zulugula Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cekinka13* jak ktoś chce się przyczepić, to haczyk zawsze znajdzie. Mówiłaś, że Zuza nie ma aktualnych szczepień. Jestem przekonana, że pozostałe pieski też nie mają :razz: To raz, a dwa: każda działaność przynosząca zyski, powinna być zarejestrowana. Czy oni prowadzą działalność gospodarczą i odprowadzają podatki z tyt. swojej pseudohodowli? Urząd Skarbowy na pewno sprawdzi to dokładnie. W takim przypadku hodowla przestaje być opłacalna...
MaJa 75 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Dziewczyny czekajcie na mojego sms-a. Myślę, że będę bliżej 20.Przepraszam, za brak konkretnych ustaleń co do godziny, ale nie wszystko zależy ode mnie.
Cekinka13* Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 zulugula, wet podrabia książeczki pozostałych psów! :angryy: Maju, czekam na Ciebie o 20 ;)
Doda_ Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cekinka13* napisał(a):Zuzia jest już w drodze do domu! :multi: super!:multi::multi::multi:
MaJa 75 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Melduję, ze przekazałam Zuzię Zuluguli.Cekinka z tego wszystkiego zapomniałam o Frontline dla akity
zulugula Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Mała już u mnie. Nie wiem czy Wam mówiłam, ale jedzie do domku w poniedziałek. Rodzice zostają dłużej :cool3: Jest strasznie zestresowana. Chciała uciekać za samochodem. Na szczęście smyczka dobrze ją trzyma. Nie mam pojęcia czyja ta smycz i czy ma trafić z suczką do Mariusza??? Na dworze troszkę warczała i nie dała się dotknąć. Gdy zaprowadziliśmy ją do domu, tak staneła w progu i stała przez 15 min. Teraz leży, ale w tym samym miejscu :shake: Jest zdezorientowana kompletnie. Troszkę powarkuje na moją suczkę, ale nie ma zamiaru jej atakować. Bardziej ze stresu.
MaJa 75 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 W samochodzie jechała niczym słodki aniołek.Mój TZ twierdzi, że na sam koniec go obsiusiała, ale to chyba on się spocił z wrażenia:evil_lol: Dla niej to wielki stres, nie wie gdzie jest, czuje się niepewnie. Jeszcze nie wie że to początek nowego lepszego życia:lol: Zulugula prosimy o bieżącą relację z pobytu u Ciebie.
zulugula Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Pozwala się głaskać, ale nie pokazuje emocji. Jednak... gdy podrapałam ją za uszkami, przymknęła oczka :evil_lol: Przykro mi. Wiem, że liczycie na super opowieści, ale ja będę ja troszkę ignorować. Chyba tego teraz potrzebuje. Musi poczuć się bezpieczniej ;)
MaJa 75 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Masz rację, Zuzi potrzebny przede wszystkim spokój. Musi odnaleźć się w nowej sytuacji.
majku33krakow Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cekinka13* napisał(a):Zuzia jest już w drodze do domu! :multi: A JA SIE JUZ NIE MOGE DOCZEKAC:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
zulugula Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Specjalnie dla Ciebie zrobiłam jej troszkę zdjęć. Nie za wiele, bo bała się aparatu i bez flesza (drżała) :p Daje mi się już coraz bardziej głaskać. Widać, że lubi pieszczoty, tylko sama jeszcze nie wykazuje inicjatywy. Nadal wystraszona, nawet na szyneczkę się nie skusiła.
majku33krakow Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 zulugula napisał(a):Specjalnie dla Ciebie zrobiłam jej troszkę zdjęć. Nie za wiele, bo bała się aparatu i bez flesza (drżała) :p Daje mi się już coraz bardziej głaskać. Widać, że lubi pieszczoty, tylko sama jeszcze nie wykazuje inicjatywy. Nadal wystraszona, nawet na szyneczkę się nie skusiła. to pokaz zdjecia
MaJa 75 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Majku to jest naprawdę świetny psiak. Jest śliczna, spokojna. Będziesz miał pociechę.;)
majku33krakow Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 MaJa 75 napisał(a):Majku to jest naprawdę świetny psiak. Jest śliczna, spokojna. Będziesz miał pociechę.;) wiem o tym milosc ma napisane na sobie
majku33krakow Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 MaJa 75 napisał(a):Majku to jest naprawdę świetny psiak. Jest śliczna, spokojna. Będziesz miał pociechę.;) i kobiete w łozku,zartuje
majku33krakow Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 majku33krakow napisał(a):wiem o tym milosc ma napisane na sobieDP PONIEDZIAłKU UMRE Z TESKNOTY ZA ZUZIA
zulugula Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Przez moment zapomniałam, że mam drugiego psa w domu. Taka grzeczna jakby jej nie było. Prawie się o nią potknęłam. Pościeliłam jej tam w progu ;)
Recommended Posts