violka49 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 żaden problem....fajnie było wymiziać szalonego Sopla ;)
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 MaJa 75 napisał(a):Właśnie... poczekajmy na Zulugulę. Myślę, że w tym stanie rzeczy też będzie na tak. No i Cekinka, bo to ona wyratowała Zuzię z rąk pseudohodowcy. zulu gula jest na tak ,tylko chodziło o was czy sie zgadzacie:multi:
MaJa 75 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Jeśli chodzi o mnie to masz moje błogosławieństwo:lol: JESTEM NA TAK
zulugula Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Mariusz wszystko już wiemy odnośnie warunków i bardzo mnie cieszy, że możesz zapewnić takie dobre lokum. Mam jednak jeszcze jedno pytanie z innej beczki: Jakiego psa chcesz? O jakim marzysz? Jaki ma mieć charakter, bo juz wiemy, że Zuzia bardzo Ci się podoba. Jak ma się zachowywać? Czy ma być wesoły, przymilny, czy też może spokojny, opanowany?
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 zulugula napisał(a):Mariusz wszystko już wiemy odnośnie warunków i bardzo mnie cieszy, że możesz zapewnić takie dobre lokum. Mam jednak jeszcze jedno pytanie z innej beczki: Jakiego psa chcesz? O jakim marzysz? Jaki ma mieć charakter, bo juz wiemy, że Zuzia bardzo Ci się podoba. Jak ma się zachowywać? Czy ma być wesoły, przymilny, czy też może spokojny, opanowany? dostane zuzie?
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 zulugula napisał(a):Mariusz wszystko już wiemy odnośnie warunków i bardzo mnie cieszy, że możesz zapewnić takie dobre lokum. Mam jednak jeszcze jedno pytanie z innej beczki: Jakiego psa chcesz? O jakim marzysz? Jaki ma mieć charakter, bo juz wiemy, że Zuzia bardzo Ci się podoba. Jak ma się zachowywać? Czy ma być wesoły, przymilny, czy też może spokojny, opanowany? ja chce Zuzie,chce jej pomoc.
GameBoy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 majku33krakow napisał(a):dostane zuzie? oto odpowiedz, nie wiem dlaczego, zabijcie mnie, nie podoba mi sie to
MaJa 75 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 GameBoy napisał(a):oto odpowiedz, nie wiem dlaczego, zabijcie mnie, nie podoba mi sie to Mi też nie. Mariusz my oczekujemy od Ciebie zwykłej, normalnej odpowiedzi na proste pytanie.
violka49 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Mariusz czy potrafisz odpowiedzieć i rozumiesz proste pytanie zuluguli o to jaki charakter powinien mieć Twój nowy/przyszły pies???
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='zulugula']Mariusz wszystko już wiemy odnośnie warunków i bardzo mnie cieszy, że możesz zapewnić takie dobre lokum. Mam jednak jeszcze jedno pytanie z innej beczki: Jakiego psa chcesz? O jakim marzysz? Jaki ma mieć charakter, bo juz wiemy, że Zuzia bardzo Ci się podoba. Jak ma się zachowywać? Czy ma być wesoły, przymilny, czy też może spokojny, opanowany?[/quote a co sie stało z zuzia?
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 zulugula napisał(a):Mariusz wszystko już wiemy odnośnie warunków i bardzo mnie cieszy, że możesz zapewnić takie dobre lokum. Mam jednak jeszcze jedno pytanie z innej beczki: Jakiego psa chcesz? O jakim marzysz? Jaki ma mieć charakter, bo juz wiemy, że Zuzia bardzo Ci się podoba. Jak ma się zachowywać? Czy ma być wesoły, przymilny, czy też może spokojny, opanowany? mała suczke,bo moj pies z samcem sie gryzie,kochana przytulasna
GameBoy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 majku33krakow napisał(a):zulugula napisał(a):Mariusz wszystko już wiemy odnośnie warunków i bardzo mnie cieszy, że możesz zapewnić takie dobre lokum. Mam jednak jeszcze jedno pytanie z innej beczki: Jakiego psa chcesz? O jakim marzysz? Jaki ma mieć charakter, bo juz wiemy, że Zuzia bardzo Ci się podoba. Jak ma się zachowywać? Czy ma być wesoły, przymilny, czy też może spokojny, opanowany? a co sie stało z zuzia? jeżeli ktoś weźmie pod uwagę moje zdanie to ja jestem na NIE Mariusz z Zuzia nic sie nie stalo, dziewczyny pytaja jakie masz oczekiwania wzgledem psa, zeby skonfrontowac to z zachowaniem i usposobieniem Zuzki
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 majku33krakow napisał(a):mała suczke,bo moj pies z samcem sie gryzie,kochana przytulasna wesoły ktory by sie bawił z soplem
violka49 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Mariusz proszę Cię nie rozwalaj mnie :cool1: nic sie nie stało z Zuzią.......odpowiedz na proste jak drut pytanie zuluguli
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 violka49 napisał(a):Mariusz proszę Cię nie rozwalaj mnie :cool1: nic sie nie stało z Zuzią.......odpowiedz na proste jak drut pytanie zuluguli odpowiedziałem ,wesoły ktory by sie bawił z soplem ,przymilny
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 majku33krakow napisał(a):odpowiedziałem ,wesoły ktory by sie bawił z soplem ,przymilny taki ktory lubi pieszczotki,całowanie po pyszczku rozpieszczanie.
GameBoy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 majku33krakow napisał(a):taki ktory lubi pieszczotki,całowanie po pyszczku rozpieszczanie. NIE MACIE DOSC??
zulugula Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Więc muszę Ciebie mocno rozczarować, bo Zuza nie jest takim pieskiem jakiego poszukujesz...
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 GameBoy napisał(a):jeżeli ktoś weźmie pod uwagę moje zdanie to ja jestem na NIE Mariusz z Zuzia nic sie nie stalo, dziewczyny pytaja jakie masz oczekiwania wzgledem psa, zeby skonfrontowac to z zachowaniem i usposobieniem Zuzki mały ,taki ktory potrzebuje pomocy
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 zulugula napisał(a):Więc muszę Ciebie mocno rozczarować, bo Zuza nie jest takim pieskiem jakiego poszukujesz... czyli co mam szukac dalej?
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 zulugula napisał(a):Więc muszę Ciebie mocno rozczarować, bo Zuza nie jest takim pieskiem jakiego poszukujesz... czyli co mam szukac dalej?,co jest nie tak u zuzi?
violka49 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 za pewne Zuzia nie jest az takim psim przytulasem jakiego bys szukał....pewnie jest typem samotniczki
majku33krakow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 majku33krakow napisał(a):czyli co mam szukac dalej?,co jest nie tak u zuzi? niechce zebyscie jej oddawali zeby jej nie stresowac itak juz duzo przeszła
MaJa 75 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dziewczyny jeszcze raz przeanalizowałam cały wątek. Co chwila załamywałam ręce. Wiecie, ze zmieniłam zdanie dopiero po relacji Violki49. Przyszło mi to ciężko, bo nie do końca wierzę w Mariusza. Nie znam go osobiscie i opinię na jego temat mogę wydać jedynie na podstawie jego postów, które....wszyscy wiemy... Ostateczną decyzję podejmiecie Wy.
Recommended Posts