posted

Violka jesteś jedyną osobą, która miała osobisty kontakt z Mariuszem. Dlatego Twoje zdanie jest tak ważne. Ja zmieniłam NIE na TAK właśnie po Twojej relacji. Nie chcę oceniać człowieka wyłącznie na podstawie słowa pisanego, ale do cholery normalny facet powinien być w stanie sklecić normalną wypowiedź.Jestem już głupia:placz:

Posted

MaJu sama mam mieszane uczucia bo wiem co słyszałam i widzę co czytam i własnym oczom nie wierzę:shake:....biję się z myślami bo nie chce nikogo skrzywdzić ale co raz bardziej jestem na NIE

Posted

GameBoy napisał(a):
jeżeli ktoś weźmie pod uwagę moje zdanie to ja jestem na NIE

Mariusz z Zuzia nic sie nie stalo, dziewczyny pytaja jakie masz oczekiwania wzgledem psa, zeby skonfrontowac to z zachowaniem i usposobieniem Zuzki

Przeczytałam cały wątek! Też jestem na NIE!
Facet nie umie sklecić porządnego zdania, nie odpowiada na proste jak drut pytania. A te schody będące powodem jego zmiany decyzji kompletnie mnie rozwaliły....:megagrin::mdleje::megagrin:

Nie podobają mi się te wypowiedzi:

ja chce Zuzie,chce jej pomoc.

dostane zuzie?

taki ktory lubi pieszczotki,całowanie po pyszczku rozpieszczanie.

Bardzo mi się nie podobają! :angryy:

violka49 napisał(a):
Mariusz nie mam zamiaru Cię obrażać .....osobiście z Tobą rozmawiałam i wydawałeś się normalnym facetem dlatego wystawiłam tak pozytywną opinię ale Twoich postów zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć....piszesz nie logicznie, bez składu i ładu zupełnie jak 5cio latek :shake: dlatego również teraz mam mieszane uczucia co do tej adopcji

Sama viola, która przecież rozmawiała z Mariuszem ma wątpliwości!!

Przypomnę jeszcze jedną wypowiedź:
Lulka napisał(a):
majki33krakow - ta osoba jest rowniez na forum adopcyjnym rottkow pomorskiej fundacji, czytajac jego posty ma sie nieodparte wrazenie ze cos jest "nieteges" i tu i tam

tak wiec lepiej dmuchac na zimne ......

Dmuchając na zimne .... ode mnie nie otrzymałbyś żadnego psa, chłopie!!

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Zulugula powiedziała, że Zuzia może u niej pobyć do 27 lipca, bo potem wyjeżdża na wakacje. Zgadza się, czy coś kręcę? ;)
Mamy 7 dni na znalezienie DT lub DS. Nie oddawajmy jej Mariuszowi!
Takie jest moje zdanie!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...