Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doda_']majku, ja nieraz widziałam jamnika chodzącego po schodach, wiec co? :roll:

Jeśli twierdzisz ze jamniki nie mogą chodzić po schodach, to Zuzia tez nie (jest mala) i dlatego zrezygnowałes bo pewnie tobie nie chce sie nosic Zuzie.[/quote
chce mi sie nosic zuzie,miałem wizyte przed adopcyjna ,viola49 była u mnie

Posted

majku33krakow napisał(a):
[quote name='Doda_']majku, ja nieraz widziałam jamnika chodzącego po schodach, wiec co? :roll:

Jeśli twierdzisz ze jamniki nie mogą chodzić po schodach, to Zuzia tez nie (jest mala) i dlatego zrezygnowałes bo pewnie tobie nie chce sie nosic Zuzie.[/quote
chce mi sie nosic zuzie,miałem wizyte przed adopcyjna ,viola49 była u mnie

ja tylko mowie co własciciel jamnika mi powiedział

Posted

majki33krakow - ta osoba jest rowniez na forum adopcyjnym rottkow pomorskiej fundacji, czytajac jego posty ma sie nieodparte wrazenie ze cos jest "nieteges" i tu i tam

tak wiec lepiej dmuchac na zimne i 5 razy go sparwdzic niz potem zalowac i pluc sobie w brodę :cool1:
w Krakowie jest mnóstwo dogomaniaczek, poproscie kogos doswiadczonego o wizyte koniecznie - jesli w ogole ma to sens...bo czytajac wypowiedzi tego czlowieka rece opadaja, albo dzieciak robiacy sobie jaja albo dorosly z "letka" :stupid:

jaka viola49??? nie ma nikogo o takim nicku na dogo :shake:

Posted

poczytałam wypowiedzi pana z Krakowa....coś tu jest nie tak! jest bardzo nieporadny językowo...jakby....dwóch zdań nie potrafił sklecić...tak nie mówią i nie pisza dorosli ludzie...nie chcę niczego sugerować, ale cos mi się tu nie podoba
jakby używał internetowego translatora...

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
poczytałam wypowiedzi pana z Krakowa....coś tu jest nie tak! jest bardzo nieporadny językowo...jakby....dwóch zdań nie potrafił sklecić...tak nie mówią i nie pisza dorosli ludzie...nie chcę niczego sugerować, ale cos mi się tu nie podoba
jakby używał internetowego translatora...

poczekajmy moze na violkę, co?

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Majku, a może - by uspokoić wszystkich - napisałbyś coś więcej o sobie i warunkach jakie możesz zapewnić Zuzi.

najlepiej zmierze pokoje,tzn mieszkanie,warunki super komfortowe

Posted

[quote name='MaJa 75']Majku, a może - by uspokoić wszystkich - napisałbyś coś więcej o sobie i warunkach jakie możesz zapewnić Zuzi.[/quote
domek,parter i poddaszena poddaszu moj wujek mieszka,domek jest duzy,teraz mierze

Posted

majku33krakow napisał(a):
[quote name='MaJa 75']Majku, a może - by uspokoić wszystkich - napisałbyś coś więcej o sobie i warunkach jakie możesz zapewnić Zuzi.[/quote
domek,parter i poddaszena poddaszu moj wujek mieszka,domek jest duzy,teraz mierze

SYPIALNIA 5METEROW DLUGOSCI NA 3METRZY SZEROKOSCI

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...